Zivnorc Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 ja prov no...bom pa napisal. Jest imam skozi isto nastavljeno vzmetenje...če sem sam...al pa z mojo madam in vso garderobo v kufrih. ...in če sem sam, mi je fajn, ker gre malo bolj na trdo (tko..bolj na sportski)...če je pa moja zraven...ji je pa fajn, da ni preveč trdo, ker to mende dela celulit po celi rit. ...pa še zmeri včasih jamra, da ji je še vedno včasih malo pretrd...sploh, če sva se kje preveč najedla. ...jest ji pa rečem, da je to-to...da se ne da nič štelat....in da je to tak motor, da malo bolj ruka, zato se pa ne voziva po makadamih in granitnih kockah... ...ekola. Prispevek z dodano vrednostjo. Hepi? bojc84, Quest, ukica in 5 others 6 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 pred 1 uro, Zivnorc pravi: ja prov no...bom pa napisal. Jest imam skozi isto nastavljeno vzmetenje...če sem sam...al pa z mojo madam in vso garderobo v kufrih. ...in če sem sam, mi je fajn, ker gre malo bolj na trdo (tko..bolj na sportski)...če je pa moja zraven...ji je pa fajn, da ni preveč trdo, ker to mende dela celulit po celi rit. ...pa še zmeri včasih jamra, da ji je še vedno včasih malo pretrd...sploh, če sva se kje preveč najedla. ...jest ji pa rečem, da je to-to...da se ne da nič štelat....in da je to tak motor, da malo bolj ruka, zato se pa ne voziva po makadamih in granitnih kockah... ...ekola. Prispevek z dodano vrednostjo. Hepi? Zdaj pa čisto razumem tisti njen pogled. Vzmetenje ga naredi takšnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 pred 28 minutami, Borutt pravi: Zdaj pa čisto razumem tisti njen pogled. Vzmetenje ga naredi takšnega ...tisto je blo zarad tvoje nove frizure.... dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 pred 7 urami, Zivnorc pravi: ...tisto je blo zarad tvoje nove frizure.... Tako vzmetenje, kot frizuro, imam vedno enako Xebec in bojc84 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 Jz amortizacije za tisto redko v dvoje nisem spreminjal...le gume dopumpal...maksimalno na vrednosti,ki vas jih vecina itak vozi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 pred 2 urami, Borutt pravi: Tako vzmetenje, kot frizuro, imam vedno enako pol si brez? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 24, 2018 Deli Objavljeno Oktober 24, 2018 pred 6 minutami, Xebec pravi: pol si brez? Bostjan L 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 A je kdo mel/ima v vilicah te intiminatorje? Nekateri so hudo navduseni.... http://store.ricorshocks.com/ Znizani so seceda vsi, razen mojih hehehe in btw, moderatorji, @DAMI34, @jskrablin, a ne bi morda te teme raj fuknili pod opremo? IMHO bol sodi med gume, verige in ispusne sisteme? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 pred 42 minutami, Kugelschreiber pravi: A je kdo mel/ima v vilicah te intiminatorje? Nekateri so hudo navduseni.... http://store.ricorshocks.com/ Znizani so seceda vsi, razen mojih hehehe in btw, moderatorji, @DAMI34, @jskrablin, a ne bi morda te teme raj fuknili pod opremo? IMHO bol sodi med gume, verige in ispusne sisteme? evo premaknjeno med OSTALO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 pred 43 minutami, Kugelschreiber pravi: A je kdo mel/ima v vilicah te intiminatorje? Nekateri so hudo navduseni.... http://store.ricorshocks.com/ Znizani so seceda vsi, razen mojih hehehe wtf ??? Also, the preload spring tube needs to be cut down as said in the instructions. If you're on the heavy side, cut off 3/8" instead of 5/8." ?? Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 48 minutes ago, thumper said: wtf ??? Also, the preload spring tube needs to be cut down as said in the instructions. If you're on the heavy side, cut off 3/8" instead of 5/8." ?? Marskateri original fedri so precej krajs od vilc, pa mas pod matico/nad fedrom distancnik.Kos obicajne cevi. Ce to fuknes not, pac skrajsas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno November 11, 2018 Deli Objavljeno November 11, 2018 (popravljeno) pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Marskateri original fedri so precej krajs od vilc, pa mas pod matico/nad fedrom distancnik.Kos obicajne cevi. Ce to fuknes not, pac skrajsas. not? ven ?ven..skrajšaš ..nazaj not..ane.. Popravljeno November 11, 2018. Popravil thumper Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 3 hours ago, Snecer said: daj mu ti povej, ko si večji rejser, da ta guma presega krucyja in njegovo tracerko, tudi če bo wilberse s koleščkom dobil. Ne bom wilbersov s kolesckom dobil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 pred 1 minuto, krucymucy pravi: Ne bom wilbersov s kolesckom dobil. kaj pa si naročil? hyperpro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 Just now, Snecer said: kaj pa si naročil? hyperpro? YA537 za zadaj, za spredaj pa FKS504 in ustrezne vzmeti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 Just now, Snecer said: kaj pa si naročil? hyperpro? snob!? hiperpro? pa s kje si ti? potočka zjalka? krucymucy 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 pred 6 minutami, krucymucy pravi: YA537 za zadaj, za spredaj pa FKS504 in ustrezne vzmeti. ohlins ma samo 537, wilbers 640, ne bo v redu pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi: snob!? hiperpro? pa s kje si ti? potočka zjalka? kaj je narobe s hyperpro? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 2 minutes ago, Snecer said: kaj je narobe s hyperpro? napram kaki resni firmi za vzmetenje? Recmo d mi fliozofija one spring fits all nekak ne deluje PRO. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 (popravljeno) Lahko bi dal listnato vzmet. In potem, ce nalozis prtljago ali pa sopotnico, zadegas se eno ali dve tja vmes. Popravljeno November 16, 2018. Popravil krucymucy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno November 16, 2018 Deli Objavljeno November 16, 2018 2 hours ago, Snecer said: ohlins ma samo 537, wilbers 640, ne bo v redu Bo bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 Guess what Yes yes DAMI34 in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 samo barva je ohlins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 1 minute ago, Snecer said: samo barva je ohlins Zaenkrat... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vin Objavljeno December 8, 2018 Deli Objavljeno December 8, 2018 Ko sem videl zadnji odgovor od @krucymucy, je bila prva misel: "Evo, @krucymucy je dobil nove fedre!" sesir in krucymucy 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krucymucy Objavljeno December 22, 2018 Deli Objavljeno December 22, 2018 Ej @DAMI34 poglej kaj pravijo svedi. Preload = ride height Bo slo? sesir, Wakasaki in DAMI34 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se