Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2022 NP Akamas (Ciper) IF7, motom, Kawasaki_rider in 21 others 22 2
Popularna objava motom Objavljeno September 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2022 Iz potepa po balkanu...verjetno malo dolgočasen video, nama pa nikakor ne. Na začetku nočna mora, ko vidiš omejitev 40 v dolžini 15km, gužvo in cesta sama jama... se cesta kmalu izkaže za čisti užitek. Je blo pa treba pazit, ne pojahat kakšno jamo, ker feltna ali obe gresta v franže in asistenca kliče. Pa še to, prehitevanje na slepo, tam po 6 minuti, je bilo pravzaprav na ziher, zaradi komunikacije med nama. https://youtu.be/_VKDU-XOTDg Dark, MiNa, kaizer in 11 others 13 1
Popularna objava kaizer Objavljeno September 13, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2022 Jutro se je z lepoto začelo ni nekaj posebnega, je pa luštno... in barvito.... (jezero Verzegnis) stranski utrinek... Val de Prione cesta kjuzo, gremo levo... San Francesco (če prehitro bereš rata san francisco??) Ceconi-ja sem našel jezero ki ga ni (lago di Redona) to je bilo tudi v planu: REST to je vse kar se dela na cesti, a glej ga šmenta omejitev 3o km/h ves vzpon in spust, da te vse mine??? SAURIS, jez in jezero to je pa drugi ror, (tudi pelje v dolino) taljanskih zdrapanih lukenj imam dovolj grem raje v klanc pa dol gledat full zanimive barve kamnin Na vrhu pa prav prijazen pozdrav, bejž krava umakni se! za malo da nisem zavil levo potem pa tega ne bi videl, ti taljanski zidarji al so bili nažgani ko majkele v kaj so namakali makarone? cel ljubi dan sem krivine "hvatal" pa se nabralo samo 450 tisoč metrov, je pa bencin "pocen"??? Dark, zan0088, Mavti in 21 others 23 1
Popularna objava skalar36 Objavljeno September 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2022 Ena včerajšnja. markII, Quest, pik1 in 19 others 21 1
Kugelschreiber Objavljeno September 14, 2022 Opozori Objavljeno September 14, 2022 28 minutes ago, skalar36 said: Ena včerajšnja. Okrog Trsta? Z Doline do Socerba?
skalar36 Objavljeno September 14, 2022 Opozori Objavljeno September 14, 2022 Ilirska, Rijeka, Učka (slika), Buzet... Kawasaki_rider, MiNa in Kugelschreiber 3
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 14, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2022 NP Dipkarpaz (Ciper) (TR) NP Akamas je najbolj zahodna stran grškega dela Cipra zdaj pa najbolj vzhodna stran turškega dela Cipra NP Dipkarpaz... Nabijam kilometre, žal nisem dorasel hard endurašema, ki ne nabijata kilometrov 😂 Vsaka podobnost s kom tukaj je zgolj naključje😇 Potopis sledi ko neham nabijat kilometre😉 LpKmet💙 VID_20220913_133611.mp4 VID_20220913_125757.mp4 VID_20220913_125757.mp4 VID_20220913_133611.mp4 VID_20220913_124457.mp4 IF7, lasagna, Kawasaki_rider in 21 others 18 2 4
TakeALookAround Objavljeno September 14, 2022 Opozori Objavljeno September 14, 2022 Dobr no, ne nabiji, to gre z Vespo. 😂😜 maus, Akito, zan0088 in 3 others 6
Popularna objava Hytech Objavljeno September 15, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2022 Ne daji mu idej, ker potem naslednja slika s potepa zna bit tkole... kaizer, MiNa, GregorM in 8 others 1 9 1
Popularna objava motom Objavljeno September 15, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2022 (popravljeno) Iz potepa po Balkanu, ŠTIROVNIK, najvišji vrh na Lovčenu, s pogledom na mavzolej in kotorski zaliv Popravljeno September 15, 2022. Popravil motom GregorM, RobiRoberto, Akito in 11 others 12 2
Darko3g Objavljeno September 15, 2022 Opozori Objavljeno September 15, 2022 Z eno besedo: B72. Od Weiza preko Birkfelda do Muerzzuschlaga. Sicer pa začetek v delno sončnem vremenu po ovinkih do Gleisdorfa in do prvega dežja proti Mariazellu, pa spet delno suho do Kremsa in naliva do Gmunda (mam vsaj jajca oprana). Dežjak delno ublaži mokroto, četudi je originalni Goretex. Sedaj pa pivo. Tedybear, Dark, Mavti in 5 others 7 1
Popularna objava motom Objavljeno September 15, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2022 Sicer ne paše v to temo, ampak ker sem tukaj objavljal vtise s potepanja po balkanu...naj bo tudi to vtis Nabralo se je točno 2500km, od tega kar nekaj težkega kamnitega makadama. Nekaj je bilo tudi avtoceste, Slovenija in hrvaška od šibenika do paklenice. To pišem zato, ker sem presenečen nad odličnim stanjem obeh gum, ki sta bili novi pred izletom. Zadnja je komaj opazno po sredini ploščata, sicer pa prav nič poškodovana od ostrih kamnov. Obrabljena ni niti 1mm. Sprednja pa ima celo po sredini še sledi cufkov. TKC70, zakon!!! zan0088, DAMI34, Mavti in 10 others 12 1
ftp Objavljeno September 15, 2022 Opozori Objavljeno September 15, 2022 pred 3 urami, Darko3g pravi: Dežjak delno ublaži mokroto, četudi je originalni Goretex Misliš goretex podloga jakne? Dežjak je več ali manj poliester.
