Skoči na vsebino

Moto Guzzi Stelvio 1000 (l. 2024)

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Oj, lastniki(a) Stelvia.

Je kdo šel v detajlno čiščenje in, recimo, snel zaščitno ploščo pod karterjem - šus plato, al kaj je že.

Grem prej v garažo in pod Guzzijem ena mala, mala mastna pika. Črna. Pa da vidimo...Gedorce, čelko na pisker, pa staro deko na tla in šraufaj. 4 x M6, pa še 4x M6 za nosilce. 

Padatije..mtehniko....mastno. Mastno. In karter in notranji del zaščite. Absolutno preveč za 4 mesece uporabe. Vse počistil, zaščito dal na polico, pod karter pa bel A3.

Pa da vidimo, čez kak teden ....🤨

Popravljeno . Popravil Tedybear
  • Žalosten 1
Objavljeno
pred 17 urami, Tedybear pravi:

Oj, lastniki(a) Stelvia.

Je kdo šel v detajlno čiščenje in, recimo, snel zaščitno ploščo pod karterjem - šus plato, al kaj je že.

Grem prej v garažo in pod Guzzijem ena mala, mala mastna pika. Črna. Pa da vidimo...Gedorce, čelko na pisker, pa staro deko na tla in šraufaj. 4 x M6, pa še 4x M6 za nosilce. 

Padatije..mtehniko....mastno. Mastno. In karter in notranji del zaščite. Absolutno preveč za 4 mesece uporabe. Vse počistil, zaščito dal na polico, pod karter pa bel A3.

Pa da vidimo, čez kak teden ....🤨

Moj je suh, bom pa še enkrat preveril zdaj ko si pisal 🤔, da ti niso morda pri prvem servisu slabo spustili olje in je ostalo umazano, meni je bilo tako na prvem servisu na V85 TT, sem obrisal in je bilo ok, upam da je samo to🤞

Objavljeno

spodaj je pokrov olnega filtra in čep za ispust olja. Verjetno eno tesnilo mal sovzi.

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Spucat z brake cleanerjem pa na furo. Ne verjamem da bi olje puscalo pri ugasnjenem motorju?!?

tri menjave nisem menjal oringa za filter in AL podlozke na izpustu.  Pa je po vsaki daljsi furi taljanka spustila solzico v garazo.  Eno.  Zdaj je cca 50 dni parkirana. Pod njo je cisto. 

Objavljeno
2 hours ago, Kugelschreiber said:

Spucat z brake cleanerjem pa na furo. Ne verjamem da bi olje puscalo pri ugasnjenem motorju?!?

tri menjave nisem menjal oringa za filter in AL podlozke na izpustu.  Pa je po vsaki daljsi furi taljanka spustila solzico v garazo.  Eno.  Zdaj je cca 50 dni parkirana. Pod njo je cisto. 

A zdej na furo?😁😁 A kej gledaš koledar pa mojo zemljepisno lego?? 

• Haha 2
Objavljeno
50 minutes ago, Tedybear said:

A zdej na furo?😁😁 A kej gledaš koledar pa mojo zemljepisno lego?? 

A s dec al 3.14cka? 🤣

Ja.  48 dni je nism uzgal.  Lega je kancek bolsa kot tvoja.  Ampak ni roznato.  

989C5D02-9F68-482D-8167-B9CEA893328B.jpeg.4960ec105abde6210642b4b8c03fa1f5.jpeg

kakorkoli.  Uzgi, naj laufa.     

Objavljeno (popravljeno)

Na mandello v100 (enak agregat kot stelvio), ko gledam recenzije, dosti ljudi opozarja, da rado olje iz večih točk ven teče iz mašine, eni pravijo,da pri sestavljanju niso bili vijaki dobro zategnjeni... Me pa zanima kako to odpravijo, da ni to hiba, ki se bo "redno pojavljala"

22 hours ago, Kugelschreiber said:

ti je raje ne prižigaj čez zimo na mestu, da ti ploščice ne pobere :D

Popravljeno . Popravil Supertech
  • Všeč mi je 1
  • Haha 1
Objavljeno
28 minutes ago, Supertech said:

da ti ploščice ne pobere

Zavorne al keramicne? 

A191DEB0-9003-41E0-BE4C-F33900D0433D.jpeg.3858fc86c66040d4be308cf04970e618.jpeg

Keramicne so dokaj ciste, plus, zdaj pociva na tepihu. :D 

• Haha 2
Objavljeno
3 minutes ago, Kugelschreiber said:

Zavorne al keramicne? 

A191DEB0-9003-41E0-BE4C-F33900D0433D.jpeg.3858fc86c66040d4be308cf04970e618.jpeg

Keramicne so dokaj ciste, plus, zdaj pociva na tepihu. :D 

Zavorne sem mislu :D Keramične pa naj ostanejo čiste ja 🙏😀

Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, Supertech pravi:

Na mandello v100 (enak agregat kot stelvio), ko gledam recenzije, dosti ljudi opozarja, da rado olje iz večih točk ven teče iz mašine, eni pravijo,da pri sestavljanju niso bili vijaki dobro zategnjeni... Me pa zanima kako to odpravijo, da ni to hiba, ki se bo "redno pojavljala"

Sej zato pa ima slabih 5l olja, da ga lahko tudi malo odteče, da ni takoj na min.😀

Popravljeno . Popravil Rdeči
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

A mogoče ve kdo za kaj je na levem boku v spredaj pod sivo plastiko en prost konektor. Mogoče pripravljen za maglenke ? ali kaj drugega.

Prav tako sta zadaj pod sedežem še dva za tedva predvidevam, da sta namenjena za ogrevana sedeža ?

Popravljeno . Popravil Rdeči
Objavljeno
pred 31 minutami, Rdeči pravi:

A mogoče ve kdo za kaj je na levem boku v spredaj pod sivo plastiko en prost konektor. Mogoče pripravljen za maglenke ? ali kaj drugega.

Prav tako sta zadaj pod sedežem še dva za tedva predvidevam, da sta namenjena za ogrevana sedeža ?

Za spredaj ne vem, za pod sedežem je za ogrevan sedež in mislim da tudi za dodatno usb vtičnico.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!