Thundercat Objavljeno Julij 20, 2003 Deli Objavljeno Julij 20, 2003 Danes se vrnila(nts in jat) iz poreča z dopusta....bilo je lušno.....na črnem kalu gužva za dol....nasvet kako se delu kolone izognt sledi spodaj... Če greste proti morju po stari cesti.... Ko pridete čez kozino je na desno odsek za Klanec zavijete proti njemu in se vozite...pridete ven v Petrinjah(malo pred začetkom Črnega kala) greste čez glavno cesto(Oziroma če vozite po glavni cesti v Petrinjah zavijete levo) in se peljete po eni dolgi ravnini na križišču krenete desno in pridete ven na sredini Črnega kala(na pravi desni pas)! To je to....če je gužva se izognete 3 kilometrom prehitevanja kolone! Pa srečno! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Julij 20, 2003 Deli Objavljeno Julij 20, 2003 Jaz sem pa danes mal za Dolomite treniral. Trasa je bila: Batuje-Kobarid-Bovec-Vršič-Kranjska Gora-Podkoren-WurzenPass-Arnoldstn.-Hermagor-Tropolach-Nasfeld pass-Passo di Pramollo-Chiusaforte-Passo Sella Nevea-Predil-Bovec-Kobarid-Batuje. Skupaj 380 lepih kilometrov. Najbolj dolgočasen je bil ravninski del med Arnoldstnn in Tropolachom. Drugo je bilo okej. Sem pa mal pobulil, ko sem tik pred Kransko Goro videl jezerce skoraj prazno. Ponavadi je bilo vedno polno. Verjetno smo mi pametnjakoviči spet kaj zakuhali s posegom v naravo. Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 20, 2003 Deli Objavljeno Julij 20, 2003 Takole je bilo - ker me je danes boljša polovica pustila doma samega samcatega, povsem samotno osamljenega (odšla je namreč v goré, bogu naproti - in sumim, da tudi malček stran od mene :)), sem se zjutraj in na chat-u poigraval z mislijo, da uplenim njen fazer600 in se odpeljem igrivim dogodivščinam naproti. Mojster Master007 ni bil za stvar, sem pač sklenil sam izbojevati boj današnjega dne. Okomatal sem majhno mrhico, si na glavo oprtal svoj novi šlemček, ki mi tako čvrsto stiska čeljusti, da mi tisto meso med zobmi kar malce odmre - a pet minut po tem, ko jo snamem, je oné spet v polnem zagonu! -, torbico primagnetil na rezervoarček in zadal direktivo - NA ZAHOD, MLADI MOŽ! Pred tem sem še poklical vrlega svétnika in višjega patriarha Motosveta, vsemznanega PEPÉ-ja, ki me žal ni smel pospremiti do Cvetočega pristanišča, ker je moral osrečiti svojo mamico, ki je bojda praznovala RD, karkoli že to je... Usekal sem po sprožilcu motocikla in se začudil, kako majhna mrcinica s komajda 95 konjički bliskovito skoči iz štalce v Kosezah in se divje zažene, takorekoč zagrize v asfalt Ljubljanskega največjega prstana, torej pan-galaktične obvoznice. Še med odhajanjem, ko sva predirjala prvih nekaj vatlov poti, sem se spomnil, kako zelo pozabljiv sem včasih ali kar vedno - zato sem moral nemudoma obrniti krmilo alias balanco in še enkrat ponoviti postopek zaklepanja vhodnih vrat v bloku in torej zavarovanja našega brloga. Ugotovil sem, da sem tudi poprej storil enako, torej so bila vrata ob mojem spektakularnem odhodu in tudi ponovnem prihodu pravzaprav tudi že dobro zaklenjena. Nič zato, sem jih pač zaklenil dvakrat, le tretjič se mi nekako ne bi več dalo, priznam. In sem se zatorej s še bolj mirno vestjo pognal k tistim barbarom na obalo, kjer govorijo nekakšno ribiško spakedrajščino in sploh nas iz notranjosti dežele zovejo "kontinentalci", za kar domenvam, da ni povsem pohvalno, a bi lahko bilo vendarle še slabše. No, tega jim nikakor ne zamerim, nasprotno - štejem jim le v dobro, da cenijo tudi nas, ki smo nekoliko bolj kontinentalci - iz bližine Maribora, ali centra Lenarta -, kot tisti kontinentalci iz Ljubljane... Torej nas Štajerce - tudi