Matjaž10 Objavljeno včeraj ob 10:25 Opozori Objavljeno včeraj ob 10:25 pred 20 minutami, Andrejcer pravi: Dobra fora s starim telefonom. Jaz uporabljam kar svojega, ko vem da ne bo šlo do cilja iz glave, vidim pa da ima tvoja verzija dosti prednosti. Po mojem vsak ima kak star tel. Ki je še ok, pri mojemo je crknil mikrofon, ostalo bp, ga daš gor in te ne boli glava, pa tudi če ga kdo mazne, si ne bo pomagal nič👍. Pa še to, je v taki poziciji da bi lahko tudi snemal med vožnjo če bi želel, nisem še poizkušal ampak bi lepo šlo, kot ideja... MiNa 1
Matjaž10 Objavljeno včeraj ob 10:28 Opozori Objavljeno včeraj ob 10:28 pred 4 minutami, Rdeči pravi: ali se moraš potem v meniju motorja povezati Ne razumem točno kaj sprašuješ, če imaš svoj tel. In naloženo aplikacijo za navigiranje je to neodvisno od motorja, vse imaš prikazano na telefonu ki je na stojalu. MIA pa je povezana z telefonom, če jo namestiš in brez navigacije na telefonu ne dela, povezana je prek bluetootha... Rdeči 1
MiNa Objavljeno včeraj ob 14:07 Opozori Objavljeno včeraj ob 14:07 pred 4 urami, Tedybear pravi: SIM kartico pa tak telefon mora imeti? Kaj uporabljaš? Sygic? Sima ne rabi za normalno delovanje. V neki drugi temi sem opisal kaj uporabljam za navigacijo. BV9200 telefon "namensko" samo za navigacijo. V tujini pa dodam njihovo katico, da je uporaben kot dostopna točka za internet, v nuji pa tudi za klice...... Navigacija pa je Osmand. LP Rdeči 1
MiNa Objavljeno včeraj ob 14:14 Opozori Objavljeno včeraj ob 14:14 pred 3 urami, Matjaž10 pravi: vse imaš prikazano na telefonu ki je na stojalu. Takole sem na enostaven način namestil na najeto Hondico 110ccm v Vietnamu. Zadeva je na celi poti (3800km) delovala BP. Gumica preko ekrana je bila pa čisto za rezervo, da telefon ne pade iz nosilca. Seveda je na nosilec "obešena" tudi varnostna vrvica... Kugelschreiber 1
Matjaž10 Objavljeno pred 3 urami Opozori Objavljeno pred 3 urami Tako zgleda prikaz navigacije preko Guzzi MIA vmesnika, sprejemaš lahko tudi klice, urejaš komunikacijo med čeladama, poslušas muziko,..-seveda moraš imeti interfon Kugelschreiber 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se