enduraš Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 :angry: :angry: Sva že dva :angry: gremo klub odpret :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 :angry: :angry: Sva že dva :angry: gremo klub odpret :D če boš pobirov članarino za ta klub boš bogat B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 jz čist nikol nobenga ne srečam... ne vem... a se tak cajt vozm al kaj... :D B) Jest se vozim med tednom in za vikend bolj popoldne,imam neke ustaljene poti....Šmarje sap - Sela pri Lavrici - Obolno - Pance - Sostro - Urh - Orle...no jutri bom sigurno nekje tam okoli...seveda popoldne do zdej sm te samo 2x vidu. Enkrat ko sploh še nism vedu kaj je motosvet in takrat na kros progi. A si vidu kakšne kroge sm ti pustu tam na poligonu ob avtocesti? :D :D :D B) Vidu,vidu....jest sm pa mislu da se je že kakšnemu kmetu zmešal :wacko: ,ker tam vozmo pa si je kroslo kupu da nam razrije progo :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 sem hotu linke na slikce popravt, pa ne morm popravlat svojih objav :o pa sem prjavlen :rolleyes: pol pa šeenkrat, da ne bo kdo s članarino zaslužu :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 tole skupinsko sem še pozabu od desne proti levi: Smily, Lunč, Husky, jest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 waw dobre fotke <_< kje dobite take dobre terene..bled radovlca? pridite enkrat v naš konec se gremo mav pelat..samo bo prej treba natrenirat da vm bom slediv :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 waw dobre fotke <_< kje dobite take dobre terene..bled radovlca? pridite enkrat v naš konec se gremo mav pelat..samo bo prej treba natrenirat da vm bom slediv :D slike so s črnivca (grofija) se pa velik po jelovci vozmo, pa okol železnikov s kot pa si? in kje maš terene? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 (popravljeno) dejte povedat no, al ta motor (ta pru) zgleda kot en mal večji moped (čeprov ma 40 konjev :rolleyes: ) al je čist solidna zadeva, ki bi zmogla tut kej offroad akcije :o če slikca ne dela, skopirite link in ga odprite v novem oknu... še link, ki bi "zihr" mogu delat, v prvo ne, ko daš pa refresh pa končno pokaže slikco, vsaj men drugač ste pa zrajcal in sem mogu tut jst dons mal sežagat kamne v prah z mitasko :D Popravljeno Maj 2, 2003. Popravil D.J. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 2, 2003 Deli Objavljeno Maj 2, 2003 dejte povedat no, al ta motor (ta pru) zgleda kot en mal večji moped (čeprov ma 40 konjev :rolleyes: ) al je čist solidna zadeva, ki bi zmogla tut kej offroad akcije :o Hehehe DR-Z 400S, ja ;) Ma, kot receno ... zadevo bi rad v zivo videl, morda bom sel pa po praznikih k Odarju, ce ga imajo tam za pokazat. :) Sej TT-R mi na vecih slikah tudi izgleda bolj tako-tako, v zivo je pa lustna zadevca :rolleyes: O TT600RE pri nas pa se vedno ne vem nicesar ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 DR Z 400S men zgleda dost dobr, je lahek, pa elek. štarter, se pa pozanimaj kako je z rezervnimi deli. B) Sem se lani pri Odarju zanimal za ta motor, pa so mi rekli,da mi lahko organizirajo ogled v Avstriji (pri nas ga ni bilo na zalogi). Pa sem se hitro za KTMja odloču, samo lani je bla razlika v ceni smo okol 100ksit. Letos pa je KTM spet poskoču, DRZ pa se je baje pocenil :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smily Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Ne, to ni ista luža, še mal ji ni podobna :) B) Elow.....smily.... B) hyello lunč ;) Pol pravš, da mamo dobre proge. Zdej si pa ti na vrsti, da nam razkažeš teren v vašem koncu :D Sicer morm pa zdej mal počivat, ker sm predučerej zapestje zviu. :( :angry: :( --padu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Letos pa je KTM spet poskoču, DRZ pa se je baje pocenil :rolleyes: Mnja, DR-Z 400S naj bi bil 1.34mio, LC-4 enduro pa 1.66mio <_< Hmm ... o DR-Z 400S ni nobene teme ... bom eno odprl v Motociklih, ker tele debate ne pasejo med "slike" :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 waw dobre fotke <_< kje dobite take dobre terene..bled radovlca? pridite enkrat v naš konec se gremo mav pelat..samo bo prej treba natrenirat da vm bom slediv :D slike so s črnivca (grofija) se pa velik po jelovci vozmo, pa okol železnikov jest se tud velik po grofiji vozm B) pa nekej vaših sledi sm tud že najdu :blink: sam une vaše ogromne luže pa še nism srečov :angry: sam bo baje treba začet mav pazt ker so lovci zelo jazni na motoriste po grofiji :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 hyello lunč ;) Pol pravš, da mamo dobre proge. Zdej si pa ti na vrsti, da nam razkažeš teren v vašem koncu :D Sicer morm pa zdej mal počivat, ker sm predučerej zapestje zviu. :( :angry: :( --padu... :D Točn tko kot praviš...zdej sem jest na vrsti...tko hude HARD terene še nisem našel na našem koncu,bom pa probal skompletirat eno zanimivo furo. :huh: Ker je težko sam raziskovat neznano,spljoh pa če se kje zaplezaš :huh: .Pol ti pa ne preostane drugega kot :angry: WALK HOME ALONE :( B) Pa čimprej pozdrav zapestje... B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 hyello lunč ;) Pol pravš, da mamo dobre proge. Zdej si pa ti na vrsti, da nam razkažeš teren v vašem koncu :D Sicer morm pa zdej mal