zaradi takšnih bratskih navez sem se v čeladi pravzaprav malce nasmihal od zadovoljstva, ker grem pozdraviti pobratime primorce. Oziroma posestrimo primorko, Vale, dasiravno tudi ona ni prava primorka, ampak kontinentalna primorka oz. primorska kontinentalka. Kakorkoli že - priselila se je na O'balo, kjer zdaj menda prakticira povsem obalske rituale - samo tistih rdečih kopalk menda še nima, pa tiste banjice, s katero bi reševala plavavce v morju, ki se utapljajo, pri tem pa bi seveda blagohotno poskakovala v počasnem posnetku... No, vrnimo se na pot, ki sem se jo namenil tukaj in tebi podrobneje predstaviti - ko sem tako sopihal skozi Vrhniko in poganjal kavalčke iz agregata, ki so me urno prepeljali tudi skozi Lohatec in še naprej, pa skozi vasico Planina MC (MotorCity - vsi vemo zakaj, a ne da?), sem nekje na poti te moje zveste konjičke tudi malce nahranil. Saj ne vem, kje - vendar so bili fantje na kmetiji OMV dovolj prijazni, da so mi odstopili nekaj ovsa in sena, pa sveže tekočine Super98, da so konjči spet zarezgetali in me kar vlekli nekam naprej proti zahodu. Moj rdeče-črni voz se je močno nagibal v ovinkih in ne rečem, da so ta kolesa, z oznako D207, odlična zadeva. Bolj kot mo se nagnili, bolj je bilo špasno. No, med tem smo počasi prihiteli do Senožeč. In tam, dragi bravec, ti rečem, sem prvič v življenju srečal Veliki Ovinek - podelil sem mu naziv Slovenski Grand Prix Ovinek 2003 - tisti doooooolgiiiiiiiiii desni zavoj navkreber iz Senožeč, ki je oblečen v takšno naravnost idealno mešanico smol in peskov, t.im. alsvalt, ... Grand Prix ovinek mi je ponudil neizmerno zadovoljstvo, da sem se na njem počutil, kot bi se peljal vsaj po ušesni mečici, če že ne po kladivcu in nakovalcu v ušesu :) ... In saj ti ne rečem - vso pot dotlej me je prehitel samo en tekmec, pa še ta na nekakšni SuperSportski kočiji, ki jo je vleklo enkrat več kónj, kot mojo - druge pa sem prehiteval kar jaz, kakorkoli vulgarno se to že kani slišati. Tako sem priužitkaril do Kozine in Črnega kala, kje sem ugotovil, da tudi vaja v prehitevanju vozil dela mojstra v prehitevanju vozil - enega po enega, previdno in boječe, sem preskakoval avtomobile, se lepo prijazno nasmehnil policistu-motoristu, ki je šibal mimo s tisto modro lučjo (čez dvojno polno črto seveda, zato je tudi uporabil luč), in se ustavil pod previsom Črnega kala. Tam mi je naproti pripeljal znani obraz, nekdo s takšnimi nobel muštaci - če vam rečem, da je bil Hočko, vam povem pravzaprav že vse. No, bila je z njim tudi kot sonček nasmejana zvesta spremljevavka Milena - oba sta mi polepšala dan, ko sta mi pomagala hitreje sestopiti s Črnega kala proti Kopru, pa še videl sem, kako sta se enkrat mojstrsko ognila bridki usodi, ko jima je bumbar v nekoliko večji štirikolesni dvoosni kočiji pred nosom vzel prednost. Ampak, da malo skrajšam to svoje dolgovezništvo in mlatenje te plodne slame - tam doli, na obali, v Snack bari, sta me zabavala Vale in njen simpatični Mario (ki ni motorist, a žal ne vem, zakaj - tako prijazen človek bi skoraj moral biti pripadnik naše kaste!), medtem pa me je moja dama že poklicala in mi dala vedeti, da je hribarjenja konec in naj svojo rit že enkrat privlečem nazaj na celino. Zato papkov nisem pomakal v morje ampak sem se raje urno podvizal v srce države, v belo prestolnico, kjer se deli pravica in kroji usoda naroda ter pripadajočih sonarodnjakov - kjer se vsako sredo sestajajo vitezi na TroMostičju in v Starem londonskem papku. Doma sem konjičke spustil na pašo, ključ od motorja pa skrivoma vtaknil v žep, da se z njim lahko zapeljem še kdaj. Zdaj se konjči pasejo po mesečini, jaz pa bom počasi nehal klofat tele črne tipke z belimi znakci in se zavlekel pod kovter, da malce pogledam pod kožo. Saj veste, tisti sanjski kanal, kjer vrtijo prav zanimive filme, t.im. sanje. Pa lahko noč, ali dobro jutro - kjerkoli že si... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
