runo27 Objavljeno Julij 15 Objavljeno Julij 15 Imam problem pri beverlyu 400 let. 2023 mi prihaja olje motorja v zračni filter.Kaj bi lahko bilo,?
Kugelschreiber Objavljeno Julij 15 Objavljeno Julij 15 11 minutes ago, runo27 said: Imam problem pri beverlyu 400 let. 2023 mi prihaja olje motorja v zračni filter.Kaj bi lahko bilo,? verjetno ni nic narobe. Obicajno so odduski speljani v airbox. Pare kondenzirajo, vcasih kak visek vrze gor…
runo27 Objavljeno Julij 15 Avtor Objavljeno Julij 15 pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi: verjetno ni nic narobe. Obicajno so odduski speljani v airbox. Pare kondenzirajo, vcasih kak visek vrze gor… Ja ma livel olja mi je prišel na minimum pred 1 minuto, runo27 pravi: Ja ma livel olja mi je prišel na minimum Motor ima 6000 km
BRANE Objavljeno Julij 15 Objavljeno Julij 15 Po moje: če bi tolko olja zmetalo v airbox, zna bit problem. Ma tam je ena cevka za spuščat olje ven iz airboxa. Koliko je polna? Centimeter, 2, 3?
runo27 Objavljeno Julij 15 Avtor Objavljeno Julij 15 pred 2 minutami, BRANE pravi: Po moje: če bi tolko olja zmetalo v airbox, zna bit problem. Ma tam je ena cevka za spuščat olje ven iz airboxa. Koliko je polna? Centimeter, 2, 3? Cevka je sedaj spucana,je pa res da bi moral sedaj naredit kak kilometer da vidim kaj bo.
BRANE Objavljeno Julij 15 Objavljeno Julij 15 Jaz dajem v moj skuter 100% sintetiko. V nasprotnem ga žre. Sintetika pa bp. Že 60kkm.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se