Anže758360695838284 Objavljeno Marec 4, 2022 Opozori Objavljeno Marec 4, 2022 Dober dan! A bi mi lahko en prosm povedov, kako predelat tomosa flexerja 2009? Pa ker avspuh bi mogu dt gor da bi šel hitreje?
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Marec 4, 2022 Opozori Objavljeno Marec 4, 2022 Akrapovic karbon. Inox je 44% slabši in počasnejši, aluminij pa 90%. 😎 Zivnorc in Zok 2
Zok Objavljeno Marec 5, 2022 Opozori Objavljeno Marec 5, 2022 Najboljsa predelava je opraviti izpit... SAR-Solo Adventure rider in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Marec 5, 2022 Opozori Objavljeno Marec 5, 2022 ...ah... dej, dej... a ni bolš imet nabrito mašino, pa brez izpita, pa polcaje provocirat, da lahka pol bežiš pred njimi.... Zok 1
Zok Objavljeno Marec 7, 2022 Opozori Objavljeno Marec 7, 2022 Bilo je nekad... Ni bilo poceni. In nismo vsi preziveli. Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno Marec 7, 2022 Opozori Objavljeno Marec 7, 2022 pred eno uro, Zok pravi: Bilo je nekad... Ni bilo poceni. In nismo vsi preziveli. ... a batine od polcajev.... doma pa še od fotra... Zok in RobiRoberto 2
franc Objavljeno Marec 7, 2022 Opozori Objavljeno Marec 7, 2022 pred eno uro, Zivnorc pravi: ... a batine od polcajev.... doma pa še od fotra... Pošteno, sam si si bil kriv. Če bi zrihtal moped kot se zagre, te ne bi nikoli ujeli (no ja, pa "zožitve" si moral imeti naštudirane) . Jaz sem sicer imel vse poštimano (izpit, račun... ) , ampak ker sem bil edini, sem moral ravno tako bežati, samo mene niso nikoli lovili (sem bil vedno prvi ali pa vsaj v "vodilni grupi" ) so bolj počasne lovili (samo tisti so brzino kompenzirali z neumnostjo in ne vem, če so kdaj kakšnega (v moji prisotnosti) ujeli. Verjetno sem se tudi zaradi tega večinoma vozil sam (da ni bilo treba bežat) . lp Zivnorc in Mavti 2
Zivnorc Objavljeno Marec 7, 2022 Opozori Objavljeno Marec 7, 2022 ... ni bilo kake razlike... kogar so ujeli, te je pa zašpecal.... pa so potem ponoč na zvonc prtiskali.... ti pa v pižami kao ves zlepljen ven na vrata: ... jaaaaa..... kaj pa je... ...polcaj pa: ...a gremo v gatražo motor pogledat? ...itak je delal .pk.. pk...pk po mašini..... :lol1: RobiRoberto, Zok, Bmflar in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se