biker77 Objavljeno Avgust 4, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2014 Se razumeva ja. Itak moram pa vse razdret ker je dostop za zelo otroske roke. Kdo bi lahko bil porabnik energije med akujem in zarnico? Zice zgledajo okej. Prav tako kontakti tam kjer je zarnica. Rele?
ludiluka Objavljeno Avgust 4, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2014 No ja luč moreš snet če hočeš to naredit
FLY Objavljeno Avgust 4, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2014 Se razumeva ja. Itak moram pa vse razdret ker je dostop za zelo otroske roke. Kdo bi lahko bil porabnik energije med akujem in zarnico? Zice zgledajo okej. Prav tako kontakti tam kjer je zarnica. Rele? Nisem bral cele štrorje.Pomeri napetost med + - na žarnici,nato prestavi neg.sondo voltmetra na eno dobro maso.Ne sme bit razlike,če je imaš slabo maso Drigače pa poskusi kratkostičit kontakta na releju ki grestra na baterijo in na luč.Ne sme bit razlike,če je menjaj rele.
k0ci Objavljeno Avgust 4, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2014 Se razumeva ja. Itak moram pa vse razdret ker je dostop za zelo otroske roke. Kdo bi lahko bil porabnik energije med akujem in zarnico? Zice zgledajo okej. Prav tako kontakti tam kjer je zarnica. Rele? ne vem če ima tovarniška inštalacija luči prek relejev vezane....rele ni porabnik energije, ampak samo električno krmiljeno stikalo...kontakte malo z wdjem nasprajaj pa stisni sponke oz. malenkost zamakni pine v konektorju, da bo večja površina nalegala
danci1973 Objavljeno Avgust 4, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2014 Se razumeva ja. Itak moram pa vse razdret ker je dostop za zelo otroske roke. Kdo bi lahko bil porabnik energije med akujem in zarnico? Zice zgledajo okej. Prav tako kontakti tam kjer je zarnica. Rele? http://www.elefantman.com/lighting.htm - očitno so 'medle' luči kar znan pojav pri Slončku. gsxf750 1
biker77 Objavljeno Avgust 5, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2014 http://www.elefantman.com/lighting.htm - očitno so 'medle' luči kar znan pojav pri Slončku. Tole sem pa falil. No, nekdo se je s tem na moji Cagivi že igral. Je pa možno da je šel samo do štarterja z napeljavo. Bo treba še mal štromarja se it..THX
zupy199 Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Danes sem dal prijatelju ki je mehanik za namestit nove zavorne ploščice. Ko sem se peljal domov, se je slišal "rezek" zvok (pri višji hitrosti od 30km/h) kot da zavorne ploščice brusijo čisto na rahlo po disku, to se dogaja ko se peljem in ko zaviram, Ter tudi na otip se čuti da je en disk toplješi kot drugi. On mi zdaj zatrjuje da je to normalno ter da bo čez čas vredu. Malce dvomim da je temu tako... Zavorne ploščice so Carbone Lorraine.
Kmet2 Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Vse bo v redu,samo da se uležejo po starih diskih.
tomash Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Danes sem dal prijatelju ki je mehanik za namestit nove zavorne ploščice. Ko sem se peljal domov, se je slišal "rezek" zvok (pri višji hitrosti od 30km/h) kot da zavorne ploščice brusijo čisto na rahlo po disku, to se dogaja ko se peljem in ko zaviram, Ter tudi na otip se čuti da je en disk toplješi kot drugi. On mi zdaj zatrjuje da je to normalno ter da bo čez čas vredu. Malce dvomim da je temu tako... Zavorne ploščice so Carbone Lorraine. Ponavadi je ta zvok odvisen od vrste, kvalitete, trdote ... ploščic. Malo boljše rabijo malo več časa da se uležejo, mehkejše se pa takoj ulešejo, pa tud hitrej znucajo. Verjetno pa bo vse OK.
