hajoktejn Objavljeno December 15, 2015 Opozori Objavljeno December 15, 2015 pred 2 urami, upp pravi: Pravi da je bila veriga od gredi za napet. Tako da zdaj je vse spet kot mora bit! Hvala za odgovor. Kva? A ti je šponar menjal al kva? Ker dvomim da imaš ročnega.
upp Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Ne vem točno glih kaj je blo, ker mi je sam nahitro po telefonu povedal. Javim kaj točno je blo ko ga grem iskat. Imaš prav, je avtomatski. hajoktejn 1
topi Objavljeno December 19, 2015 Opozori Objavljeno December 19, 2015 koliko pa imaš prevoženih km. na tem motorju
FLY Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Prazniki so tudi priložnost,da se spomnimo vseh trpečih in zapostavljenih prijateljev... builder, ciciban, jskrablin in 2 others 5
alenn46 Objavljeno December 30, 2015 Opozori Objavljeno December 30, 2015 Kolega išče komplet mašino (ali dele) za Kawasaki KLX 650R (hardenduro), letnik 2002. Help:)
tomash Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 Rabim info, kje se dobijo bovdni in zajle za gas, zaug in podobno. Hvala za info. lp
ankh Objavljeno Januar 5, 2016 Opozori Objavljeno Januar 5, 2016 V Ljubljani na Tržaški 235a naredijo po meri, vzorcu, ... tomash 1
Ferrarist Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 pred 13 urami, tomash pravi: Rabim info, kje se dobijo bovdni in zajle za gas, zaug in podobno. Hvala za info. lp Odvisno od kje si, v Ajdovščini dela te zadeve podjetje Marmet.
miklavc Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 Samo vsem v vednost vsem ki radi sami kaj pošravfate! Pred kratkim sem pri Lincos.SI kupil komplet orodja za odstranjevanje ležajev iz pest. Po slabi izkušnji s tem kompletom sem svoja opažanja s sliko objavil na njihovi FB strani v upanju na kakšen odziv od njih. Vse kar se je zgodilo je bilo to da so objavo izbrisali. Danes sem na njihovem zidu objavil vprašanje če je brisanje objav, ki jim ne pašejo, njihova stalna praksa in so mi z izbrisom še te objave to potrdili. Zaradi tega sem se pač odločil, da obvestim vse o svoji izkušnji, da nebo še kdo po nepotrebnem razočaran. Lp in varno na dveh kolesih! ciciban, Ferrarist, MiNa in 4 others 7
jany Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 (popravljeno) Jaz ne vem kako jemljete FB kot nek konkreten kontakt za reklamacije ? Če je bilo kaj narobe z orodjem bi jih poklical in bi verjetno zadevo rešili, brez problema. Če je bilo narobe samo tvoje neznanje si si torej sam kriv. FB je le nek medij za reklamiranje podjetji/ljudi.... 90% je neumnosti. Popravljeno Januar 6, 2016. Popravil jany
Ciko86 Objavljeno Januar 6, 2016 Opozori Objavljeno Januar 6, 2016 FB je za dve stvari 1. Da te spomne na roj dneve 2.dobre babe Ferrarist, ukica, ciciban in 2 others 5
tomash Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 Bom še malo vztrajal. Rad bi kupil material za zajle, kot naprimer boudne, zaključke, ... Potem pa sam po meri naredil kar bi mi pasala. Torej, pozna kdo trgovino ali spletno stran, kjer se stvari nabavi po komadih, metrih ... Hvala.
thumper Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 pred 18 minutami, tomash pravi: Bom še malo vztrajal. Rad bi kupil material za zajle, kot naprimer boudne, zaključke, ... Potem pa sam po meri naredil kar bi mi pasala. Torej, pozna kdo trgovino ali spletno stran, kjer se stvari nabavi po komadih, metrih ... Hvala. napišeš bovden v googla - mogoče ? potem pa pogledaš kje piše na koncu bovdenpikasi ane ..