.T. Objavljeno Julij 21, 2003 Deli Objavljeno Julij 21, 2003 sem prvič v življenju srečal Veliki Ovinek - podelil sem mu naziv Slovenski Grand Prix Ovinek 2003 - tisti doooooolgiiiiiiiiii desni zavoj navkreber iz Senožeč, ki je oblečen v takšno naravnost idealno mešanico smol in peskov, t.im. alsvalt, To je pa res eden od najboljsih ovinkov za cestake. Majke mi! Samo PAZITE. Malo nad ovinkom (smer proti morju), je odcep za ovcjo farmo. Enkrat mi je tam ven zapeljal avtobus poln turistov. Na sreco me je zadnji hip opazil in uspel ustaviti na sredinski crti. Pa upam, da ne bo spet Delov novinar bral motosvetovega foruma in potem v svoji torkovi rubriki spet pametoval o motoristih. Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JerryTDM Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 (popravljeno) Predvčerajšnim sem se vrnil z dopusta - Makarske. Bilo je super, samo malo dolga tura je v enem kosu (s postanki sigurno), natovorjen motor + boljša polovica. Kampiral sem v Baškem polju, to je kakšen km od Baške vode, tam pa je vse kar ti srce poželi, samo en problem - imeti moraš dosti kun ;) Od tu dalje sem šel malo v Dubrovnik, malo pogledat stari del in vodnjak :D Po poti nazaj v Makarsko me je ujel policaj na radar, samo ustavil me je, ni zahteval niti dokumentov, samo rekel je: polako dalje 93 km/h; :rolleyes: k sreči sem imel samo tolk brzine. Drugače pa na Hrvašem veliko več upozarjajo z lučmi za policaje, kot pri nas (saj zdi se mi, pa še bolje se vidi ker ne vozijo z lučmi), tudi skuterist te upozori. Če me ne bi upozarjeli, bi vrjetno si ne mogel privoščiti dopusta, ker bi bil že brez kn preden bi prišel dol. Po Hrvaški je radarjev ko listja in trave :( Mal sem pa pustil motor tudi v kampu, se odpeljal z ladjo na Hvar in Brač - Bol. Ceste so pa dobre, Hrvati skrbijo za ceste in turizem :P Pa vseeno nisem ušel vsem policajem :( :angry: Sem moral plačati za regres policajem, za prevoženo polno črto 5000 SIT. Z bencinske zavil čez polno črto, to že v Sloveniji, kakšen KM naprej me šele ustavi policaj, bencinska se od tam ni več videla. Vse kaže da je bil še eden nekje skrit, pa me je prijavil. Najdeš pa razne dobre fore med potjo, kot na primer: na tabli Dubrovnik nalepka skuter klub Izola, v kampu pa na smetnjaku kamping Šobec Lesce PS: pazite se policajev ;) <_< :D Popravljeno Julij 22, 2003. Popravil JerryCBR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vale Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 :D Ravno pridrvela z vožnje s Sax-om in Milošem - oba na kravah, js na svoji Divi. Šli iz KP v Lipo pogledat kafič od Starih Mačkov in glej ga zlomka, kot zanalašč imajo ob torkih zaprto. Zato smo odrveli čez Ruto v Ilirsko Bistrico. Vmes me je na slovenski meji mlad obetaven policaj gnjavil kje mam nalepko. Skušala sem mu na čim bolj simpatičen način razložiti, da je sicer na kufru, sam da je le-ta ostal doma, ker pač če grem sam na en drinkec ne vlačim celga kufra s sabo. Mal je godrnjal, da tako ne gre, da je motor neizpraven, bla bla bla, potem pa se je omehčal in me spustil čez mejo. V Ilirski Bistrici smo šli (semizdidasetakoreče) k Danielu na lignje in sokec, pol pa zviz naprej do Ribnice in skoraj Škocjana ter nazaj proti KP. Ustavli smo se še na novi razgledni točki ter "občudovali" Trst