Bremzer Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Danes sem dal prijatelju ki je mehanik za namestit nove zavorne ploščice. Ko sem se peljal domov, se je slišal "rezek" zvok (pri višji hitrosti od 30km/h) kot da zavorne ploščice brusijo čisto na rahlo po disku, to se dogaja ko se peljem in ko zaviram, Ter tudi na otip se čuti da je en disk toplješi kot drugi. On mi zdaj zatrjuje da je to normalno ter da bo čez čas vredu. Malce dvomim da je temu tako... Zavorne ploščice so Carbone Lorraine. Če se en disk bolj greje kot drugi je to znak,da v kleščah blokira batek! Vzemi ploščico najprej eno in nato še drugo ven malo prepumpaj (razgibaj) vse batke.
KLOVN Objavljeno Avgust 7, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2014 Ponavadi je ta zvok odvisen od vrste, kvalitete, trdote ... ploščic. Malo boljše rabijo malo več časa da se uležejo, mehkejše se pa takoj ulešejo, pa tud hitrej znucajo. Verjetno pa bo vse OK. boljše so mehkejše in ne obratno :grim
ludiluka Objavljeno Avgust 11, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2014 Mene pa zanima če bo imel kdo v kratkem kako stvar za pocinkat?? ni nujno da je stvar povezana z motorji gre se namreč za to da je cena na kilogram. Tako da iščem še koga ki bi se pridružil.
smasher Objavljeno Avgust 11, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2014 luka, dej še cel okvir od laverde zraven
ludiluka Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Ja to ga bom itak dal sam vseeno iščem še koga da bo večja teža
danci1973 Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Ja to ga bom itak dal sam vseeno iščem še koga da bo večja teža Kaj ti bo večja teža, če je cena na kilogram?
ludiluka Objavljeno Avgust 12, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2014 Več kg kot je nižja je cena za kilogram
KNNMS Objavljeno Avgust 13, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2014 Več kg kot je nižja je cena za kilogram Dej vprašaj še v Metro v Sežano. Oni vozijo nekam v italijo, pa da ti še tvoje zraven dajo. LP
domi46 Objavljeno Avgust 13, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2014 Mene pa neki zanima in sicer na mojem Zju je hladilne tekočine glih med min in max tako da bi jo rad malo dotočiv (je pa modre barve) pa me zanima kakšno hladilno tekočino vi točite?
smasher Objavljeno Avgust 13, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2014 če je res samo malo lahko daš deci destilirane vode. (če je v sistemu več kot liter hladilne ne bo drastično spremenilo lastnosti če dodaš npr 5% vode več)
raza Objavljeno Avgust 13, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2014 Če je tekočine v ekspanzijski posodi med min in max je nimaš kaj točit, ker jo je ravno prav!
domi46 Objavljeno Avgust 13, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2014 Če je tekočine v ekspanzijski posodi med min in max je nimaš kaj točit, ker jo je ravno prav! tam tam je mau bom vsenu dotoču
rajder Objavljeno Avgust 14, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2014 Lp ali komu doma leži repair manual za Hondo CB 750 F 78-82.
trojan69 Objavljeno Avgust 14, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2014 Lp ali komu doma leži repair manual za Hondo CB 750 F 78-82. PoGooglaj mal-mora bit nekje na netu.
Nemirni Duh Objavljeno Avgust 15, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2014 (popravljeno) Lp ali komu doma leži repair manual za Hondo CB 750 F 78-82. http://www.outwestmotorcycles.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=371 http://www.ebay.com/sch/sis.html?_nkw=69%2078%20Honda%20CB750%20CB%20750%20K%20F%20Four%20750K%20REPAIR%20MANUAL&_itemId=370834113514 http://www.outwestmotorcycles.com/catalog/index.php?main_page=index&cPath=78 https://www.google.si/search?q=repair+manual++Honda+CB+750+F+78-82.&oq=repair+manual++Honda+CB+750+F+78-82.&aqs=chrome..69i57.7995j0j7&sourceid=chrome&espv=2&es_sm=122&ie=UTF-8 Na sladnji povezavi je PDF free Popravljeno Avgust 15, 2014. Popravil Nemirni Duh trojan69 1
Lynx Objavljeno Avgust 17, 2014 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2014 Moja fazerka je spredaj, zahvaljujoc srni, odsla v komade. Zanima me, sta FZ6S in FZ6N kompatibilni spredaj? Da bi jo spremenil v naked varianto... Mogoce veste kje bi se dalo dobiti rabljeno prednjo luc?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se