RobiRoberto Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 Ali se je še kdo spomni? Ker ni bila moja sem sicer po "lokalnih obvoznicah" (oba brez izpita) na njej presedel veliko več zadaj kakor spredaj, pred približno štiridesetimi leti. "Daleč sežejo moje moped korenine" ... VS800, Kawalir, notranc in 3 others 6
RobiRoberto Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 Danes sem mislil poslati mail v Špan na Brezovici z opisom težav z mojim skuterjem ter prošnjo za servis in potem se mi je zazdelo, da sem z njimi že enkrat komuniciral z mailom in njihov odgovor tudi našel v mapi Biznis in glede na njihov (njegov) odgovor, serviserja ne bom zamenjal, ker so v Tolminu do mene vsaj prijazni in ustrežljivi in seveda upam, da bo moja MMV tudi tudi še pelala tako, kakor mi je, preden je "zaribala". amateur in Pepos 2
RobiRoberto Objavljeno April 24, 2018 Opozori Objavljeno April 24, 2018 Ker ima KC Bonča med 12.00 in 14.00 odmor, sem se malo pred štirinajsto uro odpeljal v mesto z MMV, in ker je bilo moje kulo ravno v delu, sem se odpeljal nazaj domov, počakal približno pol ure, se z mestnim avtobusom zopet odpeljal v mesto in se nazaj domov pripeljal s kulom, ki sedaj "teče kakor novo", in seveda s prestavljanjem ni več nobenih težav. Fotografije niso v enakem vrstnem redu kakor besedilo, toda ker ste vsi dovolj odrasli ... schwantz, Joker, Erik99 in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 "Hujšanje": 56 let / 72 kg / 182 cm / Ninč. in amateur 1 1
RobiRoberto Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 O D H A J A M . . . amateur, fazerčk in Ninč. 1 2
RobiRoberto Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 (popravljeno) Lulat ... Danes ima moja draga rojstni dan in res ne vem, ali se spodobi da se tudi danes odpeljem s kulom v Belo, "na malo daljše testiranje" servisa. Včerajšnja vožnja iz Idrije domov, je bila kljub kar precej dežja v Idriji "kakor po olju", vendar ne zaradi mokre ceste, ampak zaradi popravljenega kula. Popravljeno April 25, 2018. Popravil RobiRoberto amateur, Pepos in VS800 3
franc Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 Ne lomi ga, v takem primeru pozabiš na kolo (in podobne hobije) . Prioritete in vrstni red, so v takih primerh zelo pomembne. lp fazerčk, Ninč., RobiRoberto in 2 others 4 1
RobiRoberto Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 Treba je biti taktik. Pravkar sem ji poslal mail, v katerem sem jo vprašal, če se bo danes po kosilu kaj ustavila pri svoji mami. Včeraj je bila moja draga na kontroli v Novi Gorici in zdravnik ki jo je operiral (rak na dojki) ji je rekel, da se "z očmi in na otip" ničesar ne vidi in otipa , izvid krvne preizkave pa bo po pošti dobila čez nekaj dni. fazerčk, Ninč., amateur in 3 others 6
amateur Objavljeno April 25, 2018 Opozori Objavljeno April 25, 2018 Zaenkrat dobra novica! Da bo še drugi del tak! RobiRoberto 1
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 Ko se je včeraj moja draga vrnila iz službe, sem jo vprašal kaj bo delala popoldne in odgovorila mi je, da bo obdelovala vrt in brez mojega dodatnega vprašanja tudi to, da se mirne vesti tudi danes (včeraj) lahko kam odpeljem s kulom. Rekel sem ji, da se bom v Podrateji odločil ali bom zavil desno proti Idrijski Beli al nadaljeval naprej proti Godoviču, za katerega sem vedel, da če mi bo uspelo pikolesariti do njega, to sigurno ne bo moj končni cilj. HVALA KC Bonča, ker menjalnik na mojem kulu zopet dela tako kakor mora. HVALA Veradero Team Logaticum, ker se nam je včeraj končno uspelo zbrati ob istem času na istem mestu in popiti popoldansko kahvo, za Robertota extra s sladoledom. Hvala Varadero Team Kiri za poziranje. Moja draga mi je enkrat v bližnji preteklosti rekla, da bom s svojim sedanjim načinom življenja doživel 100 let ??? Keiko in amateur 2
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 Včaj sem v Logatcu omenil, da bi rad tudi še kaj posnel s kamero na kolesarski čeladi in da se mi zdi, da sem posnel že vse kar sem mislil in pravkar sem odkril, da lahko združim tudi kulo, kamero in še eno kahvo s sladoledom v Logatcu, seveda ko me mojo "moje nogice" nehale boleti od včerajšnje vožnje. amateur 1
RobiRoberto Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 Včerajšnji kolesarski kilometri so v mojima nogama pustili take posledice, da sem se prej v lekarno raje odpeljal z mopetom ...
