S-trMa Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Ne, ni to navaden alkoholni pomoje. Tako packo nardi, kot bi jo z penzelčkom narisal. Sem našel v Evrotonu, pravijo da imajo. In celo oranžnega
smasher Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 poceni rešitev je tut lak za nohte, prav tako poči če vijak premakneš in je dokaj trpežn.
yamahaxt600 Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 serviserji imajo ponavadi za take stvari kar barvo za avto, ki je v taki steklenički kot lak za nohte.
k0ci Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Ne, ni to navaden alkoholni pomoje. Tako packo nardi, kot bi jo z penzelčkom narisal. Sem našel v Evrotonu, pravijo da imajo. In celo oranžnega to je flumaster na oljni osnovi...jih imam na šihtu celo barvno paleto...tudi po gumi piše....flomastri so EDDING tip 750 Kmet2 1
ciciban Objavljeno Marec 22, 2014 Opozori Objavljeno Marec 22, 2014 Torque seal je komercialno ime za tisti marker. Išči pod anti sabotage inspection lacquer. To ptičje sranje je blo pakirano v nekakšni tubi.
brancisv Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 (popravljeno) lep pozdrav na hondi crf 450 l 06-08 ima tale vijak na zadnji nihajki zračnost (označen na sliki )in me zanima kolikšno je kaj popravilo takšne zadeve pa še to a je možno da je zaradi zajl ki vodijo mimo številke šasije, da so poškodovale številko šasije tako da je neprepoznavna vsaj tisti del kjer piše letnik? in se še da kako drgače preveriti letnik? Popravljeno Marec 23, 2014. Popravil brancisv
hajoktejn Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 Tm notr je lezaj. Asfericni ponavadi. Ta dobi zracnost in ga je treba zamenjat. Sam lezaj kosta cirka 70 eur, pa ce ze podiras zamenjat lezaje na drugi strani, pa mogoce se v nihajki, pa stroski konkretno narastejo. Ni pa nujno da ma luft, mal se itak premika tam. Glede ploscice - JE mozno, je pa malo verjetno . Kako ugotovit letnik nimam pojma. A po kodi masine ne gre?
Cofko Cof Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 lep pozdrav na hondi crf 450 l 06-08 ima tale vijak na zadnji nihajki zračnost (označen na sliki )in me zanima kolikšno je kaj popravilo takšne zadeve pa še to a je možno da je zaradi zajl ki vodijo mimo številke šasije, da so poškodovale številko šasije tako da je neprepoznavna vsaj tisti del kjer piše letnik? in se še da kako drgače preveriti letnik? Komplet kit za obnovitev vage price cca. 80€. Dobiš pa vse potrebno: ležaje, semeringe,... Če boš imel srečo, lahko mogoče dobiš ležaje in semeringe posamezno in menjaš kar je potrebno. Da bi pa zajla znucala številko šasije se mi pa ne zdi verjetno
brancisv Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 (popravljeno) zračnost ma samo ta vijak ki sem ga označil na sliki na tem vijaku se premika zadnja nihajka torej to lahko računam 80 e samo deli za popravilo koliko pa stane verižni set za tak motor ta je tudi zanič za številko šasije se mi pa tudi zdi čudno manjka pa samo del št. šasije na katerem gre skozi zajla sicer ma kolega enak motor in ma tudi mal obrabljeno na tistem delu ampak št. šasije je še vidna a je kakšna možnost da se preveri kako je bat če je potreben menjave? Popravljeno Marec 23, 2014. Popravil brancisv
Cofko Cof Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 80€ je cel komplet, ja. Jaz sem moral na moji Yamahi menjat komplet, ker ležaji niso standardnih mer in jih nisem dobil v nobeni trgovini. Menjaš jih lahko sam. Zobnike in verigo lahko dobiš že za 90€. Koliko ur pa ima motor?
brancisv Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 a samo ta ležaj se pa neda dobit? števca pa nima
trojan69 Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 Kdo ve kje bo dobil vzmetni zatič 4x10mm. Tole na sliki: http://www.google.si/imgres?espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbnid=qyz60KeZcJeH8M%3A&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.indiamart.com%2F19tech-engineers%2Fdowell-pins.html&docid=yTtSmP4vg1Pn3M&imgurl=http%3A%2F%2F3.imimg.com%2Fdata3%2FXS%2FCW%2FMY-4916507%2Fspring-dowel-pins-250x250.png&w=250&h=250&ei=yGsvU5CKAsf9ygOa0oDoCg&zoom=1&ved=0CGIQhBwwBA&iact=rc&dur=856&page=1&start=0&ndsp=39 kakšna metal oprema oz. kaj podobnega? še nisem nič okol klical..ker je ura pač pol enih ponoč
FLY Objavljeno Marec 23, 2014 Opozori Objavljeno Marec 23, 2014 Ziher se da dobit,drugače pa oni terenski korošci z kitajsko robo imajo cele komplete.
