C eagle Objavljeno September 24, 2022 Opozori Objavljeno September 24, 2022 2 hours ago, Frenk 67 said: Sem mislu, da si bil v četrtek, ker si takrat objavu "V živo". Jaz sem prišel šele v sredo pozno popoldan. Pa drugič, imaš vabilo! Ja. V četrtek sva bila z ženo... My bad... Dopust mi podre občutek za čas .. Frenk 67 1
Popularna objava Mavti Objavljeno September 24, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 24, 2022 Na en krog do Krškega in naokoli Tole sem si že večkrat želev pogledat od blizu ,podatki so kar impresivni še bolj pa mi je v spominu poplava same gradbene jame ob gradnji malo statistike Ob poti Direkt iz nuklearke Sem že v trgovini in žemlje kupujem Evo nabavil vidno opremo za na šiht zima bo Dobrih dvestošesdeset kilometrov je bilo odpeljanih , ja fajn je bilo Kawasaki_rider, Quest, otko in 15 others 17 1
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno September 25, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno September 25, 2022 (popravljeno) pred 13 urami, Mavti pravi: Na en krog do Krškega in naokoli Tole sem si že večkrat želev pogledat od blizu ,podatki so kar impresivni še bolj pa mi je v spominu poplava same gradbene jame ob gradnji malo statistike Če ti je tole impresivno poglej podatke za HE Saratov katere obnovo končujemo v Rusiji. Saratov Hydroelectric Station - Wikipedia Pa en gonilnik za to elektrarno v naši tovarni s St. Poeltnu, premer 10,3 m. Popravljeno September 25, 2022. Popravil Frenk 67 Satao, C eagle, zan0088 in 11 others 13 1
Mavti Objavljeno September 25, 2022 Opozori Objavljeno September 25, 2022 (popravljeno) pred eno uro, Frenk 67 pravi: Če ti je tole impresivno poglej podatke za HE Saratov katere obnovo končujemo v Rusiji. Reciva za Slovenijo, je kar dober projekt,drugače poznam domačina tu pri nas .ki je celo delovno dobo oddelal v litostroju in se naše turbine vrtijo povsot po svetu,pa prijetno ga je poslušat ko pravi razne štorije kak je bilo mene osebno je vedno fascinirala teža teh zadev in nato dostavaz z montažo v milimetre natančno. Vsekakor ste mojstri svojega poklica Malo sva izven teme ,bo Dami hud Popravljeno September 25, 2022. Popravil Mavti GregorM, Joker, RobiRoberto in 4 others 6 1
Frenk 67 Objavljeno September 25, 2022 Opozori Objavljeno September 25, 2022 pred 5 minutami, Mavti pravi: Reciva za Slovenijo, je kar dober projekt,drugače poznam domačina tu pri nas .ki je celo delovno dobo oddelal v litostroju in se naše turbine vrtijo povsot po svetu,pa prijetno ga je poslušat ko pravi razne štorije kak je bilo mene osebno je vedno fascinirala teža teh zadev in nato dostavaz z montažo v milimetre natančno. Vsekakor ste mojstri svojega poklica Malo sva izven teme ,bo Dami hud Sicer sem pogodbo za Krško v imenu Litostroja še jaz podpisal. 🙂 GregorM, Mavti in C eagle 3
Buschi Objavljeno September 30, 2022 Opozori Objavljeno September 30, 2022 Ob 25. 9. 2022 ob 12:27, Frenk 67 pravi: Sicer sem pogodbo za Krško v imenu Litostroja še jaz podpisal. 🙂 Se prav, da se ti je direktor pisal Jelen?
Frenk 67 Objavljeno September 30, 2022 Opozori Objavljeno September 30, 2022 (popravljeno) pred 3 urami, Buschi pravi: Se prav, da se ti je direktor pisal Jelen? Ne, takrat je bil Jelen še niko i ništa. Sem ga pa jaz pripeljal v Litostroj iz Montavarja. Popravljeno September 30, 2022. Popravil Frenk 67
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Oktober 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 Bruhnu do planine, pa skoz sm si pel...malo vas je malo vas je p.... 😁 Joker, Luka66, kaizer in 14 others 16 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Oktober 1, 2022 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 Enduro vs. Street 1:0 S prvim se vecerjo prineses domov. pik1, Joker, dolenc100 in 14 others 16 1
Popularna objava motom Objavljeno Oktober 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 (popravljeno) Iz potepa po Balkanu, preko hriba Vrmac, med Tivatom in Kotorjem. Zahteven makadam se stopnjuje in doseže vrh v 6 minuti. Popravljeno Oktober 1, 2022. Popravil motom RobiRoberto, ftp, Mavti in 13 others 15 1
Popularna objava otko Objavljeno Oktober 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 Danes malo po Zasavskih hribih...tu je veliko lepih makadamskih cest, dokler se držiš glavnih poti ni panike. Če pa zaideš, pa lahko cesta kmalu postane zahtevna ali pa neprevozna...ali pa zanimiva, dokler gre 😃 Potem pa v avtopralnico sprat blato dol in na pivo, to je dobro preživeto popoldne 😄 Satao, IF7, MiNa in 13 others 15 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Oktober 1, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 1, 2022 (popravljeno) Ja sem šel na en krog,celo po avtocesti sem se vozil ker so mi razna nujna dela ,zapore in obvozi na vseh cestah dopizdila v nulo,drugače je bilo pa prav fajn Na pumpi žejen spet Krožišče s slovensko zastavo , preprosto in super Evo takoj po dežju polno chemtrails sledi , vlada nas na polno j....... Sm na pavzi Takle se pa hlebec kruha namontira na zic,ker je pod zicem in v rukzaku že vse polno, jaz pa planiram še savinjski želodec jest oziroma ga ravnokar jem slik nebo nič Ja fajn je bilo stodevedeset kilometrov , zadnjih deset kilometrov sem delal obvoz mimo policijske kontrole,ker se mi nikakor ni dalo razlagat zakaj hlebec kruha na zicu , pa če sem kaj pil, pa akcija je itak ,pa tako naprej Popravljeno Oktober 1, 2022. Popravil Mavti Kugelschreiber, DAMI34, Luka66 in 11 others 11 1 2
