simonsi Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 (popravljeno) A tole imaš ti za sprednjo luč? :blink: Ni čudno ta ti nič ne sveti. Take so ponavadi za zadaj, kot pozicijska in stop luč. V yamahi pa gileri sem imel pa žarnicose mi zdi. da s podobnim nastavkom, samo bolj debela pa 45/55 w je gor pisalo. Ampak se mi zdi da ti bo parabola zgorela, če boš tako žarnico noter dal. Poglej v navodila koliko je max. wataža. Popravljeno Avgust 27, 2005. Popravil simonsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sevsi Objavljeno Avgust 27, 2005 Deli Objavljeno Avgust 27, 2005 Tole je žarnca od štirke za spredi, tle tak al tak ni nč dneva, zato sm jz na svoji štirki improviziru, pa not zrihtu rumeno H4 žarnco. Je mal bolš sm velik pa ne, ker ni fokus nared za H4 žarnco, vendar bom pa še probu H4 blue xeon, pa da vidmo ka bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Draksler Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 (popravljeno) Ma ne,če bi dal bi dal tako hladno modro, ksenon style, sam itak ne morm če so navadne žarnce A kdo ve če se dobi močnejše kot 25W in kolk močnejše? Take so zgleda: ← Pojdi do Honda prodajalca in kupi original žarnice, ne verjamem, da je to, kar imaš na sliki ORIGINAL! Po moje je tole ˝kr nekaj" ! Popravljeno Avgust 28, 2005. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
urban+ Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 (popravljeno) Ma ne,če bi dal bi dal tako hladno modro, ksenon style, sam itak ne morm če so navadne žarnce A kdo ve če se dobi močnejše kot 25W in kolk močnejše? Take so zgleda: ← To je zadnja žarnica. Sprednje imajo eno nitko pol pokrito, da lahko dosežejo zasenčenje (kratka luč). Popravljeno Avgust 28, 2005. Popravil Thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 Ne, kukr sm vidu ima take kontakte zadej, in pol sm predvidevu da je taka, kr je zgledala ista, po debelini in kontaktih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 A je to zdej od zadaj al od spredaj? :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 Ta žarnca k jo držim v roki je od avta za zadej, sam ZGLEDA ista po kontaktih in debelini (sm sam neki prčkal po NSRi, nism je znel dol), Tejcy pravi da je mela 35W in da ji je tisto parabolo stopila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Avgust 28, 2005 Deli Objavljeno Avgust 28, 2005 A pol sprednje žarnice sploh še nisi ven vzel? Tukaj naj pa ugibamo kaj bi ti rad imel? :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ixs Objavljeno Avgust 30, 2005 Deli Objavljeno Avgust 30, 2005 :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Rabu bi tako žarnco za žmigavce samo da je 10W! Nujno rabim 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 2, 2005 Deli Objavljeno Oktober 2, 2005 Na petrolu jih dobiš koker češ ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 3, 2005 Deli Objavljeno Oktober 3, 2005 ma nimajo take na tistem Petrolu ku sm bil jest, zto nevem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 poskusi v btc-ju....bauhaus, merkur Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
eMBe Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 kaj pa KONRAD v BTCju :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bojč Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 KUPI SI MOTOR IN NEHEJ ZGANJAT KAŽIN!!! :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bigi Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 Rabu bi tako žarnco za žmigavce samo da je 10W! Nujno rabim 2 ← Mogoče bo taka pasala, samo malo popili kontakte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 4, 2005 Deli Objavljeno Oktober 4, 2005 KUPI SI MOTOR IN NEHEJ ZGANJAT KAŽIN!!! :devil: :devil: ← Čuj Bojč! Kaj zdej boš ti rjku da NSRa nej motor? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smarty23 Objavljeno Oktober 5, 2005 Deli Objavljeno Oktober 5, 2005 Sem zasledil to temo im moram rečt da uporabljam bele žarnice xenon varianta že 2 leti na avtu in motorju in ko mi pregori, da moram dat rumeno nazaj... ne hvala kar naj jih majo. Ko pravijo da nič bolje ne sveti ni res. Meni osebno in vsem ki so probali je cesta dosti bolj jasna videti in čista in naokoli. Doma sem že stari menjal in so opazili takoj razliko da je bolje videti. Mogoče se nam sam zdi sam ampak ne grem več na original rumene. Kupujem jih pa v A3M ali pa pri Fazerju. Cena se mi zdi 4200 za obe 55W, ki naj bi svetila kot 100W. lp, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 6, 2005 Deli Objavljeno Oktober 6, 2005 Nimajo nikjer teh žarnc in povsod so rekli da jih bo težko dobit! Kaj nej nardim???? Če ma kdo nej mi pove 12V 10W, slikca je na prejšnji strani Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
robberrt Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 mogoče kdo ve za kakšne pametne žarnice za žmigovce in sicer bele da svetijo oranžno, od OSRAMA je cca 2k komad. Kje kaj ceneje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 (popravljeno) OSRAM DIADEM ali pa PHILIPS SILVERSTAR....ceno si verjetno gledal v kakšnem Obiju ali pa Baumaxu...malo poglej po avtoštacunah,je lepa razlika v ceni. Osram ma tudi svojo trgovino v LJ in sicer za Kolinsko, mislim,da je firma ES-Svetila. lp vuk Popravljeno Oktober 7, 2005. Popravil vuk76 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Burek, jst sem ene par takih žarnic za moje žmigovčke malo nazaj nabavil, 12v 10w, ok edin niso čist take oblike kot na slikci ;). Kupil sem jih pa na lokalnem petrolu, če čš ti jih pošlem ene par. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 7, 2005 Deli Objavljeno Oktober 7, 2005 Dej mi ti to sliki, pa zmeri premer "grla" da vidm če bo pasal, lohk pošlješ na mail:sandi8703@yahoo.co.uk Bi ti bil ful hvaležen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Se opravičujem k nisem mogel prej, sam mi net ni delov, no še zdej mi ne, dober da mamo šolo :D Ti bom danes poslal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Oktober 10, 2005 Deli Objavljeno Oktober 10, 2005 Rabu bi tako žarnco za žmigavce samo da je 10W! Nujno rabim 2 ← Taka je žarnca in jih je skorda nemogoče dobit 10W Bil sem na črpalkah, v BTCju v uni avto-moto trgovini, bil v konradu, nikjer nič, pa povsod so rekli da bo težka kej tazga dobit! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se