in bodočo avtocesto ... Fajn je blo ... s tema dvema kravama :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 22, 2003 Deli Objavljeno Julij 22, 2003 (popravljeno) Hola! Pravzaprav danes sploh nisem mislil na kakšno posebno furo, ampak mi ni dala miru SymRujeva izjava (v enem drugem topicu) o NajSloGP ovinku, ki da je tisti za Senožečami... Pa saj ga poznam in sem ga že nič kolikokrat prav z veseljem zakrivil, ampak da je to NajSloGP ovinek... In tako sem nekaj minut pred pol osmo zvečer, ko je bila temperatura le še bednih 32 stopinj, potegnil Suziko na plano in ga šel pogledat, še enkrat in čisto od blizu.. in iz obeh smeri :D Fajn je, res fajn (in tudi naslednji, na vrhu). Pa še nihče me ni motil pri ogledu :P Kljub temu ostajam pri svoji izbiri :) Priznam pa, da je bilo tudi pot tja (in nazaj) silno zabavna, še posebej ker sem kljub občasnemu in seveda neljubemu krču v desni roki pravočasno zagledal policaje pred Senožečami in v Logatcu B) Skratka, zelo prijetna vaja za četrtkove Dolomite :P :D :lol: Popravljeno Julij 22, 2003. Popravil suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sax Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 :V Ilirski Bistrici smo šli (semizdidasetakoreče) k Danielu na lignje in sokec:P K Danilu, da ne bo pomote :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
andrej Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 Danes sem se popoldne peljal z avtom po cesti Dvor-Kočevje. Kak kilometer pred vasjo Stari log, prav tam kjer so tisti lepi ovinki, me je prehitel motorist s celjsko registracijo na starejši yamahi fzr. Malo naprej je bil znak za delo na cesti, a nikjer ni bilo videti nič. Še dva ovinka naprej je stal sredi ceste bager, cestni delavec pa mi maha naj ustavim. V grapi pod cesto, kakih 50 m pred bagrom je ležal tisti motorist, negiben, motor pa še kak meter pod njim. Plastika je ležala povsod naokoli, odbita pa sta bila tudi dva lesena kola ob cesti. Takrat se je poleg ceste že nabralo nekaj vozil in poskusili smo priklicati prvo pomoč. Motorist -- čelade mu nismo sneli, prav tako ga nismo premikali iz očitnih razlogov, je bil pri zavesti, a je lahko le nemočno ječal. Ni niti vedel kaj se je zgodilo (retrogradna amnezija je zanesljiv znak pretresa možganov). Njegova leva noga je bila očitno zlomljena, saj se je pod kolenom kombinezon upogibal navzgor. Ustnice pomodrele, obraz ves siv od šoka, kri na ustih.. potem so prišli reševalci.... ... vsakič ko sedemo na motor vzamemo v zakup vse posledice, ki jih lahko to prinese, vse nevarnosti. Motorizem prinaša veliko užitkov, a cena za to niso le cene materiala in vsakoletne registracije ter zavarovanja.. veliko izmed nas je te užitke plačalo z življenjem. Pomislite na to ko se vsedete na motor.. In vsi tisti, ki se morda počutite kot kralji ceste.. no, ne boste se več dolgo... Pazite nase. Andrej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Včeraj bili na koprski noči....bilo odlično....zlasti ognjemet ob 01:00...po ognjemetu pa se vrnili počasi domov prispeli ob 03:00 vsi zmrznjeni...čeprav je kazalo 17 stopinj v Postojni!Prevozili 195 km! ;) Zgodilo se mi je popoldne ko smo vozili za avstriskim karavanom da mu je na zadnjem desnem kolesu odpadla okrasna plošča na pnevmatiki in se počasi prikotalila proti nam(Trem motorjim za njim) smo se ji umaknili ma malo adrenalina pa smo čutili....na kaj takega enostavno nisi pripravljen! :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Včeraj kuglala na zadnjem zicu ninje 2x na Golico, pol pa nazaj v SG... :) Blo mega, pa roke so jedva zdržale bremzanje po klancu navzdol, rit pa je kar prevzdigovalo. Zgleda, da bo treba več jest, da bo rit mal težja.....(no, sem zvečer temeljito delala na tem :rolleyes: )..... :D B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
