Tedybear Objavljeno December 13, 2024 Objavljeno December 13, 2024 (popravljeno) Oj, lastniki(a) Stelvia. Je kdo šel v detajlno čiščenje in, recimo, snel zaščitno ploščo pod karterjem - šus plato, al kaj je že. Grem prej v garažo in pod Guzzijem ena mala, mala mastna pika. Črna. Pa da vidimo...Gedorce, čelko na pisker, pa staro deko na tla in šraufaj. 4 x M6, pa še 4x M6 za nosilce. Padatije..mtehniko....mastno. Mastno. In karter in notranji del zaščite. Absolutno preveč za 4 mesece uporabe. Vse počistil, zaščito dal na polico, pod karter pa bel A3. Pa da vidimo, čez kak teden ....🤨 Popravljeno December 13, 2024. Popravil Tedybear 1
Matjaž10 Objavljeno December 14, 2024 Objavljeno December 14, 2024 pred 17 urami, Tedybear pravi: Oj, lastniki(a) Stelvia. Je kdo šel v detajlno čiščenje in, recimo, snel zaščitno ploščo pod karterjem - šus plato, al kaj je že. Grem prej v garažo in pod Guzzijem ena mala, mala mastna pika. Črna. Pa da vidimo...Gedorce, čelko na pisker, pa staro deko na tla in šraufaj. 4 x M6, pa še 4x M6 za nosilce. Padatije..mtehniko....mastno. Mastno. In karter in notranji del zaščite. Absolutno preveč za 4 mesece uporabe. Vse počistil, zaščito dal na polico, pod karter pa bel A3. Pa da vidimo, čez kak teden ....🤨 Moj je suh, bom pa še enkrat preveril zdaj ko si pisal 🤔, da ti niso morda pri prvem servisu slabo spustili olje in je ostalo umazano, meni je bilo tako na prvem servisu na V85 TT, sem obrisal in je bilo ok, upam da je samo to🤞 1 1
Rdeči Objavljeno December 14, 2024 Objavljeno December 14, 2024 spodaj je pokrov olnega filtra in čep za ispust olja. Verjetno eno tesnilo mal sovzi. 2
Kugelschreiber Objavljeno December 14, 2024 Objavljeno December 14, 2024 Spucat z brake cleanerjem pa na furo. Ne verjamem da bi olje puscalo pri ugasnjenem motorju?!? tri menjave nisem menjal oringa za filter in AL podlozke na izpustu. Pa je po vsaki daljsi furi taljanka spustila solzico v garazo. Eno. Zdaj je cca 50 dni parkirana. Pod njo je cisto.
Tedybear Objavljeno December 14, 2024 Objavljeno December 14, 2024 2 hours ago, Kugelschreiber said: Spucat z brake cleanerjem pa na furo. Ne verjamem da bi olje puscalo pri ugasnjenem motorju?!? tri menjave nisem menjal oringa za filter in AL podlozke na izpustu. Pa je po vsaki daljsi furi taljanka spustila solzico v garazo. Eno. Zdaj je cca 50 dni parkirana. Pod njo je cisto. A zdej na furo?😁😁 A kej gledaš koledar pa mojo zemljepisno lego?? 2
Kugelschreiber Objavljeno December 14, 2024 Objavljeno December 14, 2024 50 minutes ago, Tedybear said: A zdej na furo?😁😁 A kej gledaš koledar pa mojo zemljepisno lego?? A s dec al 3.14cka? 🤣 Ja. 48 dni je nism uzgal. Lega je kancek bolsa kot tvoja. Ampak ni roznato. kakorkoli. Uzgi, naj laufa. 1 1
