Damian Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 Narobe si mislil. Damian, dovolj jasno? :D Verjetno je bil potomec dolenjskih Keltov. :D Se vidi, da je že dolgo, kar sem šolske klopi gulil... Hvala za osvežitev. LP Damjan
Ni3ous Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 dam za pir, ko se kje vidiva LP Damjan Js bom dal pa kontra rundo. :beer2:
C4V4L13R Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 (popravljeno) Dolenjčki :OK: pr 125-kah je ena tema, v kateri sm povedu ena dve predloga za kšn giro :) ta vikend se nameravam jit 'mau zapelat' ste že vsi registriral? pomlad je tukej :OK: Popravljeno Marec 6, 2007. Popravil C4V4L13R
Ni3ous Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 :OK: Ce bo lepo vreme, pa bom verjetno s posadko delal v vinogradu. Ampak tudi to ima svoje prednosti! :D Zidanca je oddaljena od vinograda cca 6 metrov.
Sanda7 Objavljeno Marec 6, 2007 Opozori Objavljeno Marec 6, 2007 ej Barth kam pridemo to zapit, če prav za tak motor bi mogu že odojk past :grim ....ok že bežim..............črta------
Barth Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 ej Barth kam pridemo to zapit, če prav za tak motor bi mogu že odojk past :grim ejga, kam :hmm: , na dalenjsk mende :slap: . Ampak čez vikend, ker sem čez teden lublanski člouk. :drunk: Včeraj je uspela tudi operacija ''zavarovanje'', tako da bo vikend vozen. Vremenski obeti so vzpodbudni. :kva2: Upam le, da se fotr ne spomni, da treba it v vinograd rezino pospravit pa privezat trte. :nono:
andrej Objavljeno Marec 7, 2007 Avtor Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 fantje ne ga srat za trto bo še dovolj časa, v kleti bi pa marca itak moralo še biti nekaj zaloge.. ;) prava rešitev je dopoldne na motor, zvečer pa v klet..
Sanda7 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 no tako se govori :OK: soncy a si slišala,kje si zdej :hmm:
šokac Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 no tako se govori :OK: soncy a si slišala,kje si zdej :hmm: Ne ni! Ker nekje leži zadeta od Cvička. :D
Sanda7 Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 to se mi zdi da je značilno bolj za dolence kot dolenke :grim
C4V4L13R Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 to se mi zdi da je značilno bolj za dolence kot dolenke :grim o tem bi se dalo razpravlat :blush:
C4V4L13R Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 js niam hehehe :P recimo...= pa sva si bot :D
soncy Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 no tako se govori :OK: soncy a si slišala,kje si zdej :hmm: evo me :OK: vidm, slišm in berem :OK: bo, bo sanda :whistle:
70robert Objavljeno Marec 7, 2007 Opozori Objavljeno Marec 7, 2007 :OK: Ce bo lepo vreme, pa bom verjetno s posadko delal v vinogradu. Ampak tudi to ima svoje prednosti! :D Zidanca je oddaljena od vinograda cca 6 metrov. Ja mal pozen, kolega je dobil danes zvečer novega intruderja 1800 ( v tržišč ), pa smo ga en mal z ihanskim brancinom zalil, pa še uspela mi je operacija zavarovanje za dva motorja :OK: Najboljš da zdaj za Jeseničane navijam za hokej :headbang: LP, Robert
garfield Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Ja mal pozen, kolega je dobil danes zvečer novega intruderja 1800 ( v tržišč ), pa smo ga en mal z ihanskim brancinom zalil, pa še uspela mi je operacija zavarovanje za dva motorja :OK: Najboljš da zdaj za Jeseničane navijam za hokej :headbang: LP, Robert ooo sm tut jst vidu to batino včeri :eek: sam deci vinčka mi ni pa nben ponudu :headbang: :hmm: razočaran sm šu u prvo gostilno se potolažet :naughty:
Ni3ous Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 Prmejdun...na ihanskega brancina, hm.. hem... hm...js ga pa že mal pogrešam.... :yes:
70robert Objavljeno Marec 8, 2007 Opozori Objavljeno Marec 8, 2007 ooo sm tut jst vidu to batino včeri :eek: sam deci vinčka mi ni pa nben ponudu :headbang: :hmm: razočaran sm šu u prvo gostilno se potolažet :naughty: Morda te ne poznam, vem da je en fant prišel k sinu in sta tudi zelo hitro odšla, če pa slučajno nisi dobil piti, pa bo Jože verjetno popravil napako in boš mogel drugič iz krogelce piti. :OK: Bo obveščen! :grim LP, Robert
garfield Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Morda te ne poznam, vem da je en fant prišel k sinu in sta tudi zelo hitro odšla, če pa slučajno nisi dobil piti, pa bo Jože verjetno popravil napako in boš mogel drugič iz krogelce piti. :OK: Bo obveščen! :grim LP, Robert To vidš :D Na napakah se učimo :grim prov misleš, jst sm tist fant :krneki:
Damian Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 ooo sm tut jst vidu to batino včeri :eek: sam deci vinčka mi ni pa nben ponudu :headbang: :hmm: razočaran sm šu u prvo gostilno se potolažet :naughty: Kdor molči, kruha strada.... (pa cvička tud'....)
C4V4L13R Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 Kdor molči, kruha strada.... (pa cvička tud'....) gdor jezika špara, kruha strada = v originalu, se lepše sliš, da boš za drugič vedu hehehe :P ;)
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2007 Opozori Objavljeno Marec 9, 2007 mater bi mi sedla porcija odojka zdele :grim
Ni3ous Objavljeno Marec 11, 2007 Opozori Objavljeno Marec 11, 2007 Ja pa ful sveže nasekljane čebule zraven... :beer1:
soncy Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 in kaj še pol čakamo? :kva2: da odojk prašič postane? :slap:
Sanda7 Objavljeno Marec 12, 2007 Opozori Objavljeno Marec 12, 2007 u soboto sem se skoz žimarce pelala,ma so se trije od enkrat vrtel,dišalu je pa tud čez cejlo vas.. men so se pa mal mn k sline cedile
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se