master 007 Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Včeraj kuglala na zadnjem zicu ninje 2x na Golico, pol pa nazaj v SG... :) Blo mega, pa roke so jedva zdržale bremzanje po klancu navzdol, rit pa je kar prevzdigovalo. Zgleda, da bo treba več jest, da bo rit mal težja.....(no, sem zvečer temeljito delala na tem :rolleyes: )..... :D B) Alla B) Vseeno pa nisi mogla pojest 4 kotletov brez kruha. :P :P :lol: :lol: ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sitko Objavljeno Julij 27, 2003 Deli Objavljeno Julij 27, 2003 Včeraj zvečer drgnem moped, pa se čisto po solorajdersko odločim: zjutraj, ko se zbudim, grem na furo. In res. Ob pol osmih zajaham tedeemo, sonce že kar pripeka, zato se prav na brzino odločim: v hribe bo treba! V redu, vzamem passport, pa na Jezersko ter čez Pavličevo sedlo proti Logarski. Sem bil kar hiter, dopoldne je bilo še mlado, pa zavijem še proti Preboldu, čez preval na Trbovlje, Zagorje, Moravče in domov. Veliko prečudovitih ovinkov, ne prevroče. Od zadnje ture (junija) je na cesti proti in s Pavličevega sedla veliko manj kamenja (le na parih ovinkih nekaj malega). Je pa bilo zelo veliko kolesarjev, ki so veselo cik-cakali v klanec. Glede na to, da imam original avspuhe, sem jim raje preventivno malo potrobil pa na veliko prehitel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Julij 28, 2003 Deli Objavljeno Julij 28, 2003 Bil čez vikend u Medolinu.... Ljubljana- Logatec, vožnja o kateri sanja vsak motorist, avtomobilisti so se mi umikali desno, vsi so me pravočasno opazili,....BALZAM. Jahanje (plošče) na ravnini do Logatca. Hitro do Postojne in pridem do Planine (prvič) mal bl u izi sm si uzel ride (poln motor pa dekla gor :D ). Črni kal ....GUŽVA.. peljal cca2 km za letečim, ki je prehiteval vse, odcep levo proti Puli. Par ovinkov po katastrofalni cesti do meje. Spet GUŽVA in prehitevanje. Pol pa magistrala do Pule. ceste v puli kot špegu.. MEDULIN!! pol pa sonce.. PA LP VSEM MARE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 30, 2003 Deli Objavljeno Julij 30, 2003 Vsi ful hude ture opisujete,jaz pa zaenkrat sam na šiht pa domov...še dva delavnika pol pa 17 dni frej...bom pa tud jaz mel kaj za pisat... ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Jaz sem tud že nazaj iz Sicilije in nore vročine v 10dneh smo prevozili 4.000km bilo je vroče v nekaterih predelih tud do 50 stopin,drugače pa ob 9h zjutrej je bilo že 38,sicilija je lepa čudovita polna zanimivosti.Italija pa na jugu prava svinarija,ciganarija.Bilo je lepo a tja ne grem več vsaj poleti ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 In učeraj ko sem se prvič zbudila v postelji po 10dneh in še nisem imela zadosti motorja sem jo službeno mahnila še do ptuja.In to za dol kar po avtocesti ma je draga k hudič nazaj pa ko se ni več mudilo pa po stari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Perla Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 Je ze tako, da letos v to temo nimam kaj pisati … kadar sem imela sreco, da peljem na sprehod Gregsovo CBR-ko in opravim voznjo s Teyinim (bivsim) GPZ-jem (srcka, rada vaju mam!) ter tu in tam skocim se na kak drug motor, so bili obcutki tako nori, da jih raje zadrzim zase ;) :D - kaksen zadetek sem takrat, vedo tisti, ki me tedaj srecajo :lol:. Mam pa kej za napisat o zadnjem tednu, ko je bil moj lover Tuono, s katerim sva osvojila