Supertech Objavljeno December 15, 2024 Objavljeno December 15, 2024 (popravljeno) Na mandello v100 (enak agregat kot stelvio), ko gledam recenzije, dosti ljudi opozarja, da rado olje iz večih točk ven teče iz mašine, eni pravijo,da pri sestavljanju niso bili vijaki dobro zategnjeni... Me pa zanima kako to odpravijo, da ni to hiba, ki se bo "redno pojavljala" 22 hours ago, Kugelschreiber said: Spucat z brake cleanerjem pa na furo. Ne verjamem da bi olje puscalo pri ugasnjenem motorju?!? tri menjave nisem menjal oringa za filter in AL podlozke na izpustu. Pa je po vsaki daljsi furi taljanka spustila solzico v garazo. Eno. Zdaj je cca 50 dni parkirana. Pod njo je cisto. ti je raje ne prižigaj čez zimo na mestu, da ti ploščice ne pobere Popravljeno December 15, 2024. Popravil Supertech 1 1
Kugelschreiber Objavljeno December 15, 2024 Objavljeno December 15, 2024 28 minutes ago, Supertech said: da ti ploščice ne pobere Zavorne al keramicne? Keramicne so dokaj ciste, plus, zdaj pociva na tepihu. 2
Supertech Objavljeno December 15, 2024 Objavljeno December 15, 2024 3 minutes ago, Kugelschreiber said: Zavorne al keramicne? Keramicne so dokaj ciste, plus, zdaj pociva na tepihu. Zavorne sem mislu Keramične pa naj ostanejo čiste ja 🙏😀
Rdeči Objavljeno December 15, 2024 Objavljeno December 15, 2024 (popravljeno) pred 1 uro, Supertech pravi: Na mandello v100 (enak agregat kot stelvio), ko gledam recenzije, dosti ljudi opozarja, da rado olje iz večih točk ven teče iz mašine, eni pravijo,da pri sestavljanju niso bili vijaki dobro zategnjeni... Me pa zanima kako to odpravijo, da ni to hiba, ki se bo "redno pojavljala" Sej zato pa ima slabih 5l olja, da ga lahko tudi malo odteče, da ni takoj na min.😀 Popravljeno December 15, 2024. Popravil Rdeči 5
Rdeči Objavljeno December 26, 2024 Objavljeno December 26, 2024 (popravljeno) A mogoče ve kdo za kaj je na levem boku v spredaj pod sivo plastiko en prost konektor. Mogoče pripravljen za maglenke ? ali kaj drugega. Prav tako sta zadaj pod sedežem še dva za tedva predvidevam, da sta namenjena za ogrevana sedeža ? Popravljeno December 26, 2024. Popravil Rdeči
Matjaž10 Objavljeno December 26, 2024 Objavljeno December 26, 2024 pred 31 minutami, Rdeči pravi: A mogoče ve kdo za kaj je na levem boku v spredaj pod sivo plastiko en prost konektor. Mogoče pripravljen za maglenke ? ali kaj drugega. Prav tako sta zadaj pod sedežem še dva za tedva predvidevam, da sta namenjena za ogrevana sedeža ? Za spredaj ne vem, za pod sedežem je za ogrevan sedež in mislim da tudi za dodatno usb vtičnico. 1
Rdeči Objavljeno Januar 5 Objavljeno Januar 5 Mal čez praznike podiral in dodajal okraske sedaj še čakam nosilce za alu kufre 8
Rdeči Objavljeno Januar 5 Objavljeno Januar 5 pred 17 minutami, Tedybear pravi: Katero firmo nosilcev? Oz...za katere kufre? https://www.givi.it/my-motorcycle/product/moto-guzzi/stelvio-1000-24/optionals/plo8208cam izbral sem si 37 l svetle ostala oprema https://www.givi.it/my-motorcycle/bike/moto-guzzi/stelvio-1000-24
Andrejcer Objavljeno Januar 5 Avtor Objavljeno Januar 5 pred 4 urami, Rdeči pravi: https://www.givi.it/my-motorcycle/product/moto-guzzi/stelvio-1000-24/optionals/plo8208cam izbral sem si 37 l svetle ostala oprema https://www.givi.it/my-motorcycle/bike/moto-guzzi/stelvio-1000-24 Zakaj pa ne originalne?