amateur Objavljeno April 26, 2018 Opozori Objavljeno April 26, 2018 Po 30 letih spet v Beogradu by kombi od kolege. Na Skadarliji kosilo, nekaj povprečnega, pivo je OK. Potem peš do Kalemegdana, pa spet pivo, pa spat. Jutri napoved do 28 stopinj, bo teklo. Tudi pivo. RobiRoberto, Erik99 in Keiko 3
RobiRoberto Objavljeno April 27, 2018 Opozori Objavljeno April 27, 2018 (popravljeno) Jaz sem Beograd, po približno štirinajsih mesecih, zapustil pred približno 36 leti (JLA). Tudi danes sem se od doma odpeljal okrog osme ure zjutraj in se vrnil nazaj domov čez šest ur in pol. S sabo sem peljal tudi kamero. Tudi med objavljanjem mojega današnjega posnetka na Youtube, sem se zna zaposliti. Popravljeno April 27, 2018. Popravil RobiRoberto Erik99, Keiko, fazerčk in 2 others 4 1
amateur Objavljeno April 27, 2018 Opozori Objavljeno April 27, 2018 Moje pohajkovanje danes je bilo precej manj trpeče od tvojega pritiskanja pedal. Šli smo peš v hram Sv. Save. Sosed je pred leti delal pri izgradnji cerkve, pa je zrihtal, da so nas peljali na kupolo in v celotno kripto pod cerkvijo. Cerkev je še delovišče, po njej vozi kamion, kupola je okrašena, stranske stene pa kake 5 m od tal. Še kar nekaj let dela bo. Bo pa to potem magnet za turiste in vir gnarja. Erik99 1
RobiRoberto Objavljeno April 28, 2018 Opozori Objavljeno April 28, 2018 Ko sem se včeraj vrnil domov me je moja draga najprej ostrigla po mojih navodilih in šele po tem sem se oprhal. Zakaj imam danes občutek da me bolijo noge? amateur 1
amateur Objavljeno April 28, 2018 Opozori Objavljeno April 28, 2018 Tudi sam imam tako frizuro, super za poleti. Danes bili na Avali, sedaj smo na korzu v Novem Sadu, vse polno naroda, se lahko samo čudiš. Veliko je Slovencev. Pijemo pivo, sedimo, malce je minila popoldanska vlaga v zraku. Boljše kot v Beogradu.
RobiRoberto Objavljeno April 29, 2018 Opozori Objavljeno April 29, 2018 Danes zjutraj sta mi nogi ukazali: doma boš in popoldne boš gledal prenos F1 !!! Kawalir, Erik99, Joker in 1 other 4
RobiRoberto Objavljeno April 29, 2018 Opozori Objavljeno April 29, 2018 Pravkar sem bil "tišler". Moja mama mi je rekla, da je njena pručka previsoka 5 centimetrov in da je možu moje sestre, ko sta bila zadnjič v Idriji, ni uspelo znižati, ker ni našel žage. Žage v moji delavnici res ni bilo in odšel sem v garažo zraven hiše in vrta in žago res našel tam (šesti čut ?). Ko sem poizkusil odžagati prvi 5 cm visok del pručke sem takoj ugotovil, da bo tako žaganje trajalo zelooo dolgooo, zaradi "skrhanega" žaginega lista. In zopet mi je šesti čut pomagal, da sem si svoje delo zelooo olajšal in tudi mojo "električno žago" našel takoj. JuHuHu.
RobiRoberto Objavljeno April 29, 2018 Opozori Objavljeno April 29, 2018 Cvetoč divji kostanj na dvorišču naše hiše. Keiko 1
amateur Objavljeno April 29, 2018 Opozori Objavljeno April 29, 2018 Vidim da se mučiš na kolesu, mi smo se danes v Novem Sadu in okolici, tu je blizu 30 stopinj. Mrzlo pivo pomaga, vendar ne zadosti. Menda bo doma jutri zvečer že bolj hladno. Doma smo imeli srednjega šnavcerja, danes sem pa srečal tamalega. Prikazen, umirjen, za čuda.
franc Objavljeno April 30, 2018 Opozori Objavljeno April 30, 2018 Robi, na pručki moraš izrezati "polkroge" (tako kot je bilo v originalu) , ker se bo drugače "zibala" (vsaka, še tako malenkostna, neravnina nagaja) . lp amateur 1
RobiRoberto Objavljeno April 30, 2018 Opozori Objavljeno April 30, 2018 (popravljeno) Tudi jaz sem opazil te "polkroge", toda nisem vedel čemu so namenjeni. HVALA za opozorilo in HVALA tudi za to, da bom imel danes kaj za početi, ker bova s Tačko popoldne in zvečer sama doma. Danes po zajtrku sem poizkusil posneti kako MMV med vožnjo "trese", vendar se to na posnetku ne sliši, ker se samo občuti na zadnjici. Na števcu se pa vidi, da po menjavi bata in cilindra na servisu v Tolminu MMV res ne zmore več kakor 22 km/h, zaradi česar moram takoj po praznikih poklicati serviserja v Tolmin in ga spomniti, da mora zaradi te težave poklicati uvoznika Špan Brezovica. Popravljeno April 30, 2018. Popravil RobiRoberto
RobiRoberto Objavljeno April 30, 2018 Opozori Objavljeno April 30, 2018 (popravljeno) Za skok "v globino" se mi ne bi bilo treba trudit s kolesom do Klavž, ker bi lahko skočil kar iz balkona v drugem nadstropju hiše na dvorišče, toda ponovitev dveh mesev UKC in štirih mesecev URI Soča res ne bi želel ponoviti "in če se mi slučajno ne bi posrečilo" bi verjetno poleg teh dveh ustanov "dobil še kakšen dodaten bonus". Včeraj sem moji dragi omenil moj plan za vsaj prihodnjih sedem dni, in sicer, da bom poizkusil zdržati brez vožnje s kulom in tako ugotoviti, če je samo kulo krivo za moji boleč nogi (mišice), ali je to povezano tudi z mojima še vedno ves čas hladnima stopaloma in prsti na nogah, kar bi bila to lahko tudi povezava s slabo prekrvavitvijo mojih nog, ker še nisem pozabil, da me je moja osebna zdravnica nekoč, ko sem ji omenil moje hladne noge vprašala, če me noge tudi bolijo. Popravljeno April 30, 2018. Popravil RobiRoberto
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se