December Objavljeno Oktober 4, 2022 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 Zanima me nakup Honde cb 125 f motor je zračno hlajen, kako se to kaj obnese ima kdo izkušnje z tem. Vožnja bolj rekreacijska za upokojenca. Lp. Tomaž
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 4, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2022 (popravljeno) 31 minutes ago, December said: Zanima me nakup Honde cb 125 f motor je zračno hlajen, kako se to kaj obnese ima kdo izkušnje z tem. Vožnja bolj rekreacijska za upokojenca. Lp. Tomaž Super se obnese. Nikoli ne spušča vodna pumpa, nikoli ne prebije hladilnika, nikoli ne preperi noben manikot, če prezimuje v neogrevani lopi ne more zmrznit in razklat kakega bloka ali zviti glave….Honda ni Jawa, ni Tomos. Ni 2 taktna. Ne bo se pregrela, ne bo “stisnilo” bata. Popravljeno Oktober 4, 2022. Popravil Kugelschreiber krucymucy 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 5, 2022 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2022 pred 11 urami, December pravi: Zanima me nakup Honde cb 125 f motor je zračno hlajen, kako se to kaj obnese ima kdo izkušnje z tem. Vožnja bolj rekreacijska za upokojenca. Lp. Tomaž Na pravem mestu se marsikaj izve. V sklopu motocikli 125. Mal pobrskaj, ne kar odpirat tem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se