Ni3ous Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Boš rabu pr teh temperaturah skor tele za hladne dni... :P
Barth Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 če bo le vreme, jaz grem na GG, pa čeprav sam. Zgleda da bo v torek še najlepše vreme. Potem se bojim, da ne bo več priložnosti in bo verjetno kar kmalu treba motor kar odjavit iz prometa. No ja. bom probal zdržat do Faakerseeja
BAMATO Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 Boš rabu pr teh temperaturah skor tele za hladne dni... :P :lol1: samo brez pištole da me kje ne zaprejo Pa ne prehitr obupat, sept mora še kak kkm past! 6 mesc = apr - okt
Ni3ous Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 V torek bi morda šlo.. smo na vezi.
Barth Objavljeno Avgust 11, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2006 ...... na vezi, prek mobija čez vikend ne bom čekiral interneta
Barth Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 sem že mislil, da bom šel sam na GG, pa se nas je na koncu zbralo 6 motorjev in 6 pilotov :krneki: vreme je bilo sončno, vzdušje vrhunsko - :OK: :OK: :OK: kako sliko še prilepim lp
BAD PIT Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 res ,je blo zakon,sam škoda ,da ni mal dle trajalo,vsaj ene 3 dni... smo pa nardil krepkih 770 km v enem dnevu,kar pa tud ni kr tako :grim tle pa par slikc iz torkove fure na GG... P.S. fantje,upam ,da ste vsi živi in zdravi pršli domov-svaka vam čast :worship: :worship:
Ni3ous Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Uau, super posadka ste... mi je že žal da nisem šel zraven. Lepe fotke.
lines Objavljeno Avgust 16, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2006 Zelo lep izlet in seveda dobra družba. :yea1: Nekaj slikic še od mene.
andrej Objavljeno Avgust 18, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 Približuje se september, ko bo treba spet na pot. Destinacija: (kaj drugega kot) Dolomiti ;) Rezervirajte dopust ;)
Barth Objavljeno Avgust 18, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2006 od danes naprej je zbor v Krški vasi če gre kdo mimo, naj me pokliče
andrej Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Krško vas sem zamudil. Sem se (tokrat z avtom) spet gibal po okolici Grossglocknerja, malo naprej - proti Kaprunu in Zell am See. Prva dva dni mi je bilo kar malo žal da nisva z motorjem, no, včeraj ob povratku je zgoraj padal sneg pri treh stopinjah C. ;) Je pa po 20 minutah spet sijalo sonce, skratka zelo spremenljivo. Je kdo za kako krajšo furo ta teden? (npr. Kočevje)
general Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Je kdo za kako krajšo furo ta teden? (npr. Kočevje) levi pas samo gas
Ni3ous Objavljeno Avgust 22, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 Kako pa kej kaže s kolekcijo Dolomitskih :photo: fotk našega podviga?
andrej Objavljeno Avgust 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 22, 2006 So zapečene. Prevzem možen vsak dan ta teden popoldne. ;) Tel je v profilu. LP.
Barth Objavljeno Avgust 23, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2006 andrej, jaz bi načeloma lahko prišel naokoli po CD (DVD) jutri popoldne ali proti večeru, če pa ne bo šlo, pa priletim enkrat med vikendom. Ali mi lahko prosim narediš eno kopijo? TNX Ni3ous, lahko ti jaz dostavim v LJ, če želiš. lp
Ni3ous Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Jo pa res! To bi blo najbolj praktično. Ti prinesi, jaz dam pa za kavo. Se bova zmenila za 1 teden v septembru, ker mam drug teden dopust.
Barth Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 A gre kdo na Faakersee. Jaz grem 100% (pa čeprav sam :D ), bi bilo pa fajn, če bo spet dobra družba pilotov :krneki: v planu je zaenkrat 2. ali 3. september, enodnevno pasenje oči :eek:
andrej Objavljeno Avgust 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Grem jaz tud. Treba je iti tisti dan, ko je parada (sobota). Ne vem ali je to 2. ali 3. sept?
Synth Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 Mislim, da je parada v soboto 9. sept. Sicer pa je več na njihovi strani: http://www.europeanbikeweek.com/ Za vse pilote, ki še niste odločeni za obisk fešte, prilagam fotke z inserti iz dogajanja ter bolj in manj bleščečimi primerki bajkov :eek: . Posneto lani - letos grem spet. :OK: LP!
Barth Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 (popravljeno) sobota je tudi 2. - kdaj je potem ta povorka :? meni bi bolj pasalo prvi vikend upajmo na dobro vreme Popravljeno Avgust 24, 2006. Popravil Barth
Synth Objavljeno Avgust 24, 2006 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2006 V nemščini sem bolj šibek, samo če pogledaš na njihovo podstran "Die Parade", tam piše 9. sept. z začetkom krožne vožnje ob 12. uri. Štanti in ostale pritikline pa izgleda zalaufajo že prej ... Upajmo res, da bo lepo vreme.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se