Skoči na vsebino

DENAR

nagajiček

Priporočene objave

Koliko ste dali za motor ko ste ga kupili vaši stroški od padcev in seveda vzdrževanje ter koliko :D :D :D :D ste dali za predelave in bodoči stroški za ljubljenčke....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dal sem 390k, kupil rabljeno& predelano (sej nisem nor, da bi novo :P )

stroški padcev: odlomljena ročka od sklopke in cela leva stopalka = 20k

počena desna stopalka = 2k švasanje

ena zasilna nalepka = 1k

za bencin sem dal okol 20k v enem letu, za olje okol 4k. Pa sprej za ketno se ne spomnem kok je bil...

Nameravam dat 0 gor, ker prodajam :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

75% financ za nakup motorja je iz mojega žepa

stroške škode sem kril jest iz lastnega žepa, samo vse kode nisem jest naredil (nekoga bo treba še tepst :twisted: )

bencin pa to pa itq sam financiram...

Sam bom rajš kako RS250 financiru... mogoče še pred zimo :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tebi je lahko ko ti mama pa ate dovolita jst bi si sam celega financiru pa še enih 120 čukov bi mi ostalo za servise pa nista dovolila...od mame sestrič se je mlad ubil z motorjem....tk da :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

emm za skuter 300. pol pa za predelave okoli 100. za servise dajo starsi, bencina in olja pa ne stejem. aja skode s padci se nisem nardil. v bodoce pa se ne vem. mogoce se celoten prenos cez kaksne 2 leti :roll:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jas sn naše komaj prepričo da sn lahko kupo skutera

drgač pa sn dal samo 350k za njega (hvala birmi in mojemu birmanksemu botru in drugim :D )

drgač pa sta majka in foter plačala reg. in zavarovanje

benci in druge stroške mata tudi onadva prek :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm na birmi dobu okol 250 k sit... 8)

jas pa sn dobo več :P :P :P finta je v tem da sn mel bogatiga botra (to je važno) in je dal samo on 200k pa še nokio 5210 :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tebi je lahko ko ti mama pa ate dovolita jst bi si sam celega financiru pa še enih 120 čukov bi mi ostalo za servise pa nista dovolila...od mame sestrič se je mlad ubil z motorjem....tk da :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

O, ne misli da mi je bilo lahko. Za ta motor sem mogu šparat skor dve leti, od tega sem eno leto samo doma prepričeval, ker ni noben v družini motorist (aja, so rekli, da bi raje skuterja imel... pa nisem hotu :P ). Blagor unim, ki pri 14ih dobijo kak 50cc motor... meje prej niso zanimal motorji in se šele pri 17ih tole RSko nabavu. Komaj mi je uspelo prepričat jih doma... Sam zdej bom pač prodal motor in kupil avto, ker doma raje vidijo, da imam avto.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pol si pa eden redkih :shock: ...sam verjameš ali pa ne poznam enega ko je šel birmi,boter je nekaj višjega v Leku,tk da je dobu tedi,novega bt-ja pod zicom pa še 5 tisoč mark...

uni so itak vsi bogati ,če je un pubec dobivu žepnine okol 20 čukov,boter pa ima plače okoli debel miljon tako da....sam pubec je bil pol v gimnaziji skozi odličen,a kaj mu je to koristilo,ko se je hvalu pred sošolci kako se pelja 90 čez ovinek pol je teden po birmi pristal v potoku ob cesti...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

joj jas sn jih tudi tak prepričeval

kake neizvirne finte sn mel :D :D :D :D :D :D

pr nas v familiji nihče nima pojma o motoreh, pa sn lahko govoro pravljice :D

dosego sn pa ke sn hoto

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

sam zdaj je pa on :D Dr. sam se vseen vozi z fotrovim bmw ejem...čudež je svojega razbil.....

kdor nima v peti ma pa v glavi ...al neki tazga... :P

al pa nima sreče v življenju... 8)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, kake sem jest govoru. Skuter ima premajhne gume in preveč ozke :lol:

Pol pa v ovinkih skuter z malimi a širšimi gumami čist ql se drži... moji RSki pa rit odnaša, ko da bi se po ledu vozu. :roll: Sam sej je fajn občutek :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ha! Na to pa res nisem nkol pomislu.. skuto sm kupu za 180k, pa se 17k za reg., (ko sm se smejov k je sosed cez en tedn nabavu zjebano katrco za ist dnar k sm jst dau za zlooo ohranjen skuter :) ) pol sm dau 10k za nastavitev sklopke(od benota fotr cis prevec racuna za deu), pol sm prodau black swan auspuh za kolk ze???, pol sm mogu spet sklopko nastimat-spet 10k, pol pa se valjcke pa fedre zamenat( normalne)7-10k, pol sm spet dau 11k za črpanje nafte k sm biu pjn pa eno prasicko sm glih gledov k sm tankov, k mi je ribnu sm dau 15k, pa vsake 2-3 mesce dam 3250sit za motul ole(sam se u ibr pozna prot dvotaktolu), pa zj sm dau 21-23k za prednjo masko, pa plastiko za tm k so zmigovci, pa zadnjo plastiko ( sj veste nasprot kluna).. pa se bom napisov k bom se kj razbu, zaenkrat je pa to vse(v 1 sezoni), da drugih motorjev sploh ne umenjam.. :) :)

lep pozdrav pa tko kukr prav beno-po pamet, to je drag spas ce ga sam financiras

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm vse probu sam nism dobu skutiča zato ker sem šel bojda na drago to je 350 jurjev za runnerco 01 letnik prevoženo 5k sit in odblokirano..hvala bogu da nismkupu sj ded sploh ni melpapirjev za leto star motor mislim :o servisne knjižice

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sm biu tko navdusen nad temo da sm kr ene par besed izpustu.. emm ja nafto sm tankov fantje :) do vrsica je potegnu sam dol sm se pa z ugansnenmu pelov :( to so take storije da te sam str prime.. jst pa skuta-nope me nese iz vsacga ovinka.. gume nimajo taprave krivine pa se "kramparce" so.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

400k je bil novi skuter (50k popusta zaradi l. 99, kupljen pa 2000).

predelava okoli 150k z delom vred.

servise foter placa navadno, gume tudi (zamenjal 5 metzelerk -5 x 9k sit)

skoda od padca je bla vse vkup z farbanjem 65k sit prblizno.

za bencin pa res ne stejem ker je na leto gromozanska stevilka pomoje. 500sit na dan med tednom, med vikendom manj... seveda ne cisto celo leto. pa olja pa razne pizdarije druge:)

financiro sem predelavo cisto sam, pa neke cez polovico skutera sem placo jaz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Aja pa to je bolj ali manj posteno zasluzen MOJ denar ki financira motor, brez birm pa mamic pa atkov pa vseh peesdarij.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

520k SIT za skuterja ati.

Jest pa potem 30k (avspuh), 35k (kit), 10k (vgradnja kita), 25k (dva tehnična), 10k (gumi), 80k (bencin u dveh letih), 10k (olje), 10k (štrihanje po prvem padcu), 10k (preseravanje z valjčki)... U, mater.

Seštet pa ne upam..

O, FAAAK!!! 220'000 SIT!!! In to je čist samo moj težko prištipendiran denar... Kriza...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

500.000SIT yamaha aerox- mamo prepričeval od 6 razreda dobil pa na koncu 8. fantje gnjavit trteba nonstop.Smo bli na morju sem mami gnjavo 24ur na dan glej kol skuter pa take ......

potem sem kupil po 1000km moj prvi avspuh iz lastnega žepa

POLINI Funky 43.000 SIT--> po 4ih mescih so mi ga ugradli

se vozim z navadnim avspuh dokler ne našparam za super predelavo skuterja.

POLINI predelava---> kaj vse je not pa se mi ne da naštevat je pa od POLINIja 100%

LP Vsem pa še enkrat povem TUNING je super šport amap je drag šport :$

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tebi je lahko ko ti mama pa ate dovolita jst bi si sam celega financiru pa še enih 120 čukov bi mi ostalo za servise pa nista dovolila...od mame sestrič se je mlad ubil z motorjem....tk da :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

Veš kolko se jih šele z avti ubije pa zato družina pokojnega ne hodi peš.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jas pa raje sploh nebi pomišljal, kolko financ je blo zdevanih za to prdalico pa kak sem tastare na začetku pregovarjal, da bi se v šolo vozu s skuterjem namesto z vlakom. No moji argumenti so vsaj meli podlago pa obrodili sadove. Še danes ni nobenmu žal, da smo ga kupli. Stal je sicer 476.000sit, ampak ko so bli tastari najboj zainteresirani sem jih pač izkoristu. Namenjen naj bi bil takrat vsem v familiji, po predelavi pa se ni nobedn več hotu pelat z njim, ker naj bi preveč šou. Hvalabogu. Predalava je prišla z delom vred okol 100.000, ki jih je dala zavarovalnica (še sreča, da mam njo) po padcu s kolegom (v nesreči moj skuter ni bil udeležen, njegov SF pa je hudo nastradal). Bencin? Kaj ste nori, da še ugotovim, kolko me je to prišlo? No pa da preračunam. Huh, okol 200.000sit. Pa še olje poleg pa take pizdarije pa takoj pridem v celotni vrednosti na 900.000sit. Ampak tolažim se s tem, da nimam kaj večjega in bolj požrešnega. Eh...kaj čemo.....od rojstva sem hoto bit na dveh kolah. :wink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!