ftp Objavljeno September 15, 2022 Opozori Objavljeno September 15, 2022 pred 3 urami, motom pravi: Sicer ne paše v to temo, ampak ker sem tukaj objavljal vtise s potepanja po balkanu...naj bo tudi to vtis Nabralo se je točno 2500km, od tega kar nekaj težkega kamnitega makadama. Nekaj je bilo tudi avtoceste, Slovenija in hrvaška od šibenika do paklenice. To pišem zato, ker sem presenečen nad odličnim stanjem obeh gum, ki sta bili novi pred izletom. Zadnja je komaj opazno po sredini ploščata, sicer pa prav nič poškodovana od ostrih kamnov. Obrabljena ni niti 1mm. Sprednja pa ima celo po sredini še sledi cufkov. TKC70, zakon!!! Jih uporabljam že nekih 7 - 8 let. Vmes ene Anakee III in Bridgeston A41 ker so prišle z motorjem, ampak nikoli več. Za na pot v Iran montiral TKC70 naredil pot v dvoje s polno prtljage, sedaj imajo cca 15kkm in so še legalne. So odličen kompromis vzdržljivosti in držanja ceste v vseh, predvsem slabših pogojih. Sedaj se bo vrnila original A41, da jo zvozim do konca in nato spet TKC, če se jih bo dalo dobiti. Spomladi niso bile dobavljive, pa sem jih dobil v Andori in me je stala samo zadnja čez 200€ . motom 1
DAMI34 Objavljeno September 16, 2022 Opozori Objavljeno September 16, 2022 pred 16 urami, Darko3g pravi: Z eno besedo: B72. Od Weiza preko Birkfelda do Muerzzuschlaga. Sicer pa začetek v delno sončnem vremenu po ovinkih do Gleisdorfa in do prvega dežja proti Mariazellu, pa spet delno suho do Kremsa in naliva do Gmunda (mam vsaj jajca oprana). Dežjak delno ublaži mokroto, četudi je originalni Goretex. Sedaj pa pivo. brez fotk+pivo v gepeku ne vela
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 16, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2022 pred 23 urami, motom pravi: Sicer ne paše v to temo, ampak ker sem tukaj objavljal vtise s potepanja po balkanu...naj bo tudi to vtis Nabralo se je točno 2500km, od tega kar nekaj težkega kamnitega makadama. Nekaj je bilo tudi avtoceste, Slovenija in hrvaška od šibenika do paklenice. To pišem zato, ker sem presenečen nad odličnim stanjem obeh gum, ki sta bili novi pred izletom. Zadnja je komaj opazno po sredini ploščata, sicer pa prav nič poškodovana od ostrih kamnov. Obrabljena ni niti 1mm. Sprednja pa ima celo po sredini še sledi cufkov. TKC70, zakon!!! Heidenau K60 Scout Poizkusi, ne bo ti žal. Uporabljam jih že 10 let. Prevozil Uzbekistan, Kirgizijstan, Kazahstan, Rusijo, Ciper itd... Od tranzita do terena, boljše gume oz približek temu še nisem našel. Lp Nabijač kilometrov😁 Pa še par utrinkov iz Cipra, trenutno čakam trajekt za Črno goro.... Ufff sem se zmotil, to je za hard enduraše, mislim turško celino😇 LpKmet VID_20220913_124719.mp4 motom, Dark, IF7 in 11 others 13 1
motom Objavljeno September 16, 2022 Opozori Objavljeno September 16, 2022 @Kmet2 Hindenau kar ne upam probat, ker pravijo, da slabo drži. Res pa delajo 20.000km. TKC70 pa drži kot je treba, ni glasna, kilometrina ugodna, nekje okrog 10.000. Zdaj že 5 par gor. ftp in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno September 16, 2022 Opozori Objavljeno September 16, 2022 pred 4 minutami, motom pravi: @Kmet2 Hindenau kar ne upam probat, ker pravijo, da slabo drži. Res pa delajo 20.000km. TKC70 pa drži kot je treba, ni glasna, kilometrina ugodna, nekje okrog 10.000. Zdaj že 5 par gor. Hmmm "ker pravijo" 😁 Letno naredim tudi več kot 30.000km nisem ravno pokovc v motorizmu. Cca 30 let. Poizkusi pa povej. Jadranko odšponam z brusenjem tačk po asfaltu, pa imam dvignjeno za 5 cm😏 Naredil sem z njimi največ 13kkm Te ki jih imam trenutno gor grejo proti 13.000km do doma pa imam še 2800km. Mislim,da bo šlo brez problemov pa sva z njimi večinoma bila gor s sopotnico in prtljago. Takrat grem bolj na izzy. Od tega vsaj 30% makedama. Kot pravim boljše gume nisem imel. Tudi TKC 70 so mi všeč, toda v ovinkih mi