Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
2 hours ago, ukica said:

Kar naj ga dobi, bodo imeli pa prazen sedez. Ker na ta motor nebodo dobili nobenega perspektivnega voznika iz moto2.. ker vsi vedo da je to klanje kariere..

marki bo pa ze dobil sedez nek drugje, ceprav vsi proizvajalci trdijo da ga nocjo.. aha malo sutra.

to kar je pa enea naredil dons je podobn k nakagami lani.. in tole bi morali zaceti malo bolj resno kaznovati - dirke prepovedi in financni strosek, ker tole pa res ni gledljivo kako se nekdo zapodi v credo potem pa naj mu vsi delajo plac ker neve a bo zbremzu al ne.. vaska liga.

Ce bi to isto naredil MM bi socialna omrezja in pa ta forum pregorel. Tako pa si ti edini ki sploh omenis.

Objavljeno (popravljeno)
9 hours ago, ukica said:

Ker na ta motor nebodo dobili nobenega perspektivnega voznika iz moto2.. ker vsi vedo da je to klanje kariere..

Ducati je na dnu dnesa podpisal Dovija. Aprilia je ponudla Aleixu izhod v sili. Skupaj so naredili najbolse motorje na gridu. Naslednje leto znajo iskat sluzbo Bastianini, Martin, A. Fernandes…

Bestia je zlomljen na dveh krajih, Bagnaia samo pretolčen. Oba sta že doma. Pecco je sel iz bolnice po svojih nogah. Zelo sm vesel, ampak totalno ne morm verjet. 

IMG_4273.png

Popravljeno . Popravil Kugelschreiber
Objavljeno

https://motorcyclesports.net/ktm-considering-offering-jack-miller-double-salary-and-wildcards-in-2024-to-make-room-for-pedro-acosta/?fbclid=IwAR14hiQtQjb9OrERgt-lYAcnRIwT95A2sER18L2W_WLtzoJfHVCEooi2cp8_aem_AaQyuUcE5BZ2UeF89In9LTBTX4WhSsACKogsp6moHWks0wkvicyN-AamElHTli0_c7M

zgleda so govorice od Lipsticka resnicne.. mal grda igra od ktm-ja.. en izmed razlogov da je JM zapustu ducatija je bila enoletna pogodba..

sploh pa nevem kaj se tok dajejo za tega ribica pepeja.. tud ce mu ne dajo sedeza, sej mu ga druga tovarniska nemore dat.. razen honda ce se marc res odloci oditi.. kamor pa nebo sel, ker isce “zmagovalni” motor.. gresini?

• Všeč mi je 1
Objavljeno

JBG tudi Moto GP (kot vse ostale dirke in tudi ostalo) so en velik Reality Show in seveda za lastnike zelo donosen Business.

Vsi ostali smo pa gledalci, ki to plačujemo ali nastopajoči, ki dobijo za nastope "plačilo".

Zato je za lastnike pomembna gledanost. Ti pa dobro vedo kako to dosežejo. Obetaven nastopajoči posameznik, ki ne dosega pričakovanega po mnenju lastnikov pač pade v "nemilost"...

Kruha in iger že od vekomaj...

Aja, da ne pozabim hrana se bo podražala, tako javna  "trobila"...

Objavljeno (popravljeno)

Glede na millerjev temperament si upam rect da bo reku jebite se, pobral mehanike/znanje in sel v wsbk.

vprasanje pa kaksno klavzulo ima v pogodbi, pa je zdej sel ktm s soft pristopom, ker ce bi rekli miller adijo mu morjo verjetno izplacat se placo za 2024..

Popravljeno . Popravil ukica
Objavljeno
52 minutes ago, ukica said:

Glede na millerjev temperament si upam rect da bo reku jebite se, pobral mehanike/znanje in sel v wsbk.

vprasanje pa kaksno klavzulo ima v pogodbi, pa je zdej sel ktm s soft pristopom, ker ce bi rekli miller adijo mu morjo verjetno izplacat se placo za 2024..

Pa sej so mu ponudli dvojno placo ce odstopi sedez, kar ubistvo pomeni isti kot da ga izplacajo se za 24. 

Po mojem tudi pri redbull/ktm denar ni noben problem, sicer nevem kaksno pogodbo ima miller ampak pomoje ne izplacilo le te za njih drobiz.

Objavljeno (popravljeno)
1 hour ago, Kugelschreiber said:

Huh. 

Brača razbijača lahko drugo leto skupaj drobita gresinijeve oklepe…nic ni se odloceno, pravi Albert Valera. 

na crash.net pa so kar 100% de bo tako

https://www.crash.net/motogp/news/1035254/1/marc-marquez-has-made-his-mind-and-will-join-gresini-ducati-2024

Se cudis? Jaz se ne. Gresini je privat ferma in bo isto kot z Alexom. Pripeljal bo sabo verjetno se redbull(ceprav malo cudno?), pa verjetno se kaksen milion, dva, tri, za sedez.

MM je vreden kao 35mio.. pa vemo da ima vec ker ima samo pogodbo 15/let

Popravljeno . Popravil ukica
Objavljeno
7 hours ago, ukica said:

Se cudis? Jaz se ne. Gresini je privat ferma in bo isto kot z Alexom. Pripeljal bo sabo verjetno se redbull(ceprav malo cudno?), pa verjetno se kaksen milion, dva, tri, za sedez.

MM je vreden kao 35mio.. pa vemo da ima vec ker ima samo pogodbo 15/let

Mal pa se.  A tudi Gresini podira odnos z Ducatijem in gre k KTM? Tud ce z njihovim blagoslovom, trem sivim glavam povzrocajo hud glavobol. 

Objavljeno (popravljeno)

To vse je le histerija iz nemoči ali obupa. Če bo in dokler bo Pecco držal svoj tempo lahko drugi le drobtine pobirajo...za gledanost in biznis pa bi bila popestritev 🙂

Popravljeno . Popravil vandrovec
Objavljeno

A se ve uradna verzija, kaj je šlo pri prejšnji dirki s Pecotom narobe? Je bil sam kriv, al elektronika?

Objavljeno

Današnje četrto mesto Pedrose pove vse o stanju trenutne MotoGP karavane.

Objavljeno

Al pa pove, da ma fajn motor, kokr se bere. Ko je bil drekobezec prvak, je bil vesolc, zdej je pa bogi, ker nima najboljsega motorja. 😂 Cist hud, ni kej. 😁

Objavljeno
pred 1 uro, TakeALookAround pravi:

Al pa pove, da ma fajn motor, kokr se bere. Ko je bil drekobezec prvak, je bil vesolc, zdej je pa bogi, ker nima najboljsega motorja. 😂 Cist hud, ni kej. 😁

a ni blo tak pri rossiju? ko ste ovce znorele, da motor slab?

Objavljeno

Pedrosa je CAR! 👍👍

Objavljeno
pred 5 urami, TakeALookAround pravi:

Al pa pove, da ma fajn motor, kokr se bere.

To pa res ni nič novega. In po tej logiki bi morala Binder in Miller vse šolati za šalo!

• Všeč mi je 1
Objavljeno

Pedrosa vozi novi krbonski okvir. Binder in Miller vozita star okvir.

Objavljeno

MM je zmagu (vse japonce :P )

Objavljeno

MM je vesel top 10. 😁 Poglejmo s svetle plati, je vsaj do cilja prisel, ker Mir recimo spet ni. :) Kr vesoljc.

Objavljeno

Če najprej pokomentiram še Barcelono.

V Moto3 sem rekel... mater, Holgado si pa letos očitno res zasluži naslov. Ne glede na to, da mu na tej pisti ne gre že cel vikend, je na dirki deloval suvereno. No pa ga je pred koncem že pobiral...
V Moto2 sem rekel... mater, Acosta si pa letos očitno res zasluži naslov. Ne glede na to, da mu na tej pisti ne gre že cel vikend, bo veliko izvlekel iz dirke. In ga je usral...

V MotoGP... Prvi ovinek. Kot je rekel Aleix, tud če bi zvozil na tak način ovinek po idealni liniji, če ne bi bilo nikogar okrog tebe, se morš zavedat, da je to prvi krog, prvi ovinek in da ne moreš na polno noter, pa upat, da ti bodo vsi plac pustili. Tako kot Nakagami lani (se mi zdi), Bastianini letos... Ne gre vedno na 100%. Če hočeš it v prvi ovinek na 100% potem štartaj iz prve vrste...
Kaj je počel Bagnaia mi ni jasno, je pa mel precejšnjo srečo. Tudi zato, ker lahko naprej dokaj normalno dirka.

V Misanu pa... Holgado je pokazal šibkost, slab rezultat že 2. dirko zapored. Oncu in Masia sta dobila še eno priložnost po vseh napakah, ki sta jih čez sezono naredila. Tudi Sasaki je blizu, ampak bolj zaradi konstantnosti, kot zaradi zmag in vprašanje, če bo kandidat za naslov. Se pa zna zgoditi, da bo Alonso z dobrim finišem prvak. Ortola preveč niha.
Pred sezono so MotoGP vozniki na tiskovki večinsko za prvaka okronali Moreiro. Za enkrat nič ne kaže na to...

Acosta, pa je za razliko od Holgada popravil spodrsljaj iz Barcelone. No roko na srce se konkurenca kar sama od sebe izloča z neumnostmi in slabimi predstavami.
Arenas poškodovan, so se mi kar oči zavile. 2 sezoni nič od njega, dobi zic v najboljši ekipi, nič od njega, potem pa po spletu okoliščin ujame en podij, za tem poškodba in ni 2x za rečt, da bo dobil še za naslednje leto kak konkreten zic, ker revež ni mogel več pokazat zaradi poškodbe...

GP ta vikend pa beda od bede... Edina svetla točka Pedrosa, zaradi njega je bilo vsaj malo zanimivo. Ostalo brezveze.

Mi je pa smešno, ko je govora o tem, da je bil Pedrosa hiter zaradi bicikla. Enako se je govorilo že v Jerezu, kjer je imel nov bicikel, Miller in Binder pa starega. Bajna pričakovanja, da če je bil Pedrosa tako hiter, bosta onadva pometla s konkurenco. No pa večinoma nista. Miller sploh ne... Sedaj je enako. Dejstvo je, da je Dani pač hiter... in to zelo. Škoda le, da ima tak stil, ki mu v sodobnem MotoGP ne omogoča prehitevanja...

Kje bo vozil MM je pa tud že ena žajfnca... Očitno tudi sam namerno govori ves čas dvoumno, da bo ja več pompa okrog tega. Bruha se mi res. Včasih so se to malo bolj koretkno menili, zadnja leta imaš pa za eno in isto 15s dolgo izjavo po 3 članke na vsaki strani. Sam da se klika, pa da je pomp... Izgubi ves pomen. Za prazen Gresinijev zic je vsaki 2 uri nov članek, ki mal omenja Arbolina, pa Dixona, pa potem Mira, pa Marqueza, pa potem spet malo Dixona, čeprav ima že podpisano v Moto2, pa spet Marqueza. Eh...

Naslednja postaja Indija. Zna biti zanimivo čez vikend, dirka bo pa pomoje spet dolgočasna za zjokat. Na teh novih umetnih pistah to tko je...

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

Indija je nova pista in kljub "novi moderni" stezi zna biti zanimivo, ker je še ne poznajo. Lahko bo pa tudi dolgčas, se strinjam. Eden uide, drugi pa vsak po svoje.  

Objavljeno
pred 2 urami, KennyJR pravi:

V Moto3 sem rekel... mater, Holgado si pa letos očitno res zasluži naslov. Ne glede na to, da mu na tej pisti ne gre že cel vikend, je na dirki deloval suvereno. No pa ga je pred koncem že pobiral...
V Moto2 sem rekel... mater, Acosta si pa letos očitno res zasluži naslov. Ne glede na to, da mu na tej pisti ne gre že cel vikend, bo veliko izvlekel iz dirke. In ga je usral...

V MotoGP... Prvi ovinek. Kot je rekel Aleix, tud če bi zvozil na tak način ovinek po idealni liniji, če ne bi bilo nikogar okrog tebe, se morš zavedat, da je to prvi krog, prvi ovinek in da ne moreš na polno noter, pa upat, da ti bodo vsi plac pustili. Tako kot Nakagami lani (se mi zdi), Bastianini letos... Ne gre vedno na 100%. Če hočeš it v prvi ovinek na 100% potem štartaj iz prve vrste...
Kaj je počel Bagnaia mi ni jasno, je pa mel precejšnjo srečo. Tudi zato, ker lahko naprej dokaj normalno dirka.

V Misanu pa... Holgado je pokazal šibkost, slab rezultat že 2. dirko zapored. Oncu in Masia sta dobila še eno priložnost po vseh napakah, ki sta jih čez sezono naredila. Tudi Sasaki je blizu, ampak bolj zaradi konstantnosti, kot zaradi zmag in vprašanje, če bo kandidat za naslov. Se pa zna zgoditi, da bo Alonso z dobrim finišem prvak. Ortola preveč niha.
Pred sezono so MotoGP vozniki na tiskovki večinsko za prvaka okronali Moreiro. Za enkrat nič ne kaže na to...

Acosta, pa je za razliko od Holgada popravil spodrsljaj iz Barcelone. No roko na srce se konkurenca kar sama od sebe izloča z neumnostmi in slabimi predstavami.
Arenas poškodovan, so se mi kar oči zavile. 2 sezoni nič od njega, dobi zic v najboljši ekipi, nič od njega, potem pa po spletu okoliščin ujame en podij, za tem poškodba in ni 2x za rečt, da bo dobil še za naslednje leto kak konkreten zic, ker revež ni mogel več pokazat zaradi poškodbe...

GP ta vikend pa beda od bede... Edina svetla točka Pedrosa, zaradi njega je bilo vsaj malo zanimivo. Ostalo brezveze.

Mi je pa smešno, ko je govora o tem, da je bil Pedrosa hiter zaradi bicikla. Enako se je govorilo že v Jerezu, kjer je imel nov bicikel, Miller in Binder pa starega. Bajna pričakovanja, da če je bil Pedrosa tako hiter, bosta onadva pometla s konkurenco. No pa večinoma nista. Miller sploh ne... Sedaj je enako. Dejstvo je, da je Dani pač hiter... in to zelo. Škoda le, da ima tak stil, ki mu v sodobnem MotoGP ne omogoča prehitevanja...

Kje bo vozil MM je pa tud že ena žajfnca... Očitno tudi sam namerno govori ves čas dvoumno, da bo ja več pompa okrog tega. Bruha se mi res. Včasih so se to malo bolj koretkno menili, zadnja leta imaš pa za eno in isto 15s dolgo izjavo po 3 članke na vsaki strani. Sam da se klika, pa da je pomp... Izgubi ves pomen. Za prazen Gresinijev zic je vsaki 2 uri nov članek, ki mal omenja Arbolina, pa Dixona, pa potem Mira, pa Marqueza, pa potem spet malo Dixona, čeprav ima že podpisano v Moto2, pa spet Marqueza. Eh...

Naslednja postaja Indija. Zna biti zanimivo čez vikend, dirka bo pa pomoje spet dolgočasna za zjokat. Na teh novih umetnih pistah to tko je...

... mislim da bo zate bolje, da začneš konjske dirke gledat....

... kasači so že preveč, ker je vmešana tehnologija...pa bo spet vsa narobe, kdo ima boljši/slabši vozek....

Objavljeno

Dani z dvema nastopoma...v skupnem sestevku nabija cel team repsol in pol fabriškega Ducatija. 

781151D6-7DE1-46F7-A212-A882AF9B8EAB.png

Objavljeno
2 hours ago, KennyJR said:

Dirke so dolgočasne tudi zaradi teh fucking krilc, prej jih prepovedo oziroma ZELO omejijo prej bo gp spet zanimiv, tako je pa na žalost večinoma kroženje brez prehitevanj. Ok nekaj je tudi na tem da so dirkači (kot je že bilo predebatirano) vsi neki kao veliki prijatelji in noben ne gre na nož.

Pedrosa pa itaq, brez besed, največja smola da ni bil nikoli prvak, sploh ko pomisliš da je bil prvak Mir ki ne da pedrosi ni do gležnjev do podplatov mu ni.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!