Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Da še jaz dodam svoj pečat... Vse potekalo kot sta opisala Piksna in Barth. Le da nisem kupil tistega kombinezona.. Ko sem ga kompletnega pomerjal, sem ugotovil da je roba zares drugorazredna, ter je postalo jasno zakaj je znižan iz cca 130 jurjev na borih 50 prešernov. Tko da sem se potem vrnil na FS dogajanje, kjer sva s Piksno pogledala preostanek prizorišča, kolikor je še čas dopuščal. Za konec sva si še ogledala podelitev Custom Chrome makin :grim :worship: Hude zadeve ni kej. Spodaj pa je fotka zmagovalne predelave. Odrinila sva okoli 19 ure. Vse ni blo možno pogledat, tko da drugo leto prenočimo vsaj eno noč in ga brez skrbi malo odžgemo zvečer in uživamo v after dark dogajanju. Super je blo. :devil: Barth pozdravi kej Natašo v mojem imenu! :P

post-9811-1157968126_thumb.jpg

Objavljeno

Pa še par fotk...

Pravi valjar (baje je od SCT-ja iz sektorja gradnje avtocest)

[attachmentid=81115]

Najširša dimenzija, ki sem jo zasledil...

[attachmentid=81114]

Kolona all ower

[attachmentid=81113]

Jež bike :) (me zanima kako se tole kej puca)

[attachmentid=81112]

Bel napis v ozadju- HARLEY WOOD

[attachmentid=81111]

Ni kej dodat

[attachmentid=81110]

VRSCA z Kawa zadkom

[attachmentid=81116]

post-9811-1157970395_thumb.jpg

post-9811-1157970422_thumb.jpg

post-9811-1157970442_thumb.jpg

post-9811-1157970466_thumb.jpg

post-9811-1157970487_thumb.jpg

post-9811-1157970509_thumb.jpg

post-9811-1157970530_thumb.jpg

Objavljeno (popravljeno)

ma kaj provociraš, jasno da smo šli, saj nismo več amaterji

Barth ne daj se ji, :hmm: , to je sredstvo kako nabiješ 10k+postov v kratkem cajtu. Sej so še hujši primerki. :P

A sem sprožu nov plaz ... ?!

The ultimate design :

[attachmentid=81138]

post-10184-1157975055_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Piksna
Objavljeno

Barth ne daj se ji, :hmm: , to je sredstvo kako nabiješ 10k+postov v kratkem cajtu. Sej so še hujši primerki. :P

A sem sprožu nov plaz ... ?!

ma ne, moram bejbe malo nazaj drezat, kaj ne vidiš, da smo jim všeč, pa nas zato malo provocirajo. :glare:

Objavljeno

Okej, priznam, zdaj si pa tud mene nadmudril... .)

Okol žensk vidm da z leti čedalje manj vem. Stari ljudje pravjo, da so včas padale na grunt, kasnej na avte, zdaj pa vidm, da na sendviče. :lol1:

(internaforapress)

Objavljeno

Okol žensk vidm da z leti čedalje manj vem. Stari ljudje pravjo, da so včas padale na grunt, kasnej na avte, zdaj pa vidm, da na sendviče. :lol1:

(internaforapress)

hi, hi, misliš da bo kaj vzklilo :hmm: svaka čast ni3ous, na sendviče se pa še jaz ne bi spomnil lovit 'ribe'

Objavljeno
me prov zanima če so šli :hmm:

IPB SlikaSmo smo, tole je večina dolenjske sekcije gor, tko da upam da je zdej jasno zakaj tolk dogovarjanja O:-)

sej se mi je zdel da se ne znajo nč zment,to so pa moški :slap:

pa tko rade jih mamo :K

No no, punce če bi se rade z nami vozile sam prašite. Čist tipično za ženske, kt mačke okol vrele kaše :lol1:

(internaforapress)

:lol1: ja, še med sabo se težko zmenjo pol se pa čudmo,da se z ženskami ne morjo :naughty:

Dandanes se nam ni treba, sam sendviče morš znat delat. :rolleyes:

hi, hi, misliš da bo kaj vzklilo :hmm: svaka čast ni3ous, na sendviče se pa še jaz ne bi spomnil lovit 'ribe'

Mamicu vam spalim, vdam se :yea1: drugič bom pa sam mesenke pa zelje prnesu s sabo...heheh

Objavljeno

kdo provocira? me pa že ne, me pa nismo take :D sj smo motoristke, se nimamo cajta z takim stvarmi ukvarjat :grim

Objavljeno

kdo provocira? me pa že ne, me pa nismo take :D sj smo motoristke, se nimamo cajta z takim stvarmi ukvarjat :grim

nkol nas ne jemljejo resno :nono: pa tko resne smo :naughty:

Objavljeno

nkol nas ne jemljejo resno :nono: pa tko resne smo :naughty:

Ko "jo" (tako) srečam jo vzamem.. :yea1:

Objavljeno

Alo Dolenjci!

Kdaj se bo trgalo? Ali se že kaj govori?

LP

Objavljeno

Portugalka že ta teden. Komaj čakam ... bo spet dogajal: mošt pa pečen kostanj, to je tolk zakon!! :D

Objavljeno

a ste že pobral

če rabte pomoč kr povejte,bom babe sklicala na kup pa nardimo eno akcijo

sam bi znal bit problem z vremenom .)

Objavljeno

Lahk pridete na glavno trgatev, ampak pr nas se med trgatvijo skos žvižga, da nebi kdo grozdja jedel! :P

Objavljeno

Lahk pridete na glavno trgatev, ampak pr nas se med trgatvijo skos žvižga, da nebi kdo grozdja jedel! :P

sej ne jemo grozdja, sam mošt pijemo :naughty:

Objavljeno

a ste že pobral

če rabte pomoč kr povejte,bom babe sklicala na kup pa nardimo eno akcijo

sam bi znal bit problem z vremenom .)

Ja, pol bo pa zihr dež ! :P

Sem vprašal doma, če bi rabili kaj dodatne pomoči/trgačev pa je gazda reku:

"Sem se komaj škorcev rešu, zdej bi pa ti prpelu... " :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno

ja no pol pa nč,sej da bi se glih k delu preganjala pa tud ne :grrr

sam mal solidarnosti sm pokazala .)

upam da nas boste vsaj na kak kozarček pa na kak kostan povabili :naughty:

Objavljeno

jebemtiš, kaj je s temi dolenjci, da punce stran podijo :?

Objavljeno

:) Trgatev je najlepše in predvsem najbolj veselo delo, kar se ga najde od vseh opravil na deželi. Takrat bi vsi radi prišli in vedno nas je :( "preveč" oz. že rednih vsakoletnih veseljakov je toliko, da se le stežka še kaka nova posadka pridruži. To je dejansko resen problem!!! Pol pa še zmanka placa za likuf!!! Ampak kak after z moštom in kostanjem pa lahk nardimo! Js bom dal plac pa mošt, vi pa kostanj, harmonke in dobro voljo prnesete. :bounce:

Objavljeno

jebemtiš, kaj je s temi dolenjci, da punce stran podijo :?

ja, tak so pa dolenci :wacko:

Objavljeno

:) Trgatev je najlepše in predvsem najbolj veselo delo, kar se ga najde od vseh opravil na deželi. Takrat bi vsi radi prišli in vedno nas je :( "preveč" oz. že rednih vsakoletnih veseljakov je toliko, da se le stežka še kaka nova posadka pridruži. To je dejansko resen problem!!! Pol pa še zmanka placa za likuf!!! Ampak kak after z moštom in kostanjem pa lahk nardimo! Js bom dal plac pa mošt, vi pa kostanj, harmonke in dobro voljo prnesete. :bounce:

aha tole mi je pa že bolj ušeč :grim

sam ne vem mislim da ne zna nobena harmonke igrat,lohk da se motim k Tanjuška zna full presenetit :P

no pa ostale tud :grim

Objavljeno

pr hrmonki pa res ne morš bit dobre volje :kva2:

Objavljeno

ja, tak so pa dolenci :wacko:

:zzz:

aha tole mi je pa že bolj ušeč :grim

sam ne vem mislim da ne zna nobena harmonke igrat,lohk da se motim k Tanjuška zna full presenetit :P

no pa ostale tud :grim

Koristoljubje... .)

pr hrmonki pa res ne morš bit dobre volje :kva2:

:hmm:

Fantje, prijateljski nasvet: Ne se jim dat..., na prvo žogo. :P

@Ni3ous: Daj nehaj še s tem kostanjem - ti znaš že sendviče delat -pusti še kaj za druge! :lol1:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!