Kitajc_sux Objavljeno Junij 11, 2021 Opozori Objavljeno Junij 11, 2021 Zivjo. Imam znen f11 fantasy pa ga ne bi ravno na bibiro vozil. Mogoce kdo pozna koga ki to šravfa ?
DAMI34 Objavljeno Junij 11, 2021 Opozori Objavljeno Junij 11, 2021 pred 52 minutami, Kitajc_sux pravi: Zivjo. Imam znen f11 fantasy pa ga ne bi ravno na bibiro vozil. Mogoce kdo pozna koga ki to šravfa ? verjetno bo tule prava tema za maxiskuterje.
Frenk 67 Objavljeno Februar 20 Opozori Objavljeno Februar 20 Sem pripeljal motor na servis. Bom kar počaku, je rekla, da ma samo 5 - 6 ur dela. 🙄 RobiRoberto, Scarabeo 500, bankir in 3 others 1 5
Luka66 Objavljeno Februar 29 Opozori Objavljeno Februar 29 (popravljeno) Ob 20. 2. 2024 ob 14:05, Frenk 67 pravi: Sem pripeljal motor na servis. Bom kar počaku, je rekla, da ma samo 5 - 6 ur dela. 🙄 Takoj se vidi, da ima strokovne prijeme z rokami, "izkušena mehaničarka", brez skrbi bi ji prepustil izvedbo enega orenk servisa..... prvo nujno na meni, k imam že precej km za sabo, sam ne vem, če bi bil vozen po takem "šraufanju" 🙃....... bajk pa tudi, če mi pusti pri miru 😉 Popravljeno Februar 29. Popravil Luka66
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se