Rdeči Objavljeno Januar 5 Objavljeno Januar 5 Originalni so mi lepši ampak so mi alu bolj praktični. Res gre čalada notri sam, ko pa potuješ in jemlješ robo ven jo nikakor ne spraviš nazaj saj pri meni je bil problem. Nekaj več prostora okoli 7l pa zgoraj je možno kakšna torba. Pri starem imam oboje pa pvc že dolgo nisem uporabil. Pa še malca se ne segreje . 😉 Dobro je,da ima ta motor kratek dimnik, da je kufer saj normalen. 1
Rdeči Objavljeno Januar 9 Objavljeno Januar 9 (popravljeno) Ali je mogoče kdo uporablja MIA povezava telefon - motor. Je dodatna oprema kje se priključi ? Popravljeno Januar 9. Popravil Rdeči
Matjaž10 Objavljeno Januar 9 Objavljeno Januar 9 pred 2 urami, Rdeči pravi: Ali je mogoče kdo uporablja MIA povezava telefon - motor. Je dodatna oprema kje se priključi ? Mia nisem imel, niti na V85 tt, sem se nekaj igral na testnem V85 ki je to imel, na displayu ti ne kaže kot navigacijo, le usmerja te pri zavojih, sicer je pregledno in ok, deluje preko navigacije na lastnem telefonu. Jaz osebno sem dodal nosilec za tel., tako na prejšnjem V85 kot sedaj na Stelvio, uporabljam en star telefon, imaš aplikacije ki ne rabijo mobilnih, samo gps in deluje tipi topi 2
Rdeči Objavljeno Januar 9 Objavljeno Januar 9 pred 44 minutami, Matjaž10 pravi: Mia nisem imel, niti na V85 tt, sem se nekaj igral na testnem V85 ki je to imel, na displayu ti ne kaže kot navigacijo, le usmerja te pri zavojih, sicer je pregledno in ok, deluje preko navigacije na lastnem telefonu. Jaz osebno sem dodal nosilec za tel., tako na prejšnjem V85 kot sedaj na Stelvio, uporabljam en star telefon, imaš aplikacije ki ne rabijo mobilnih, samo gps in deluje tipi topi In kako imaš povezano ? prek kabla ali si vgradil MIA škatlico https://www.motoguzzi.com/gb_EN/accessories/vehicle-accessories/electronic-devices/moto-guzzi-mia-device-607100m/ in kam to pride zadaj pod sedež ?
Tedybear Objavljeno Januar 9 Objavljeno Januar 9 1 hour ago, Matjaž10 said: uporabljam en star telefon, imaš aplikacije ki ne rabijo mobilnih, samo gps in deluje tipi topi SIM kartico pa tak telefon mora imeti? Kaj uporabljaš? Sygic?
Matjaž10 Objavljeno Januar 9 Objavljeno Januar 9 pred 46 minutami, Rdeči pravi: In kako imaš povezano ? prek kabla ali si vgradil MIA škatlico https://www.motoguzzi.com/gb_EN/accessories/vehicle-accessories/electronic-devices/moto-guzzi-mia-device-607100m/ in kam to pride zadaj pod sedež ? Ta V85 testni je bil travel ki ima to serijsko, je ena škatlica ki se poveže, kje točno je ne vem, najbrž pod sedežem, z svojim tel. Se povežeš na MIA in ti predvaja smer na ekranu, vse gre prek tvojega tel., kar pomeni da ga tudi prazni in ga moraš na daljši furi polniti, torej enako kot če imaš tel. direkt gor na stojalu, priklopljen na usb pa ti tam vse dela, jaz imam tako. 1
Matjaž10 Objavljeno Januar 9 Objavljeno Januar 9 pred 29 minutami, Tedybear pravi: SIM kartico pa tak telefon mora imeti? Kaj uporabljaš? Sygic? Uporabljam OsmAnd aplikacijo, zemljevide naložiš v naprej, sim kartice ne potrebuješ, na wi fi se lahko povežeš za sneti zemljevide in to je to, dela kar ok, do sedaj me je vedno pripeljal do cilja. 3 1
Andrejcer Objavljeno Januar 9 Avtor Objavljeno Januar 9 pred 1 uro, Matjaž10 pravi: Jaz osebno sem dodal nosilec za tel., tako na prejšnjem V85 kot sedaj na Stelvio, uporabljam en star telefon, imaš aplikacije ki ne rabijo mobilnih, samo gps in deluje tipi topi Dobra fora s starim telefonom. Jaz uporabljam kar svojega, ko vem da ne bo šlo do cilja iz glave, vidim pa da ima tvoja verzija dosti prednosti. 1 1
Rdeči Objavljeno Januar 9 Objavljeno Januar 9 (popravljeno) pred 31 minutami, Matjaž10 pravi: priklopljen na usb pa ti tam vse dela, jaz imam tako ali se moraš potem v meniju motorja povezati Popravljeno Januar 9. Popravil Rdeči
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se