Popularna objava C eagle Objavljeno Oktober 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2022 Vtis se še vedno vtiskuje... kaizer, Quest, IF7 in 13 others 15 1
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2022 On line Trdinov vrh MiNa, motom, kaizer in 11 others 12 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2022 Mal sem ga uprljau 🤣 Quest, Scarabeo 500, pik1 in 10 others 12 1
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 2, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 2, 2022 Še par post festum posnetkos s Trdinovega vrha Ker se je kostanj kar sam ponujal, smo ga spotoma nabrali za ene dva obroka. In kar nekaj kilometrov se je navrtelo v ne preveč toplem vremenu Frenk 67, Akito, Luka66 in 13 others 15 1
pik1 Objavljeno Oktober 2, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2022 pred 7 minutami, raza pravi: Še par post festum posnetkos s Trdinovega vrha Ker se je kostanj kar sam ponujal, smo ga spotoma nabrali za ene dva obroka. In kar nekaj kilometrov se je navrtelo v ne preveč toplem vremenu . .... kaj je tole za en "zelenko" na levi strani na prvi fotki ??? 😮
raza Objavljeno Oktober 2, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2022 pred 25 minutami, pik1 pravi: . .... kaj je tole za en "zelenko" na levi strani na prvi fotki ??? 😮 Oh, koj en angleški ponaredek iber mašine.... tomaz69, Kugelschreiber, zundapp in 2 others 2 2 1
Quest Objavljeno Oktober 3, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2022 7 hours ago, raza said: Še par post festum posnetkos s Trdinovega vrha Še tole s Hrvaške strani odpel. Zelo lepi razgledi, nič prometa. Čisto drug pogled na in z Gorjancev. Od Šentjerneja, Javorovica pa do Slovenske vasi pa je na tej routi makedam in to kar slab. B R E G A N A SOŠICE METLIKA .gpx Satao, raza, Akito in 1 other 1 3
Popularna objava Kugelschreiber Objavljeno Oktober 3, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 3, 2022 (popravljeno) letos nam neko cudno leto. Od 31.7. se prakticno nism vozil. 23.9 sm se moral pelat do LJ, in komej cakal de motor spet fuknem u garazo. Pomislil celo, de gre vse skup na bolho. ucer je blo drugace. MotoGP dopoldan, kosilo, kava...pa se grem jez mal pelat. Kot vcasih. Prou fajn. Res vse tipi topi. Vec km kot dva mesca skupej. Vrooom. 13:30-18:40. Popravljeno Oktober 3, 2022. Popravil Kugelschreiber skalar36, raza, TakeALookAround in 18 others 20 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Oktober 4, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 650 km se nabere od doma, po AC do Postojne, pa po jadranski do Karlobaga. Nazaj do Senja, pa na celino, preko Vinice in ob Krki do Ivančne, pa spet AC do doma. Naslednji teden še krog po Krasu in do Trsta, pol pa verjetno konec za letos. Luka66, raza, MiNa in 16 others 18 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 4, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 N'mal sem ga sprehodil: čez Tuhinjsko, Velika Pirešvica, Lemberg pri Novi cerkvi, Vitanje: Zreče, Slovenska Bistrica, Slivnica, Maribor, pa nazaj dol, ne vem sicer kolko se vidi a piše: Morje (desno) Poljčane, Iskal grad, Lemberg, se zaplezal na dvorišče, a razgled fantastičen Špitalič Žička kartuzija Straža na gori in njeni razgledi Dramlje, Šentjur, Grad Rifnik, Štore, Trojane, polno šolarjev, da tudi krofa za odkupnino nisem kupil😇 pa tudi slik je bolj malo "ratalo" in za konec poziranje.: vitka japonka in star zavaljen Švaba Lepih in prijaznih 280km in našel cesto z20% klancem, jedva da sem prišel gori-doli in to po asfaltu skalar36, DAMI34, Tedybear in 12 others 14 1
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 5, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 . .... Akrapo se pa dere k žvau 🤣 ... po čist prazni jadranki 👍👍👍 ps. ... no, pa čez kraljevi zajtrk se tud ne morm pritoževat 😁 DAMI34, IF7, Tedybear in 14 others 15 1 1
TakeALookAround Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 Ko sem se jaz pri Mileni ustavil nazadnje, je tok pihal, da je bla prazna miza. 😂 pik1, Kugelschreiber, kaizer in 2 others 5
pik1 Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 25 minutami, TakeALookAround pravi: Ko sem se jaz pri Mileni ustavil nazadnje, je tok pihal, da je bla prazna miza. 😂 . ... ja dons je pa u tapravo stran pihal 😮 ... tko da je vse spet na mizo spihal Kugelschreiber, DAMI34 in TakeALookAround 3
Priporočene objave