Matjaž10 Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 7 urami, Kugelschreiber pravi: Men se zdi da se to dogaja odkar je popularna reciklaza vseh mogocih materialov. Prav zadnjic mi je z omare padla 22 let stara celada. Pena je v podobni kondiciji kot 5 let stara Shoei. Ta 2020 Shoei se stara bistveno hitrej kot se je staral kupljen 2010… Tu bo tudi kaj resnice, dejansko morajo reciklirati zaradi trajnosti, direktive eu itd...in včasih se kaj ne izide, to z ročkami res nisem še videl, lahko da tudi kaka serija ni ok zmes materijala, ni nič takega, hitro rešljivo ni pa prijetno ...
Matjaž10 Objavljeno pred 16 urami Objavljeno pred 16 urami pred 8 urami, Andrejcer pravi: Sem jim napisal kar e-mail: Pravilno, nisem pa zasledil niti na IT forumih da bi kdo glede tega kaj prijavljal kot težavo ali pisal, v bistvu niti ni nekih sistemskih težav ali napak do sedaj...
Rdeči Objavljeno pred 15 urami Objavljeno pred 15 urami ekologija saj je sedaj skoraj z vso plastiko ali gumo o isti problem. Baje imajo celo določene predpise kaj sme biti in kaj ne. Tako mi je razlagal sin. Drugače pa čim man kemije za pranje. Jaz dam smo malo mila v vodo in niti ne uporabljam tlačne pištole. Sploh pa ne po stikalih in števcu bojo šli kontakti v maloro.
Andrejcer Objavljeno pred 11 urami Avtor Objavljeno pred 11 urami pred 5 urami, Matjaž10 pravi: Pravilno, nisem pa zasledil niti na IT forumih da bi kdo glede tega kaj prijavljal kot težavo ali pisal, v bistvu niti ni nekih sistemskih težav ali napak do sedaj... Ti imaš grete ročke? Drugače pa ravnokar bil na servisu, so zabeležili reklamacijo in mi javijo kako in kaj. Smo pa gledali na njihovem testnem Stelviu, pa isti šmorn. Vse popokano. Na Mondelu pa ne, ima pa grete ročke. 2
miran985 Objavljeno pred 10 urami Objavljeno pred 10 urami Mene nekaj zanima. Včeraj sem videl novega stelvio ki je imel dva vizirja na motorju. Enega za drugim in oba ista. Nc jasno. Je to kdo že videl? 2
Matjaž10 Objavljeno pred 6 urami Objavljeno pred 6 urami pred 5 urami, Andrejcer pravi: Ti imaš grete ročke? Drugače pa ravnokar bil na servisu, so zabeležili reklamacijo in mi javijo kako in kaj. Smo pa gledali na njihovem testnem Stelviu, pa isti šmorn. Vse popokano. Na Mondelu pa ne, ima pa grete ročke. Nimam, razmišljam da bi jih dal, zgodnja in pozna sezona pridejo zelo prav...
DAMI34 Objavljeno pred 5 urami Objavljeno pred 5 urami pred 5 urami, Andrejcer pravi: Ti imaš grete ročke? Drugače pa ravnokar bil na servisu, so zabeležili reklamacijo in mi javijo kako in kaj. Smo pa gledali na njihovem testnem Stelviu, pa isti šmorn. Vse popokano. Na Mondelu pa ne, ima pa grete ročke. obvezno reklamirati. Verjetno guma ne prenese vročine ogrevanja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se