dajajo preveč plavajoč občutek če lahko tako rečem. Moraš pa pri mokri cesti pazit, kot z vsemi😏 Resno, probaj. RobiRoberto, Dark in Kawasaki_rider 2 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno September 17, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2022 Že dolgo nisem objavil nič. Kratek izlet. Plan A je bila Švica od četrtka do ponedeljka. Samo zaradi vremena sem zadevo prestavil na plan B. Start v četrtek v najhujšem nalivu, ki me je pral 150km. Smer Modena. Prvi dan samo tranzit cca 430km - spanje v Modeni. Naslednii dan start proti toskani. Mimo Firenc do Siene, San giminiano (tukaj sem jedel "najboljši" sladoled) no zadeva je draga 2 okusa in kornet 9eur. Ampak punca katera mi je računala mi je računala samo kornet 😂 Po ogledu mesta sem odrinil proti Montepulciano in spal v Castiglione del lago. Od tam sem v soboto odrinil proti domu gospoda doktorja s številko 46. Mesto samo brez Rossija nebi bilo nič kaj posebnega. Kupil majico in ostale stvari in na hitro malco na pico. Kam pa naprej? Ja, če sm že blizu bom šel pogledati pa še San Marino na hitro. No od San marina sem pa obrnil proti Imoli, ker sem tam blizu tudi spal. Od imole sem startal pa proti dolomitov in zadnji dan izleta spal v dolomitih in prevozil tudi nekaj prelazov. Je pa bilo že bolj mirno in se mi zdi, da se pripravljajo na zimsko sezono. To js to 1900km, vožnje od 8 do 10 ur na dan. Vreme mi je služil non stop, če ne štejem prvega dne. kaizer, Mavti, Luka66 in 25 others 27 1
Satao Objavljeno September 17, 2022 Opozori Objavljeno September 17, 2022 14 hours ago, Kmet2 said: Jadranko odšponam z brusenjem tačk po asfaltu, pa imam dvignjeno za 5cm tole moram pa v živo videt…kdaj greva.???..v prvi polovici oktobra bo zih kak lep vikend…🤔🚀 Kmet2 1
vandrovec Objavljeno September 17, 2022 Opozori Objavljeno September 17, 2022 pred 1 uro, Satao pravi: tole moram pa v živo videt…kdaj greva.???..v prvi polovici oktobra bo zih kak lep vikend…🤔🚀 Kaj bi ti rad...da te bo Kmet vsake pol ure čakal? Sam bi raje verjel v zapisano Kmet2 1
izibajker Objavljeno September 17, 2022 Opozori Objavljeno September 17, 2022 pred 6 urami, Vito23 pravi: ... Mimo Firenc do Siene, San giminiano (tukaj sem jedel "najboljši" sladoled) no zadeva je draga 2 okusa in kornet 9eur. Ampak punca katera mi je računala mi je računala samo kornet 😂 V San Giminianu je zelo zanimiv (in vreden ogleda) Muzej srednjeveških mučilnih naprav. Le te je dolga stoletja pri svojem plemenitem poslanstvu koristila Inkvizicija... Vito23, Akito in Fazer03 3
Satao Objavljeno September 17, 2022 Opozori Objavljeno September 17, 2022 2 hours ago, vandrovec said: Kaj bi ti rad...da te bo Kmet vsake pol ure čakal? Sam bi raje verjel v zapisano ti k si naiven…😝…jaz moram to v živo videt, da verjamem…sicer pa on tak vsake pol ure olje doliva v staro damo…🤷🏼♂️ Kmet2 1
Fazer03 Objavljeno September 17, 2022 Opozori Objavljeno September 17, 2022 pred 7 urami, izibajker pravi: V San Giminianu je zelo zanimiv (in vreden ogleda) Muzej srednjeveških mučilnih naprav. Bom napisal " pogovorno": Muzeo dela turtura ... so bili že v tistih časih hudirjevo iznajdljivi pri tem poslu ...
Popularna objava Mavti Objavljeno September 18, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2022 Včeraj popoldne na skuter pa smer Ljubljana pa je bila preblizu pa sem šel še v Logatec pogledat kaj delajo nato pa obrat in po drugih cestah proti domu Gornji Grad dela na ostrešju kupule vidno napredujejo, cena del nebeška Tale del ceste delajo neskončno dolgo, banda zmučkana Na eni strani dež in oblaki Na drugi strani se jasni Evo Logatec že v sončku Ž podnevi žajn Malo po trgovinah Nabavil kot vedno nekaj tokrat gate pa rokavice Dobrih dvestotrideset kilometrovje bilo ,pa čimprej spet ponovim skalar36, kaizer, Satao in 7 others 9 1
Priporočene objave