Supreme Objavljeno Februar 13, 2022 Opozori Objavljeno Februar 13, 2022 Pozdravljeni maxi skuterasi. Sem dolgoleten motorist, ki je vozil samo bmw r1200 GS. Sedaj sem kupil rabljeno yamaho xmax 250 2013 letnik. Ker mi je tovrstni agregat povsem tuj, bi vas prosil za pomoč. Skuter ima 30000 km in nekje na 20000 je bil menjan jermen, valjčki ipd. Ko je motor mrzel, se pri speljevanju začutijo izraziti tresljaji na agregatu, ki se pa nekako omilijo ko se segreje. Kje bi lahko bil vzrok? Najlepša hvala za pomoč. Lp iz obale
Bostjan L Objavljeno Februar 13, 2022 Opozori Objavljeno Februar 13, 2022 Poglej če se je jermen zrabil. Primerjaj širino jermena z originalom, mogoče se že vidi notranja struktura jermena. Mogoče jermen ni originalen (tudi dimenzije neprave) in se je prehitro zrabil.
Supreme Objavljeno Februar 13, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2022 Bom pogledal, hvala. Je morda tudi zato, ker je prejšnjemu lastniku dosti časa stal na mestu in se valjčki težje premikajo?
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2022 Opozori Objavljeno Februar 13, 2022 pred 1 uro, Supreme pravi: Pozdravljeni maxi skuterasi. Sem dolgoleten motorist, ki je vozil samo bmw r1200 GS. Sedaj sem kupil rabljeno yamaho xmax 250 2013 letnik. Ker mi je tovrstni agregat povsem tuj, bi vas prosil za pomoč. Skuter ima 30000 km in nekje na 20000 je bil menjan jermen, valjčki ipd. Ko je motor mrzel, se pri speljevanju začutijo izraziti tresljaji na agregatu, ki se pa nekako omilijo ko se segreje. Kje bi lahko bil vzrok? Najlepša hvala za pomoč. Lp iz obale v sklopu kamor si premaknenj je pravo mesto za taka vprašanja. Lahko pa uporabiš tudi iskalnik, verjetno je okrog Xmaxa že kaj napisano.
Supreme Objavljeno Februar 13, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2022 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: v sklopu kamor si premaknenj je pravo mesto za taka vprašanja. Lahko pa uporabiš tudi iskalnik, verjetno je okrog Xmaxa že kaj napisano. Sem iskal, gledal, vendar nisem našel ničesar, žal.
DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2022 Opozori Objavljeno Februar 14, 2022 pred 15 urami, Supreme pravi: Sem iskal, gledal, vendar nisem našel ničesar, žal. mogoče si samo občutljiv, sicer pa zadevo lahko za vsak slučaj preveriš na servisu
Supreme Objavljeno Februar 14, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2022 Če se česa ne manjka na netu, so to takšni kot si ti.
fwcabrio Objavljeno Februar 15, 2022 Opozori Objavljeno Februar 15, 2022 Te vibracije ponavadi povzročajo obrabljeni valjčki in plošča kjer ti valjčki drsajo. Če ima 6 valjčkov nabaviš komplet Polini ki ima 9 valjčkov, dela veliko lepše.
fwcabrio Objavljeno Februar 15, 2022 Opozori Objavljeno Februar 15, 2022 pred 2 minutami, fwcabrio pravi: Te vibracije ponavadi povzročajo obrabljeni valjčki in plošča kjer ti valjčki drsajo. Če ima 6 valjčkov nabaviš komplet Polini ki ima 9 valjčkov, dela veliko lepše. Pa ne sprašuj preveč ker te lahko vsemogočni brišejo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se