roost Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Če boš menjal oboje in so precej dolgi rabiš 20KM in več če jih hočeš koristit. Če pa so oboji kratki pa mečeš stran denar, saj je isto kot da bi npr. montiral samo primarne in to dolge. Če preveč podaljšaš prenose boš zgubil na štartu, saj ti bo sklopka drsala tam do 40Km/h. To da so eni za pospeške drugi za končne pa..... :D Ne bi rekel da je potrebno nastavljat valjčke, saj če so zdaj pravilno naštimani bodo tudi potem. Ve že mehanik zakaj jih bo zamenjal. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Marec 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Jaz mam sedaj notr trenutno polini corsa 70ccm RACING celinder pa for race avspuh to pomeni pospeški so prej bili za po zadnji koli z lahkoto sedaj pa nevem kako bo, amapk mehanik je reko da vredi vleče do 90km/h pol dalje pa bol počas.Tak to je za ostalo pa nevem. LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roost Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Saj prenosi so super stvar, samo ne pretiravat. Kakšne prenose pa si vzel? mislim, razmerje (npr 16/40...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno Marec 28, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Za Minarelli je primarni 13/44 in sekundarni 15/42 od POLINIja. Bo vredu??? Ti že daug cajta šraufaš.Poznaš koga ko mu gre skuter 140km/h?? LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roost Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 Hja, težko reč, samo če si že kupil nimaš več kaj dosti izbirat. Sicer pa tile tvoji primarni niso bogve kako dolgi, zato se bodo najbrž ujeli z sekundarnimi. 140Km/h? Realnih? Recimo da ja. Gre pa naš šolski seminar še več! :D http://fpp.hamradio.si/roost/pictures/gp80.jpg Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nagajiček Objavljeno Marec 28, 2003 Deli Objavljeno Marec 28, 2003 kolk pa gre ta seminar???? 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aleks Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 _Aerox_ kok ti je pa mikmekanik racunu za menjavo prenosov!!!!!a ti jih je on zrihtu al ti jih je sam montiru!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Junij 28, 2003 Deli Objavljeno Junij 28, 2003 em, mam sr50ditech...pa me zanima.. Kaj moram gledat pri nakupu ``prenosov´´? Koliko stanejo? Ker vem da so to zobniki, kaj narediš z njimi? Daš večje ali manjše? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Za Minarelli je primarni 13/44 in sekundarni 15/42 od POLINIja. Bo vredu??? Ti že daug cajta šraufaš.Poznaš koga ko mu gre skuter 140km/h?? LP Vsem sej skuterja ni tolk težk narest da prileze do 140 (morš met denar), sam pol vse tko hitr crkuje, pa generalke morš dost bol pogost delat dirkalni skuterji verjetn grejo 140kmh sam tam bat menjavajo zlo zlo pogosto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 Hja, težko reč, samo če si že kupil nimaš več kaj dosti izbirat. Sicer pa tile tvoji primarni niso bogve kako dolgi, zato se bodo najbrž ujeli z sekundarnimi. 140Km/h? Realnih? Recimo da ja. Gre pa naš šolski seminar še več! :D http://fpp.hamradio.si/roost/pictures/gp80.jpg wtf? to je tomos? ne me fukat. mašina zgleda ista ko moj atx samo kak cilinder, pa vodno hlajenje oo povej kej več o tem. v bistvu vse razlož. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Junij 29, 2003 Deli Objavljeno Junij 29, 2003 wtf? navadn tomos, mašina zgleda ista ko moj atx samo kak urac cilinder je to gor? pa vodno hlajenje, kiler jao. povej kej več o tem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 no zaj a lahko meni kdo razloži tote številke ob zobnikah npr. (16/44) vem da so eni kratki eni dolgi, samo kak je z številkami :o :unsure: tak btw. zanima me kake zobnike majo tisti ko majo navadne 70tke, mislim kake velikosti pa kje je razlika (če je sploh) med polini in malossi zobnikami?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 morem ene nabavt kolk vam pa za delo računajo d vem priblizno ceno računat ce bi menjal ene al pa oboje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Februar 29, 2004 Deli Objavljeno Februar 29, 2004 morem ene nabavt kolk vam pa za delo računajo d vem priblizno ceno računat ce bi menjal ene al pa oboje??? Nic ker si vse sam delam B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Nic ker si vse sam delam B) jah ok to bi jst tud razstavu sam ne morem k nimam une pistole :) pa me zanima k če nebi velik prslo bi jst to kr lepo na servis dav pa nj tam zamenajo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 jah ok to bi jst tud razstavu sam ne morem k nimam une pistole :) pa me zanima k če nebi velik prslo bi jst to kr lepo na servis dav pa nj tam zamenajo :) Saj brez pištole tud gre. Rabiš ključ za otegovanje oljnih filtrov (najboljše verigast al pa na jeremen) s katerim držiš pokrov od sklopke, en drug pa s ključem odteguje šruaf. Malo zvoda pa gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 kolk je pa dela s tem??? kolk recmo bi me prblizn prsla menjava prenosov?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Pride te okoli 35000sit malo vec rabis kako uro casa .) Glede velikosti je pa isto ko pri kaki apn-ki :blink: Jaz sem mel na formuli orginal sekundarne 11/41 zdaj ko mam polini podalsane pa so 14/40. Sej to da mora bit spredaj vecji zadaj manjsi za vecje hitrosti to pa tak ze od pecikla ves Aerox :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Pride te okoli 35000sit malo vec rabis kako uro casa .) Glede velikosti je pa isto ko pri kaki apn-ki :blink: Jaz sem mel na formuli orginal sekundarne 11/41 zdaj ko mam polini podalsane pa so 14/40. Sej to da mora bit spredaj vecji zadaj manjsi za vecje hitrosti to pa tak ze od pecikla ves Aerox :P se prav od 17k-21k-primarni pa enako sekundarni, pa mal dela pa bo blo :))) upa d se mi to uresniči še pred poletnimi počitnicami. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 se prav od 17k-21k-primarni pa enako sekundarni, pa mal dela pa bo blo :))) upa d se mi to uresniči še pred poletnimi počitnicami. Kaj ti maš kaki kit? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
italjet maniac Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Ja tocno!!! Ce nimas kita bos z prenosi samo na zgubi Ker skuter nima dovolj moci!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Če nimaš je nesmiselno kupovat. Osnova ti je kit. Potem pa prenosi, vario, ferg.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 Kaj ti maš kaki kit? mam ja 70ccm pa 19-ko mam gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 1, 2004 Deli Objavljeno Marec 1, 2004 mam ja 70ccm pa 19-ko mam gor No to pa je drugo. Zdaj pa obvezno prenose :P :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PRJATU Objavljeno Marec 2, 2004 Deli Objavljeno Marec 2, 2004 jah sy to nameravam :P kolk nj bi se ti pa povečala končna ce menas sam primarne pa kolk ce oboje??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se