ankh Objavljeno Januar 7, 2016 Opozori Objavljeno Januar 7, 2016 3 hours ago, tomash said: Bom še malo vztrajal. Rad bi kupil material za zajle, kot naprimer boudne, zaključke, ... Potem pa sam po meri naredil kar bi mi pasala. Torej, pozna kdo trgovino ali spletno stran, kjer se stvari nabavi po komadih, metrih ... Hvala. V Louis katalogu imaš na razpolago med drugim tudi to kar potrebuješ - sedaj pa že enkrat vztrajaj s svojo glavo
tomash Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 Rešeno. Šel na tržaško in nabavil bovdne, zajle itd. Komentarji takšni ali drugačni so pa odraz kulture, ki jo ima posameznik. gretzky in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 pred 6 minutami, NARGOTH pravi: Pozdravljeni. Imam problem na SV-ju 650 letnik 2001. Kupil sem motor ki je stal cca 2leti brez nekega rednega užiganja in zdej imam težavo ker motor ne deluje pravilno. Najprej naj povem da je na motorju menjano vse(olje,oba filtra,svečke,...). Uplinjača sta tudi sinhronizirana na novo. Problem pa je ta: ko ga užgem se en cilinder prej zagreje kot drugi,en cilinder dela ok drugi pa ne dela ok (po domače trokira oz ne deluje pravilno, umes tudi poka). Ko dodam plin se iz uplinjača tudi pokadi. Je mogoče imel kdo take ali podobne probleme? Verjetno bo potrebno demontirati uplinjače in jih očistiti a useeno bi rad prej vedel a je to to ali ne,ali so mogoče ventili za nastavit?. Hvaležen bi bil za kakršno koli informacijo. Hvala in LP Mogoče samo kondenz(voda ) v sistemu ali celo staro gorivo 2 leti ki zgubi oktane.....
BRANE Objavljeno Januar 10, 2016 Opozori Objavljeno Januar 10, 2016 (popravljeno) ponavadi se uplinjači fajn zapacajo ko motor dolgo miruje. vsaj meni se je. vse sem moral razkopati, pa sem se fajn mučil za tiste luknje vse prečistit... aja, uplinjač keihin fcr 40 je bil. Popravljeno Januar 10, 2016. Popravil BRANE
Jure99 Objavljeno Januar 11, 2016 Opozori Objavljeno Januar 11, 2016 Na 125tki z yamahinim zracno hlajenim agregatom mi je sel regulator. Zdaj sem namestil novega in se pocasi greje, a baterijo polni. Na koliko je normalno da se regulator segreje? Meni je motor laufal na mestu!!! (Torej okrog njega ni bilo pretoka zraka- hlajenja) in se mi je v nekje 10 min vrtenja na cca 2000-2500 obratih segrel na nekje 35°. A je to normalno?
hajoktejn Objavljeno Januar 11, 2016 Opozori Objavljeno Januar 11, 2016 Regulatorji se grejejo kar precej (razen MOSFET), nobene panike.
Jure99 Objavljeno Januar 11, 2016 Opozori Objavljeno Januar 11, 2016 Super bil je tudi v zraku tako da ni se hladil niti preko okvirja. Hvala
tomash Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Mogoče bo potrebno bolj detajlno čiščenje uplinjačev. V dizah, prekatih ... je lahko kaj nesnage, ki preprečuje normalen dotok goriva ali zraka. Razdreti, prečistiti, ... Uporabiš lahko nitro, samo ne na tesnilih, ultrazvočno kopel, in pa komprimiran zrak. Pa ni hudič, da potem uplinjači ne bi delovali. Potem pa pride elektrika na vrsto. Glede na to, da je dvovaljnik in da poka, je lahko tudi nepravilen vžig. Svečka, tuljava ali pa še kaj tretjega. Lepo po vrsti pa boš že rešil. Kmet2 in ciciban 2
frischfleisch Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 Ko je kolegu auspuh žarel je bil kriv fergazer in voda v njem ( čiščenje z vapom). Ampak njemu je žarel pred loncem. Če kaj pomaga. LP
thumper Objavljeno Januar 12, 2016 Opozori Objavljeno Januar 12, 2016 če žari je premalo goriva .. stuhec 1
seba20 Objavljeno Januar 13, 2016 Opozori Objavljeno Januar 13, 2016 Zdravo kolega je kupil Yamaho R1, letnik 2003. Motor v redu laufa ampak mu serviser hoče podturit tud štelanje ventilov. Kaj menite o tem ? je potrebno ali ni ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se