počivat, ker sm predučerej zapestje zviu. :( :angry: :( --padu... :D Točn tko kot praviš...zdej sem jest na vrsti...tko hude HARD terene še nisem našel na našem koncu,bom pa probal skompletirat eno zanimivo furo. :huh: Ker je težko sam raziskovat neznano,spljoh pa če se kje zaplezaš :huh: .Pol ti pa ne preostane drugega kot :angry: WALK HOME ALONE :( B) Pa čimprej pozdrav zapestje... B) fantje ne se zajbavat :D , ima da pokličete še mene, če mate namen tukej okol kej ga srat (blato metat) zdej se že kake 2 mesca sam fjakam, treba mal primerjat kondicijo :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Letos pa je KTM spet poskoču, DRZ pa se je baje pocenil :rolleyes: Mnja, DR-Z 400S naj bi bil 1.34mio, LC-4 enduro pa 1.66mio <_< Hmm ... o DR-Z 400S ni nobene teme ... bom eno odprl v Motociklih, ker tele debate ne pasejo med "slike" :) DR-z tema je že v motociklih samo noben nima te zadevce <_< , odar naj pove kar lahko, pa bo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 waw dobre fotke <_< kje dobite take dobre terene..bled radovlca? pridite enkrat v naš konec se gremo mav pelat..samo bo prej treba natrenirat da vm bom slediv :D slike so s črnivca (grofija) se pa velik po jelovci vozmo, pa okol železnikov s kot pa si? in kje maš terene? z žirovnce sem.tereni pa valvazor-zelenica-pod goro... je kar nekaj dobrih fur tu okrog. če se boste kdaj vozili v tem koncu povejte da se še jaz prištulim :D drugače sem pa videl včeraj ene 6 avstrijcev z ktm-i. ene 3 je z adventure drugače pa exc.so se ustavili pri jožovcu oz. jurčku pa so se šli zgleda naprej vozt.proti večeru sem jih pa videl ko so se peljali mim bajte.zgleda da se hodjo mav vozt k nam ker majo pri njih povsot rampe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smily Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 z žirovnce sem.tereni pa valvazor-zelenica-pod goro... je kar nekaj dobrih fur tu okrog. èe se boste kdaj vozili v tem koncu povejte da se še jaz prištulim :D drugaèe sem pa videl vèeraj ene 6 avstrijcev z ktm-i. ene 3 je z adventure drugaèe pa exc.so se ustavili pri jožovcu oz. jurèku pa so se šli zgleda naprej vozt.proti veèeru sem jih pa videl ko so se peljali mim bajte.zgleda da se hodjo mav vozt k nam ker majo pri njih povsot rampe. Valvazor, Zelenica, Javorniški rovt- smo se kr dost vozil po teh hribih, sam zadnje čase pa niti ne. Mamo v planu spet mal na zelenico uletet, sam da seng skopni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 a vi se furate po ustaljenih poteh al tud raziskujete? ... jz če grem raziskovat... fitnes ne izostane (obračanje motorja)... do fitnesa pride minimalno 3x. Zadnič na Murovici sm kr ene 15min stal na miru in razmišljal kako nej motor ubrnem :D D.J. dej povej kakšno orenk furo tle okol. Tele orle so mi že čist k bi se po avtocesti vozu. Če grem na kros progo se mi vzmetenje smili :( , če grem raziskovat se zaplezam al pa zgubim <_< . Drugače pa... Murovica je kar kul ,sam jz bi še kej rad pa še daleč je v primerjavi z urhom in orlami. D.J. a na Debni vrh si že šel kdaj? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 ...aja... pa še to... poglejte moj avatar... tkole je blo... nobene poti , nč ... sam jz in motor. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 jest se tud velik po grofiji vozm B) pa nekej vaših sledi sm tud že najdu :blink: sam une vaše ogromne luže pa še nism srečov :angry: sam bo baje treba začet mav pazt ker so lovci zelo jazni na motoriste po grofiji :( lovci znajo bit zlo sitni ja :rolleyes: mislm da oni nastavlajo veje čez potke :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Valvazor, Zelenica, Javorniški rovt- smo se kr dost vozil po teh hribih, sam zadnje čase pa niti ne. Mamo v planu spet mal na zelenico uletet, sam da seng skopni. sam tle je mal velik sprehajalcev, ampak bomo še letel kdaj tja gor B) čimprej zapestje pocajtej B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 lovci znajo bit zlo sitni ja :rolleyes: mislm da oni nastavlajo veje čez potke :angry: Umm ... OK, dokler ti pijanci, ki gredo skozi hosto v bife poleg tega se ne streljajo, mislim, da je kar OK :lol: :lol: :P B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 z žirovnce sem.tereni pa valvazor-zelenica-pod goro... je kar nekaj dobrih fur tu okrog. èe se boste kdaj vozili v tem koncu povejte da se še jaz prištulim :D drugaèe sem pa videl vèeraj ene 6 avstrijcev z ktm-i. ene 3 je z adventure drugaèe pa exc.so se ustavili pri jožovcu oz. jurèku pa so se šli zgleda naprej vozt.proti veèeru sem jih pa videl ko so se peljali mim bajte.zgleda da se hodjo mav vozt k nam ker majo pri njih povsot rampe. Valvazor, Zelenica, Javorniški rovt- smo se kr dost vozil po teh hribih, sam zadnje čase pa niti ne. Mamo v planu spet mal na zelenico uletet, sam da seng skopni. prejšen teden sem se vozil. ni snega samo malo sem ga moral porinti. pridte jutri se gremo mav pelat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 prejšen teden sem se vozil. ni snega samo malo sem ga moral porinti. pridte jutri se gremo mav pelat. na vrhu Jelovce ja pa še vedno sneg :o :rolleyes: a ne bo jutr ful pohodnikov tam okol zelenice :o prever PM ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave