soncy Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Sej prascev je dost ampak mal je takih za prste polizat... :lol1:
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 ja prstov pa res ne bi rada lizala .)
Damian Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Kaj je zdej to?? Sem kej zamudu?? Nekaj časa me ni na sekciji pa je takoj vse narobe. Kamor pogledam, ženske samo nekaj po nas, ljudeh udrihajo......!?!?!?! Kaj naj bi bilo narobe z DOLENJCI ??? Za lizat pa imamo v naših krajih kaj drugega, ne prste.... Res pa je, da si katera potem tudi prste oblizne, ko dolejnci tako dobro uštimamo... :D :D :D
soncy Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Kaj je zdej to?? Sem kej zamudu?? Nekaj časa me ni na sekciji pa je takoj vse narobe. Kamor pogledam, ženske samo nekaj po nas, ljudeh udrihajo......!?!?!?! Kaj naj bi bilo narobe z DOLENJCI ??? Za lizat pa imamo v naših krajih kaj drugega, ne prste.... Res pa je, da si katera potem tudi prste oblizne, ko dolejnci tako dobro uštimamo... :D :D :D a zato se men ni treba rok umivat, k skoz prste ližem? :slap: :lol1: bejbe, boste mogle na dolensko :grim odojka ne bo, pa mošta tud ne :grrr boste pa kvalitetno prste lizale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Damian Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 a zato se men ni treba rok umivat, k skoz prste ližem? :slap: :lol1: bejbe, boste mogle na dolensko :grim odojka ne bo, pa mošta tud ne :grrr boste pa kvalitetno prste lizale :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Saj za enega odojka pa res ne bi smel biti problem. Je kar nekaj dobrih variant na našem koncu.(Mrak,Lašče nad Dvorom, Gorišek na Drči pa še kje bi se kaj našlo)Edini problem je, ker k odojku samo cviček paše, saj pir ne raztaplja maščobe dovolj močno......kola pa sploh po grlu ne steče.... Če bi bil vozen z motorjem ( beri.poškodovano koleno) bi hitro kaj predlagal.Sedaj pa bom še kakšnih 14 dni bolj avtomobilističen...
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 no no zgleda da le prihajajo k seb ti naši vrli dolenci :OK: no ampak vseno prstov pa res ne bi rada lizala,če smo že pr tem :whistle:
soncy Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Saj za enega odojka pa res ne bi smel biti problem. Je kar nekaj dobrih variant na našem koncu.(Mrak,Lašče nad Dvorom, Gorišek na Drči pa še kje bi se kaj našlo)Edini problem je, ker k odojku samo cviček paše, saj pir ne raztaplja maščobe dovolj močno......kola pa sploh po grlu ne steče.... Če bi bil vozen z motorjem ( beri.poškodovano koleno) bi hitro kaj predlagal.Sedaj pa bom še kakšnih 14 dni bolj avtomobilističen... mislš da v gostilno ne znamo same it na odojka? :kva2: znamo in upamo :OK:
Damian Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 (popravljeno) :whistle: no ampak vseno prstov pa res ne bi rada lizala,če smo že pr tem :whistle: Saj sem že rekel, da ne bi rabila. Na dolenjskem je pač običaj, da ga ženska lahko prime kar z roko, ko ga da v usta. Ker pa se od vročine kljub njegovi hrustljavosti zna tudi pocediti od njega, se to pač pocedi tudi po prstih. In ker imajo nekatere ta okus rade, si pač obliznejo tudi prste. :whistle: Isto velja tudi za moške. Tudi oni lahko odojka in piščanca primejo kar z roko, oz.ne uporabljajo vilic. :lol: :lol: :lol: :lol: Popravljeno Oktober 10, 2006. Popravil Damian
Sanda7 Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 uh ne vem za kaj ob tem tekstu,mi odojk še na misel ne pride :whistle: zdej pa grem,upam da prste lizat :naughty:
Damian Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 mislš da v gostilno ne znamo same it na odojka? :kva2: znamo in upamo :OK: No, pol pejte pa same..... :hmm: :hmm: :hmm: Dolenjci bomo pa čudno gledal, kaj počne cvet slovenskih motoristk pri "moških poslih"...........