Slovenijo in zapeljala tudi cez mejo B) : * petek pop.: z Gregsom se zapeljeva po stari cesti do Bohinja -> nato solo osvojim Vrsic -> Soska dolina -> od Kobarida dalje, cez idrijske in godoviske ovinke do Lj. sva ga zgala v duetu z ST-jem … f a n t a s t i c n o !!! Prigarala sem prve zulje od rocke in boleca stegna od jahanja tanka ter neskoncno zadovoljstvo (koncno se mi je izpolnila sanjska zelja ;) - tnx kopilotu!). B) * sobota: za ogrevanje se zapeljem do Kocevja, nekaj pred 11. uro pa z Gregsom in Bladzom startamo iz Lj. -> cez Jezersko -> po Aut strani na R69 -> cez Radlpaß -> Slovenj Gradec (kjer se srecamo s korosko klapo B) ) ... Bladzo se vrne v Lj., z Gregsom pa piciva v Mb ... od Pesniskega ovinka dalje si sama privoscim voznjo za duso -> Lenart – Trate – G. Radgona – Kuzma – en krog po Goričkem – MS – Mb -> po stari cesti v Lj. B) * nedelja: dop. skok na Rakitno. Po vrnitvi gledam zadnjo gumo – z njo je konec – in ugotavljam, da z nacrtovano popoldansko voznjo ne bo nic. Vseeno me premami: Tuhinjska dolina -> Prebold (kjer se dobiva z Gregsom) -> spoznam odlicno cesto do Trbovelj -> Posavje do Smartnega -> Besnica –> Lj. :D * ponedeljek dop. - dobim novo Pilotko B)! Pop. v paru z Monstrom 900 -> cez Turjak -> Kocevje -> Dvor -> Crnomelj -> Vinica -> po hrvaski strani do Delnic -> Brod na Kolpi -> Kocevje -> Pijava Gorica -> Ig -> Lj. :D * torek pop.: cez Crnivec -> Velenje -> Vitanje -> Slov. Bistrica, kjer pocaaakam na Milleta -> Mb -> Jurij -> po Aut na R69 – :huh: B) - hudoooo! – Golica je s te smeri fenomenalna!!! in ker je bila prazna, ceprav malo mokra in hladna, je bila cudovit izziv B) -> Dravograd -> Mb. Vsekakor je bila to najbolj orgazmicna voznja v celem tednu - res B) . In fact: za Samom ne pihlja, ampak je on sam Leteca Burja :D. V Mb prezivim lep vecer z nasimi Stajerci in se po stari cesti vrnem v Lj. B) B) :lol: * sreda pop.: Tamalo peljem na morje -> Bernardin ... imam spretno sovoznico (ve se, kje sva se obe ucili :D) in vidim, da se Tuono na to odlicno odziva! Revica je pretrpela voznjo na zadnjem zicu in zakljuciva v Lj. pri Presernu, kjer se izkaze, da se tipi limajo le na motorje :o (a ni to vcasih veljalo za punce? :D ) – presneto, ceprav je bilo v trenutku vse crno od gnece okoli mene, sem sama spet izvisela ;) - vse oci so izdajale priznanje Tuonu :P . :D * cetrtek: danes je dez in voznja odpade. Preostane mi, da Tuona z vso ljubeznijo namilim, stusiram, nezno obrisem in vrnem lastnikom. :) Koliko km-jev? Khmm … precej … skratka, bilo je MEGA!!! Ni kej – Apriliin Toncek se je izkazal! B) Vse omenjene ceste so odlicne, polne raznih ovinkov in jih gotovo poznate, zato mi verjetno ni potrebno posebej opisovati cestnih vtisov ;) . Srecno vsem! Perla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 31, 2003 Deli Objavljeno Julij 31, 2003 * torek pop.: cez Crnivec -> Velenje -> Vitanje -> Slov. Bistrica, kjer pocaaakam na Milleta -> Mb -> Jurij -> po Aut na R69 – :huh: B) - hudoooo! – Golica je s te smeri fenomenalna!!! in ker je bila prazna, ceprav malo mokra in hladna, je bila cudovit izziv B) -> Dravograd -> Mb. Vsekakor je bila to najbolj orgazmicna voznja v celem tednu - res B) . In fact: za Samom ne pihlja, ampak je on sam Leteca Burja :D. V Mb prezivim lep vecer z nasimi Stajerci in se po stari cesti vrnem v Lj. B) B) :lol: :P :P :D :rolleyes: hmmmmm... se je splačalo pocaaakat, a? Bistriški frajerji se z odkritim spoštovanjem sprašujejo, kera je tista bejba s Tuonotom, ki je tak potrpežljivo sedela na Trgu Svobode :lol: ...ampak, važno je, da nama niti težave z "gumico" niso pokvarile