smasher Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 poglčerj tut u bauhausu če jih majo (sicer tam zmiri iščeš ko fuknnjen in se mi zdi das e uni zaposleni skrivajo da ti nebi pomagali ins e ti smejijo ko greš 3x čez celo trgovino), na rduniku majo eno steno z vzmetmi, posebnimi neti, in zatiči. Interdiksont, cela škatla 10€ poišči na njihovi strani pod PALIČNA VAROVALA BOX 280-DELNI sayo 1
jany Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 (popravljeno) a samo ta ležaj se pa neda dobit? števca pa nima Če že razdiraš se splača obnovit celo vago vse kar dobiš v setu ker lufti v vagi se poznajo kasneje na pokvarjenem ali celo zvitem amortizerju, tako da rajši dat 80€ in obnoviti celo vago kot pa kasneje novo vago in nov amortizer. Preverjeno ker sem velikokrat zraven ko se delajo Cross in Supermoto motorji pa tudi na bratovem cr250 se je prejšnji lastnik vozil z luftom v vagi in je bila posledica zvit amortizer. Popravljeno Marec 24, 2014. Popravil jany
m0f0x Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Eno splošno vprašanje imam. A je normalno, da lahko zobnik na zadnjem kolesu premikaš vstran od kolesa (1-2mm) oz. ima vmes malo zraka? Sem vzel dol zadnje kolo, ker sem peljal menjat pnevmatiko in ugotovil, da so blažilci fuč :oops:
nxyz Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Meni se pa ne stran od kolesa ampak naprej in nazaj Blažilci so videti kot novi, če se dol vzame kolo in pogleda.
brancisv Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Če že razdiraš se splača obnovit celo vago vse kar dobiš v setu ker lufti v vagi se poznajo kasneje na pokvarjenem ali celo zvitem amortizerju, tako da rajši dat 80€ in obnoviti celo vago kot pa kasneje novo vago in nov amortizer. Preverjeno ker sem velikokrat zraven ko se delajo Cross in Supermoto motorji pa tudi na bratovem cr250 se je prejšnji lastnik vozil z luftom v vagi in je bila posledica zvit amortizer. saj, sam zračnosti ni nikjer drugje sam na tem vijaku pa če sam ta ležaj menjam verjetno ni treba cele vage razdirat
Cofko Cof Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 Če boš dobil ta ležaj v trgovini pa menjaj samo tega. Vago boš moral vseeno dol vzet. Ampak dvomim, da je ležaj standardni. Kot sem ti že rekel, pri moji Yamahi sem menjal komplet ležaje v nihajki in vagi. V trgovini sem lahko dobil samo ležaje za nihajko in semeringe za vago. Je blo treba kit kupit.
jany Objavljeno Marec 24, 2014 Opozori Objavljeno Marec 24, 2014 saj, sam zračnosti ni nikjer drugje sam na tem vijaku pa če sam ta ležaj menjam verjetno ni treba cele vage razdirat Sej ležaj dobiš tudi posamezno vendar ali se splača razdirat in nevem čez nekaj ur vožnje še enkrat razdirat za kerega drugega menjat ? Moje mnenje je da daš 80€ obnoviš vago in maš mir kar nekaj ur vožnje. yamahaxt600 1
brancisv Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 Če boš dobil ta ležaj v trgovini pa menjaj samo tega. Vago boš moral vseeno dol vzet. Ampak dvomim, da je ležaj standardni. Kot sem ti že rekel, pri moji Yamahi sem menjal komplet ležaje v nihajki in vagi. V trgovini sem lahko dobil samo ležaje za nihajko in semeringe za vago. Je blo treba kit kupit. sm klical v trgovino majo ležaj na zalogi cena 10 e pa pravi da zaradi tega ležaja ni treba cele vage razdirat
RSTDRIVER Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 sm klical v trgovino majo ležaj na zalogi cena 10 e pa pravi da zaradi tega ležaja ni treba cele vage razdirat poglej slikci, da boš vsaj približno vedel kaj lahko pričakuješ.... sta sicer od aprilije ampak zna biti podobno.... 1 ležaj = 5€, za komplet jih potrebujem 6 + 6 semeringov(ne vem kok €)
Cofko Cof Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 sm klical v trgovino majo ležaj na zalogi cena 10 e pa pravi da zaradi tega ležaja ni treba cele vage razdirat Super. Predvidevam, da si klical na servis. Potem pa menjaj samo tega.
yamahaxt600 Objavljeno Marec 25, 2014 Opozori Objavljeno Marec 25, 2014 fantje ti hočejo samo dopovedati, da če že podiraš, se splača menjati vse. prav tako kot pri glavnem servisu na avtomobilu, menjaš vodno pumpo, čeprav še vedno tesni. hajoktejn in jany 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se