soncy Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 aja punce, vam nisem povedala, da na dolenskem ženske brez moškega ne hodjo v gostilno :grrr same gredo lahko le v službo, trgovino in cerkev. :whistle: tko da boste vedle kaj vas bo peklo, ko boste prestopile prag moškega svetišča :lol1: jz se včas čudm, da se še nisem vžgala od žgočih pogledov. :lol1:
Damian Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 aja punce, vam nisem povedala, da na dolenskem ženske brez moškega ne hodjo v gostilno :grrr same gredo lahko le v službo, trgovino in cerkev. :whistle: tko da boste vedle kaj vas bo peklo, ko boste prestopile prag moškega svetišča :lol1: jz se včas čudm, da se še nisem vžgala od žgočih pogledov. :lol1: Ni lepo, da pretiravaš. kaj si bodo pa druge mislile o nas,Dolenjcih. Same greste lahko namreč tudi na njivo,vrt,hlev,po otroke v šolo,na roditeljski sestanek,same lahko pomivate,pospravljate,likate pa še kaj bi se našlo!!! O:-) O:-) O:-)
soncy Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 Ni lepo, da pretiravaš. kaj si bodo pa druge mislile o nas,Dolenjcih. Same greste lahko namreč tudi na njivo,vrt,hlev,po otroke v šolo,na roditeljski sestanek,same lahko pomivate,pospravljate,likate pa še kaj bi se našlo!!! O:-) O:-) O:-) pa res :slap: kako sem lahko na tolk stvari pozabila :hmm:
Piksna Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Dobro no- ne bom(o) govoril(i) o pragovih, svetiščih (in gostilnah), metlah in ponvah... to je pa že kar mal za časom. Kam kdo sodi, vidim(o) vsak dan sproti. Nekateri pač, ki si ne znajo sami nič scvret pač iščejo to drugod... :grim Vse je v sklepanju kompromisov oz. vse je en velik kompromis... :hmm: -> ..razlika je le v tem ali bomo to(beri karkoli) naredili z veseljem ali nergaje. (tako sem nekje prebral im mi je blo tako všečno !) :D Drugač pa, sej prasca dobit itak ni noben problem-nekatere (beri mnoge) pravjo da so TAKOOO pogosti... O:-)
Damian Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 Dobro no- ne bom(o) govoril(i) o pragovih, svetiščih (in gostilnah), metlah in ponvah... to je pa že kar mal za časom. Kam kdo sodi, vidim(o) vsak dan sproti. Nekateri pač, ki si ne znajo sami nič scvret pač iščejo to drugod... :grim Vse je v sklepanju kompromisov oz. vse je en velik kompromis... :hmm: -> ..razlika je le v tem ali bomo to(beri karkoli) naredili z veseljem ali nergaje. (tako sem nekje prebral im mi je blo tako všečno !) :D Drugač pa, sej prasca dobit itak ni noben problem-nekatere (beri mnoge) pravjo da so TAKOOO pogosti... O:-) Sej jaz nisem mislil tako globoko it v debato,ampak ubranit sem se pa moral. Vendar, kot kaže, bi šle bejbe raje same na pajceka. Naj se lepo imajo. Bomo pa naslednjič kralja živali zmazali skupaj. LP vsem packojedom, Damjan Čutim,(koleno), da mi manjka še dober teden, pa se usedem na Kužata in ga peljam na sprehod. Kot ponavadi (žal), verjetno spet sam. (žene nekako ne spravim na motor- in tako sem eden redkih pravih solo-ryderjev). Pa lep pozdrav vsem dolenjcev, prelestnim dolenjčicam,pa tudi vsem ljudem (in ženskam :grim :grrr )dobre volje... Damjan
soncy Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ejej dolenci :wacko: sploh niste razumel bistva :slap: zastonj smo se trudile :whistle: :lol1:
Piksna Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ejej dolenci :wacko: sploh niste razumel bistva :slap: zastonj smo se trudile :whistle: :lol1: No, pa se potrudi in nam (nerazumevajočim moškim) povej to bistvo, da bomo vedl - morbit za drugič, a nič ne oblubm(o)- glej na to kot dolgoročna naložba. :glare: :slap: @ Damian: Saj sem vedu kam "pes taco moli" a saj veš kako gre: - iz ene skrajnosti v drugo. .) Itak pa, saj veš kako bi blo, ko bi se jih nekaj zbralo na kupu - blo bi konc sezone - tako pa naj bo raj še kak dan sonce.. ! :kva2: Itak pa mam jaz raje "posamezni pristop" ker se mi zdi, da tud do besede nebi pršu... :huh:
soncy Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 saj ne da ne razumete :naughty: ne želite razumet :lol1:
Piksna Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Pa nam na "plejn end simpl wej" nariš (če znaš-tolk o motoriki)... :blink:
Barth Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ma kakšen odojk, kostanj pa mošt je zdaj v igri.
Sanda7 Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 po moje še veste ne kako kostanj zgleda v naravi :P
Piksna Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 Ja svašta - jst sem ga pa z lopato iskal ! :lol1:
Barth Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 po moje še veste ne kako kostanj zgleda v naravi :P saj ni važno, kako zgleda v naravi, važno je kak bo danes zvečer pečen. Zraven pade še degustacija dolenjskega mošta in argentinskega vina. :drunk: kaj prasec je že pečen, sem se v soboto še zadnjič letos fural po dolenjski, pa ni nič dišalo po pečenju. :devil:
Damian Objavljeno Oktober 16, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2006 po moje še veste ne kako kostanj zgleda v naravi :P Jaz vem, kako zgleda na ognju.... Sicer pa, ga na Rakeku z drevja trgate?? :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se