andrej Objavljeno Junij 11, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 11, 2005 hitr injekcijo v gumo pa bo (kokr vem maš skor novo?)! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAD PIT Objavljeno Junij 13, 2005 Deli Objavljeno Junij 13, 2005 Jutr grem do vulkanizerja,pol bomo vidl :( ,guma pa ni glih čist nova mam ene 5000 prevoženih. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Junij 15, 2005 Deli Objavljeno Junij 15, 2005 Gre kdo od vas v nedeljo na Maksijevo delavnico??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Junij 16, 2005 Deli Objavljeno Junij 16, 2005 Gre kdo od vas v nedeljo na Maksijevo delavnico??? ← Jst že dve sezoni hodm, pa je nekako tako daleč, da še nisem prispel do tam :slap: :whistle: Tokrat upam da bo ratalo :D Se kr zmenmo kdo gre :rolleyes: : 1. Twingo 2. Barth 3. 4. . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Jst že dve sezoni hodm, pa je nekako tako daleč, da še nisem prispel do tam :slap: :whistle: Tokrat upam da bo ratalo :D Se kr zmenmo kdo gre :rolleyes: : 1. Twingo 2. Barth 3. 4. . . . ← A gre kdo :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Junij 17, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 17, 2005 žal v nedeljo praznujemo en rojstni dan, tako da jaz ne morem.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BAMATO Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 žal v nedeljo praznujemo en rojstni dan, tako da jaz ne morem.. ← Le glej, da ne bo preveč :beer2: :beer1: :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 Shit, meni ne bo zneslo :cry: . Kljub idealnemu vremenu, bo moral motor ostat kar v garaži. Tud jaz že nekaj časa načrtujem it na to zadevo, do sedaj ga je sralo vreme, sedaj pa so zaje.... dodatne študijske obveznosti (neprestavljivi roki za oddajo seminarskih in izpiti). Žal sem zvedel šele včeraj, da ne bom mogel it, čeprav sem upal, da bo to še zadnja vožnja pred 11. julijem. lp :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Junij 17, 2005 Deli Objavljeno Junij 17, 2005 hmm, bi uletu, pa imam še zmeraj tafino gumo na motorju :D zraven motorja pa skor nove ME Z4 (bodo za slajdat čez ovinke :kva2: ) čakam pa še na diablo corso :grim no ja, morda pa uletim, sej guma še ni tako slaba :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 26, 2005 Deli Objavljeno Junij 26, 2005 Če greste na kake kratke turce bi se vam še jst prdružu. Če me vzamete seveda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matičko Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 matr.....fantje oprez na cest................. Jest sem včeraj skor gadno stiril.....no je namest mene en drug.....šit... :BUA: :angry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Julij 11, 2005 Deli Objavljeno Julij 11, 2005 Kva je blo ???? Daj napiš kaj več?? No, jaz sem danes dal izpit čez, zdaj pa bo malo dopusta. Matičko, kaj je kaj s tistim Grossglocknerjem - al si že bil ??? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matičko Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 barth na cest sem zapel z atv-jem pa sem spelal...ampak atv ni. :cry: ....ga je fajn možakar zdrobil, :( .......mel 1000 % srečo in jest in tist možakar!!!! Kar se pa Grossglocknerja tiče jaz bi šel.....sam nimam kompanjonov.....al pa v Dolomite bi krenu....vseen sam zment se je treba! :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matičko Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Za Gross. smo se nekaj dogovarjal, z kolegi sam eni nimajo cajta drugi oklevajo za vreme, eni bi šli za vikend....eni čez teden....saj veš kako je!!!!!! Men je pa že mal dojadilo.....če ne drugač bom šel sam!!!! :angry2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Ni panike Matičko, se bomo zmenili al za Gross ali za Dolomite. Mene ful vleče na take daljše ture, ampak zadnji mesec ni bilo časa. Včeraj sem imel še zadnji izpit pred poletjem, zdaj pa je treba hitro kaj splanirat, če ne bom šel kar odjavit registracijo. Drug teden sem žal službeno v Srbiji nekaj dni, pol pa lahko splaniramo kako vikend varianto na Gross za začetek. Lahko se kaj dobimo na pijači ta vikend pa kaj dorečemo. Me pa veseli, da si se zvleku iz ''situacije''. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matičko Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 evo.......jest sem začel mal predvidevat za 29.07. (petek) in 30.07. (sobota). Rezerviral si bom dopust...sam še dorečt kam? Barth bo okej?????? :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Julij 12, 2005 Avtor Deli Objavljeno Julij 12, 2005 za enodnevni grossglock. sem tud jaz, za kaj več pa ni casha po potepanju po italiji.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Julij 12, 2005 Deli Objavljeno Julij 12, 2005 Matičko, se slišmo ta vikend, važi?? Pokliči, če ne boš poklican. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mljubi Objavljeno Julij 21, 2005 Deli Objavljeno Julij 21, 2005 Jutri grem popoldne na Pag. Če gre kdo v tej smeri, bi bila vsaka družba dobrodošla! lp, mirko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ant-z Objavljeno Julij 22, 2005 Deli Objavljeno Julij 22, 2005 Ojla, Dolenci pozdravljeni, tle Primorc-Gorenc Toni. Ali je tle kdo od fantov, ki delate pri Boštjanu-Biosan, kdo, ki mu je ime Miran, Jože al Lojz, pa tud Aleša bi pozdravu, čeprav ne dela več pri Boštjanu kolikor vem. :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Virko Objavljeno Julij 27, 2005 Deli Objavljeno Julij 27, 2005 Danes popoldne greva s kolegom eno turo proti Kočevju, tam okrog 18:30. Če je še kdo, ki ima nemen iti v tisto smer, se lahko skupaj zapeljemo do Kočevja :) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smokey20 Objavljeno Julij 29, 2005 Deli Objavljeno Julij 29, 2005 Danes popoldne greva s kolegom eno turo proti Kočevju, tam okrog 18:30. Če je še kdo, ki ima nemen iti v tisto smer, se lahko skupaj zapeljemo do Kočevja :) ;) ← Očitno si mogu it kar sam s kolegom :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Avgust 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 gre kdo v petek 5.8. na motozbor v ankaranu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franci Objavljeno Avgust 1, 2005 Deli Objavljeno Avgust 1, 2005 Danes popoldne greva s kolegom eno turo proti Kočevju, tam okrog 18:30. Če je še kdo, ki ima nemen iti v tisto smer, se lahko skupaj zapeljemo do Kočevja :) ;) ← Naslednjič spet napiši, grem jaz s teboj. Zdej sem bil na morju, pa nisem mogu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barth Objavljeno Avgust 2, 2005 Deli Objavljeno Avgust 2, 2005 gre kdo v petek 5.8. na motozbor v ankaranu? ← :hmm: Jaz ti lahko sporočim v četrtek ali petek zjutraj, če bom imel čas, verjetno nič prej. Je v planu Triglav ta vikend, lahko pa tud odpade, tako kot je prejšnji vikend. :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se