orgazmičnega užitka ;) . Perla, Tuono ti ful paše oz. ti njemu in po končani furi mi je tvoj nasmeh za 1.000.000$ povedal o njem vse, kar še nisem vedel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ceco Objavljeno Avgust 1, 2003 Deli Objavljeno Avgust 1, 2003 Jaz sem tud že nazaj iz Sicilije in nore vročine v 10dneh smo prevozili 4.000km bilo je vroče v nekaterih predelih tud do 50 stopin,drugače pa ob 9h zjutrej je bilo že 38,sicilija je lepa čudovita polna zanimivosti.Italija pa na jugu prava svinarija,ciganarija.Bilo je lepo a tja ne grem več vsaj poleti ne Sej smo ti rekl ... Tja boš pa še šla, verjemi mi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 (popravljeno) Danes ni bil dobr dan :( ....z nts sva naletela na nesrečo med Planino in Grčarevcem...joj.....en rdeč golf je obračal na cesti in v njega je čelno priletel motorist z aprilijo....sva pršla med prvimi na nesrečo tako da smo sodelovali v pomoči...po 10 minutah so prišli rešilec in policaji in ga odpeljali...bil je pri zavesti in upam da mu ni bilo kaj hudega....čeprav je padal v nezavest in se pritoževal nad bolečinami v hrbtu....na vides sem ga poznal...smo se srečali večkrat na Ridah.... P. Drži Se! (če je motosvetovc-jst ga ne poznam-naj kdo sporoči kako je....) Popravljeno Avgust 2, 2003. Popravil thundercat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Avgust 2, 2003 Deli Objavljeno Avgust 2, 2003 Zaradi stiske s časom sem odpeljal le popoldansko turico iz Lj do Litije in nazaj skozi dolino Besnice,kjer bi vas pa opozoril na pesek in veje na cesti zaradi nedavnega neurja.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vulcan Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 LP Vceraj sva se Karismo podala na pot preko Jezerskega na Pavlicevo sedlo, v Logarsko dolino (na ogled slapu Rinka, ki je zelo majhen zaradi suse) v Solcavi cez en hrib po makedamu v Crno na Koroskem, cez celo Korosko v Radlje ob Dravi in cez hrib v Avstrijo na zbor 69 (zelo lusten plac) in nato cez Jurski Vrh v Kamenico od tam pa proti Rusam, cez Lovrenc na Pohorju na Pesek (zelo slab makedam in blato) :wacko: , na Roglo in potem se spust v Zrece, kjer sva zakljucila dan in prespala. Prevozila sva cca 340 km, ki so bili zelo prijetni kljub vrocini in makedamskim cestam, ki so bile vmes. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dejans Objavljeno Avgust 3, 2003 Deli Objavljeno Avgust 3, 2003 Danes fura (s sposojenim motorjem BMW 650 CS) do "popularnega" Bohinja pokazat :P , obrnil in na kavico v gadafija, kjer ne pobirajo parkirnine in ne kaznujejo za "nepravilno" parkiranje :rolleyes: . Med vožnjo skozi ovinke nenormalno ropotalo spodaj :huh: :blink: V gadafiju opazu, da bom moral kolegu kupit nove tačke za bremzo in prestave :unsure: :blink: Na kosilo sem se zapeljal pod stol (ena lovska koča ;) ), kjer mi je prijazna natakarica po obilni jedi zaračunala počitek na klopi - 50 SIT ;) (veniporcijitrijeorngzreskidasmmisludameborazgnal :blink: ) Na zbilje na sadno kupo za osvežitev in zvizzz domov. Ko bom velik in imel denar, bom kupu en tak "fun bike" za kratkočasenje. Zlo navdušen nad vožnjo s takim motorinotom B) samo zaenkrat me manj boli "pukel" na plastiki zato... :) LP Dean Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Avgust 4, 2003 Deli Objavljeno Avgust 4, 2003 Ker Hočko apelira,da v tej temi napišemo kaj koristnega,bi vas posebej opozoril na golobe v Lj,ker me je eden danes skoraj snel z motorja pri 100 km/h...letel je 10 cm od moje čelade tko da sem se skoraj podelal... :o :blink: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave