pik1 Objavljeno Junij 14, 2023 Deli Objavljeno Junij 14, 2023 pred 27 minutami, Loba pravi: To leto so TET trase res zelo razmočene, in brez resnih gum nima smisla riniti v blato. V zacetku junija sem se odpravil na solo camping trip HR tet traso, z uvodom spodnjega odseka SLO teta. Pod Kočevjem smo se dobili z @Satao in skupaj peljali ta kratek odsek. srecali se Švicarja na Hondi 300 na poti v Azijo, jaz sem zvecer zasoliral polno natovorjen s kemping opremo dalje na Hrvaško, vendar prekinil s potovanjem naslednji dan zaradi neurij in dežja na poti. . ... svaka čast stari ... dobr zgleda tole ... a niso to še original gumice gor ??? ... kolk kilometrov si pa že naredu z njimi ??? Loba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Junij 14, 2023 Deli Objavljeno Junij 14, 2023 3 hours ago, pik1 said: . ... svaka čast stari ... dobr zgleda tole ... a niso to še original gumice gor ??? ... kolk kilometrov si pa že naredu z njimi ??? ne to niso Pirelly str ampak Conti tkc80 na cca 40 procentih, ene 3 do 4 jurje zdrzijo moje vožnje. pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 pred 13 urami, Loba pravi: To leto so TET trase res zelo razmočene, in brez resnih gum nima smisla riniti v blato. V zacetku junija sem se odpravil na solo camping trip HR tet traso, z uvodom spodnjega odseka SLO teta. Pod Kočevjem smo se dobili z @Satao in skupaj peljali ta kratek odsek. srecali se Švicarja na Hondi 300 na poti v Azijo, jaz sem zvecer zasoliral polno natovorjen s kemping opremo dalje na Hrvaško, vendar prekinil s potovanjem naslednji dan zaradi neurij in dežja na poti. Ugotavljam, da bo ta 150/70-18 dimenzija res jeba za pnevmatike.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 pred 9 urami, Loba pravi: ne to niso Pirelly str ampak Conti tkc80 na cca 40 procentih, ene 3 do 4 jurje zdrzijo moje vožnje. . ... jaz imam gor še original Pirkota ... 4400 km ... v zadnjih izdihljajih ... ne vem pa, kaj bi sedaj nataknil gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 Mitaske... pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 Je kdo vozil Michelin Anakee Wild? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 pred 19 urami, pik1 pravi: . ... svaka čast stari ... dobr zgleda tole ... a niso to še original gumice gor ??? ... kolk kilometrov si pa že naredu z njimi ??? on ma že 3ji komplet pred 4 urami, Buschi pravi: Mitaske... prepoceni pred 6 urami, HyperJack pravi: Ugotavljam, da bo ta 150/70-18 dimenzija res jeba za pnevmatike.... točno tako, baje je problem tak kot lani. Jaz sem rezerviral kar dve zadnje Loba 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Loba Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 1 hour ago, HyperJack said: Je kdo vozil Michelin Anakee Wild? Kolega z novim KTM 890 R 3 dni ril po blatu z njimi v Bosni inso top, vsi jih hvalijo, so bolj mehke zato dobre v vseh pogojih, se pa malo hitreje obrabijo. aja, je pa s tem novim KTMom domov prisel z vleko, sklopka crknila.... se pregrela DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 15, 2023 Deli Objavljeno Junij 15, 2023 Jaz ostajam na mitas E07+ spredaj in dakar verzijo zadaj. Pa ne ker bi to bila najboljša guma, daleč od tega. Je pa zelo trpežna. Če ni prav nekega blata, kar zmorem z njo, predvsem mi pa dovoli totalno ubijanje na asfaltu brez hudih presenečenj in še dokaj dobre performanse. Kilometrina je vsaj zame in moj stil vožnje X2 napram cestnim hypersport, ki sem jih vozil. Definitivno pa dakarca zadnja ni ravno nekineki dobra za mokro in dež. Ampak to vzameš v obzir in če maš še elektronsko podporo tipa RAIN mode...zlahka preživiš. pred 2 minutami, Loba pravi: Kolega z novim KTM 890 R 3 dni ril po blatu z njimi v Bosni inso top, vsi jih hvalijo, so bolj mehke zato dobre v vseh pogojih, se pa malo hitreje obrabijo. aja, je pa s tem novim KTMom domov prisel z vleko, sklopka crknila.... se pregrela KTM ma tudi fabrško asistenco..že vejo zakaj ps. med nama, sklopko je gulil do onemoglesti al pa ni bila čist prav nastavljena Buschi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
greg570 Objavljeno Julij 4, 2023 Deli Objavljeno Julij 4, 2023 Da vidimo sedaj to cudo.... DAMI34 in dolenc100 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Julij 5, 2023 Deli Objavljeno Julij 5, 2023 Ob 15. 6. 2023 ob 15:42, Loba pravi: novim KTMom domov prisel z vleko, sklopka crknila.... se pregrela Pri novih Ktm-ih in hidravlično sklopko je lahko problem preveč olja v sistemu (z obrabljanjem sklopke se viša nivo olja in sklopka začne rahlo drseti) . Pri starejših tega problema ni več (ga je potrebno še dolivati, ker začne puščati) . lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Julij 5, 2023 Deli Objavljeno Julij 5, 2023 Mene pa zanima tole, samo nobenih pametnih informacij kdaj dobava. https://www.motoavantura.si/dunlop-trailmax-raid-je-najnovejsa-vsestranska-guma-za-potovalne-enduro-motocikle-z-vec-oprijema-v-vseh-vremenskih-razmerah/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robson Objavljeno November 1, 2023 Deli Objavljeno November 1, 2023 Ko je govora o off road gumah.. Gume MOTOZ TRACTIONATOR ADVENTURE, sprednja 120/70 19 in zadnja 170/60 17, vožene max 1000 km prodam. Imel sem jih na GSA-ju 1200, pa sem jih snel zaradi več asfaltnih voženj. Motor sem sedaj prodal.. in lepo bi bilo, da tole prebere kak off road navdušenec in me reši tudi njih😁… Kupil sem jih leto nazaj v Španiji in sem jih sam pripeljal sem. Z njimi sem odpeljal nekaj Slo in Cro makadama… Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se