Tedybear Objavljeno December 13 Opozori Objavljeno December 13 (popravljeno) Oj, lastniki(a) Stelvia. Je kdo šel v detajlno čiščenje in, recimo, snel zaščitno ploščo pod karterjem - šus plato, al kaj je že. Grem prej v garažo in pod Guzzijem ena mala, mala mastna pika. Črna. Pa da vidimo...Gedorce, čelko na pisker, pa staro deko na tla in šraufaj. 4 x M6, pa še 4x M6 za nosilce. Padatije..mtehniko....mastno. Mastno. In karter in notranji del zaščite. Absolutno preveč za 4 mesece uporabe. Vse počistil, zaščito dal na polico, pod karter pa bel A3. Pa da vidimo, čez kak teden ....🤨 Popravljeno December 13. Popravil Tedybear Kugelschreiber 1
Matjaž10 Objavljeno December 14 Opozori Objavljeno December 14 pred 17 urami, Tedybear pravi: Oj, lastniki(a) Stelvia. Je kdo šel v detajlno čiščenje in, recimo, snel zaščitno ploščo pod karterjem - šus plato, al kaj je že. Grem prej v garažo in pod Guzzijem ena mala, mala mastna pika. Črna. Pa da vidimo...Gedorce, čelko na pisker, pa staro deko na tla in šraufaj. 4 x M6, pa še 4x M6 za nosilce. Padatije..mtehniko....mastno. Mastno. In karter in notranji del zaščite. Absolutno preveč za 4 mesece uporabe. Vse počistil, zaščito dal na polico, pod karter pa bel A3. Pa da vidimo, čez kak teden ....🤨 Moj je suh, bom pa še enkrat preveril zdaj ko si pisal 🤔, da ti niso morda pri prvem servisu slabo spustili olje in je ostalo umazano, meni je bilo tako na prvem servisu na V85 TT, sem obrisal in je bilo ok, upam da je samo to🤞 Tedybear in Andrejcer 1 1
Rdeči Objavljeno December 14 Opozori Objavljeno December 14 spodaj je pokrov olnega filtra in čep za ispust olja. Verjetno eno tesnilo mal sovzi. Tedybear in Kugelschreiber 2
Kugelschreiber Objavljeno December 14 Opozori Objavljeno December 14 Spucat z brake cleanerjem pa na furo. Ne verjamem da bi olje puscalo pri ugasnjenem motorju?!? tri menjave nisem menjal oringa za filter in AL podlozke na izpustu. Pa je po vsaki daljsi furi taljanka spustila solzico v garazo. Eno. Zdaj je cca 50 dni parkirana. Pod njo je cisto.
Tedybear Objavljeno December 14 Opozori Objavljeno December 14 2 hours ago, Kugelschreiber said: Spucat z brake cleanerjem pa na furo. Ne verjamem da bi olje puscalo pri ugasnjenem motorju?!? tri menjave nisem menjal oringa za filter in AL podlozke na izpustu. Pa je po vsaki daljsi furi taljanka spustila solzico v garazo. Eno. Zdaj je cca 50 dni parkirana. Pod njo je cisto. A zdej na furo?😁😁 A kej gledaš koledar pa mojo zemljepisno lego?? maxxa in Kugelschreiber 2
Kugelschreiber Objavljeno December 14 Opozori Objavljeno December 14 50 minutes ago, Tedybear said: A zdej na furo?😁😁 A kej gledaš koledar pa mojo zemljepisno lego?? A s dec al 3.14cka? 🤣 Ja. 48 dni je nism uzgal. Lega je kancek bolsa kot tvoja. Ampak ni roznato. kakorkoli. Uzgi, naj laufa. MiNa in Tedybear 1 1
Supertech Objavljeno December 15 Opozori Objavljeno December 15 (popravljeno) Na mandello v100 (enak agregat kot stelvio), ko gledam recenzije, dosti ljudi opozarja, da rado olje iz večih točk ven teče iz mašine, eni pravijo,da pri sestavljanju niso bili vijaki dobro zategnjeni... Me pa zanima kako to odpravijo, da ni to hiba, ki se bo "redno pojavljala" 22 hours ago, Kugelschreiber said: Spucat z brake cleanerjem pa na furo. Ne verjamem da bi olje puscalo pri ugasnjenem motorju?!? tri menjave nisem menjal oringa za filter in AL podlozke na izpustu. Pa je po vsaki daljsi furi taljanka spustila solzico v garazo. Eno. Zdaj je cca 50 dni parkirana. Pod njo je cisto. ti je raje ne prižigaj čez zimo na mestu, da ti ploščice ne pobere Popravljeno December 15. Popravil Supertech Tedybear in Kugelschreiber 1 1
Kugelschreiber Objavljeno December 15 Opozori Objavljeno December 15 28 minutes ago, Supertech said: da ti ploščice ne pobere Zavorne al keramicne? Keramicne so dokaj ciste, plus, zdaj pociva na tepihu. Supertech in Tedybear 2
Supertech Objavljeno December 15 Opozori Objavljeno December 15 3 minutes ago, Kugelschreiber said: Zavorne al keramicne? Keramicne so dokaj ciste, plus, zdaj pociva na tepihu. Zavorne sem mislu Keramične pa naj ostanejo čiste ja 🙏😀
Rdeči Objavljeno December 15 Opozori Objavljeno December 15 (popravljeno) pred 1 uro, Supertech pravi: Na mandello v100 (enak agregat kot stelvio), ko gledam recenzije, dosti ljudi opozarja, da rado olje iz večih točk ven teče iz mašine, eni pravijo,da pri sestavljanju niso bili vijaki dobro zategnjeni... Me pa zanima kako to odpravijo, da ni to hiba, ki se bo "redno pojavljala" Sej zato pa ima slabih 5l olja, da ga lahko tudi malo odteče, da ni takoj na min.😀 Popravljeno December 15. Popravil Rdeči GoBobi, MiNa, Mavti in 2 others 5
Rdeči Objavljeno pred 14 urami Opozori Objavljeno pred 14 urami (popravljeno) A mogoče ve kdo za kaj je na levem boku v spredaj pod sivo plastiko en prost konektor. Mogoče pripravljen za maglenke ? ali kaj drugega. Prav tako sta zadaj pod sedežem še dva za tedva predvidevam, da sta namenjena za ogrevana sedeža ? Popravljeno pred 14 urami. Popravil Rdeči
Matjaž10 Objavljeno pred 13 urami Opozori Objavljeno pred 13 urami pred 31 minutami, Rdeči pravi: A mogoče ve kdo za kaj je na levem boku v spredaj pod sivo plastiko en prost konektor. Mogoče pripravljen za maglenke ? ali kaj drugega. Prav tako sta zadaj pod sedežem še dva za tedva predvidevam, da sta namenjena za ogrevana sedeža ? Za spredaj ne vem, za pod sedežem je za ogrevan sedež in mislim da tudi za dodatno usb vtičnico. Rdeči 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se