greg570 Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 Iščem lepo makadamsko turo po gozdovih Snežnika in se mi zdi zanimiva cesta od Zabič preko Gumanaca do Babnega polja. Vidim, da gre cesta deloma povsem ob (po) meji med SLO in Hrvaško... So tu kakšne kontrole oziroma je to lahko problem? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 pred 14 minutami, greg570 pravi: Iščem lepo makadamsko turo po gozdovih Snežnika in se mi zdi zanimiva cesta od Zabič preko Gumanaca do Babnega polja. Vidim, da gre cesta deloma povsem ob (po) meji med SLO in Hrvaško... So tu kakšne kontrole oziroma je to lahko problem? jaz sem bil 14 dni nazaj (snežnik gomance žabiče), pa ni bilo nikogar itak je pot po Slo, sicer pa so table, državna meja prepovedano/ni prepovedano. Sej si državljan EU, dokument mej s sabo ostalo je pa problem organov. IF7, HyperJack in GregorM 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Najots Objavljeno Julij 13, 2021 Deli Objavljeno Julij 13, 2021 Pa natankaj. Gor je cest, da se zgubiš, telefon pa ne lovi... IF7, dolenc100 in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dolenc100 Objavljeno Avgust 1, 2021 Deli Objavljeno Avgust 1, 2021 Sem se včer mal zgubil, telefon je crknu...? pol sem pa našel naše vojake in sem jim sledil za Hiluxom....?poln tank obvezno.? DAMI34 in FrenkH 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrenkH Objavljeno Avgust 1, 2021 Deli Objavljeno Avgust 1, 2021 Ce ima kdo od pionirjev kak posnet track tistih koncev se priporocam, predvsem zaradi kombinacije lastne zvedavosti in (pre)malega kestla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2021 Deli Objavljeno Avgust 1, 2021 pred 41 minutami, dolenc100 pravi: Sem se včer mal zgubil, telefon je crknu...? pol sem pa našel naše vojake in sem jim sledil za Hiluxom....?poln tank obvezno.? Zihr so se zgubil tut oni ? dolenc100 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se