Jerry_exc Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Dons sm pa mav raziskvov pa sm najdu en full dobr teren :) pri Lancovem sm šu u gozd nek po enih potkah poj sm pa na Lipnici vn pršu. a se je mogoče že ker od vas tm vozu ker je bla že ena sled motorja tm. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GUMY Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Dons sm pa mav raziskvov pa sm najdu en full dobr teren :) pri Lancovem sm šu u gozd nek po enih potkah poj sm pa na Lipnici vn pršu. a se je mogoče že ker od vas tm vozu ker je bla že ena sled motorja tm. Med Lancovim in Bodeškim mostom je kar nekaj vstopnih točk oz. potk proti Jelovici. Izhodne točke so Na cesti med Lipnico in Taležem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 komaj čakam ,da dobim nazaj motor... direkt u hosto orat :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Dons sm pa mav raziskvov pa sm najdu en full dobr teren :) pri Lancovem sm šu u gozd nek po enih potkah poj sm pa na Lipnici vn pršu. a se je mogoče že ker od vas tm vozu ker je bla že ena sled motorja tm. kje na lancovem si pa šu v gmajno, a pr fuzbal placu :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Dons sm pa mav raziskvov pa sm najdu en full dobr teren :) pri Lancovem sm šu u gozd nek po enih potkah poj sm pa na Lipnici vn pršu. a se je mogoče že ker od vas tm vozu ker je bla že ena sled motorja tm. kje na lancovem si pa šu v gmajno, a pr fuzbal placu :ph34r: ja :D a poj sm tvoje sledi vidu B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 Dons sm pa mav raziskvov pa sm najdu en full dobr teren :) pri Lancovem sm šu u gozd nek po enih potkah poj sm pa na Lipnici vn pršu. a se je mogoče že ker od vas tm vozu ker je bla že ena sled motorja tm. kje na lancovem si pa šu v gmajno, a pr fuzbal placu :ph34r: ja :D a poj sm tvoje sledi vidu B) jap, grem včasih tam, ko grem na jelovco :ph34r: dej povej kje ti pol ven prideš, a maš kakšno dobro potko omerkano iz ravnice do lipnice (da bi tam nekje okol krone ven pršu) pol pa samo čez cesto pa sem na jelovc :) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 8, 2003 Deli Objavljeno Maj 8, 2003 no da bo še kakšna slikca tlele, sem šu zadnič sam na furo, pa mi je blo mal dolgčas :ph34r: B) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Jest pa ne verjamem, da ti je blo, pri taki lepi kamniti vlakci pa prijetnem zelenju dolgčas. Al pa imaš premalo domišlija! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Jest pa ne verjamem, da ti je blo, pri taki lepi kamniti vlakci pa prijetnem zelenju dolgčas. Al pa imaš premalo domišlija! :D Sej nisem mislu tak dolgčas, ampak dolgčas ker sem se vozil sam in ni tacga filinga, kot če dva al pa trije skup orjemo :ph34r: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Dons sm pa mav raziskvov pa sm najdu en full dobr teren :) pri Lancovem sm šu u gozd nek po enih potkah poj sm pa na Lipnici vn pršu. a se je mogoče že ker od vas tm vozu ker je bla že ena sled motorja tm. kje na lancovem si pa šu v gmajno, a pr fuzbal placu :ph34r: ja :D a poj sm tvoje sledi vidu B) jap, grem včasih tam, ko grem na jelovco :ph34r: dej povej kje ti pol ven prideš, a maš kakšno dobro potko omerkano iz ravnice do lipnice (da bi tam nekje okol krone ven pršu) pol pa samo čez cesto pa sem na jelovc :) B) ne ni nobene dobre potke jest sm pršu vn na ravnici pa me je tm en ps jagov :angry: po sm pa nek pršu do save ;) na ravnici so use poti sam dol nobena ne gre prot lipnici <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Ja se mi je kr zdel, smo mi tut enkrat iskal, pa nismo nobene dobre potke do krone dobil :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 Ja se mi je kr zdel, smo mi tut enkrat iskal, pa nismo nobene dobre potke do krone dobil :( Ja sej če pa še ni potke se jo pa da nardit B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 9, 2003 Deli Objavljeno Maj 9, 2003 5ER ma stroj za delanje potk... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Treker Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 A je kdo doma iz okolice Celja, Laskega? Premisljujem o spremembi nacina zivljenja in hard enduro se mi zdi pravsna zadeva... skratka, ce je kdo iz te okolice, de bi dal mal probat :) da pove mal terene pa tko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 spremembi nacina zivljenja in hard enduro se mi zdi pravsna zadeva... ;) Pravilna odločitev.... :D B) HARD JE ZAKON :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 A je kdo doma iz okolice Celja, Laskega? Premisljujem o spremembi nacina zivljenja in hard enduro se mi zdi pravsna zadeva... skratka, ce je kdo iz te okolice, de bi dal mal probat :) da pove mal terene pa tko... kokr jest vem je kr nekaj hard endurašov okol celja, sam jih ne poznam osebno, nekateri tut dirke v HR vozjo. ti se kar začni vozit, pa boš hitr kšnga srečov :) in potem bo lažje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 ta vikend bli v Labinu na hard progah z leve proti desni: Alen (vodič), Husky, jest sam tale Alen je od hudiča, naju je prvi dan zgonu k norca, 7 ur hard vožnje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Labin na kros progi, na furi pa nisem mel fotiča sabo Husky a se boš kej pohvalu, da si konkurenco sprobov :ph34r: :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 dobre fotke :rolleyes: :rolleyes: sam morte met pa res puno kondicije za take fure(7h)...jest neverjamem da bi zdržov :D no ja vsak se navad samo vozt se je treba pa trenirat :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Husky Objavljeno Maj 12, 2003 Deli Objavljeno Maj 12, 2003 Jah res je Husky se je vozu u nedelo vec s KTM kukr pa s Husqvarno!! ;) ;) Sm pac imu tako sreco da sm u prvem krogu na tej kros progi pocu tazadno gumo pol je blo pa konc veselja :angry: no ja skorej sm imu sreco pa mi je 5ER KTM-ja posodu pa sm se pol lohk se mal jest pelov!!! Nc nam reku sej je fajn motorcek sam kurc k si drucga navajen pa pol nis zihr pa se tuj motor ;) no sam tko metat okrog kukr ga je 5ER u unih 7 urah voznje ga tud jest nebi mogu B) Slikce mene na KTM obstajajo sam ne vem ce bi blo dobr da se jih vid!!! :huh: :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 husky ne ser, pa prlep slike, noben ni tuki da ocenjuje tvoj stil ampak da se vid lepote najboljše vrste motociklizma - enduro style B) B) WR-capone, ti pa sam trenirej, pa bo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 D.J. Ma sej ni problem lepota, samo zvesti privrženec huse na ktm-u, veš da mu ni blo lahko :D :D :D WR ja na konc sem bil čist fertik in rabm še več kondicije :ph34r: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Husky Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Tocn tko 5ER že ve v čem je fora, sej mam še zej probleme zarad tega ;) :D Sej drgac so slikce zlo podobne tem od 5ER-a sam da je možicl na motorju v modro napravlen!! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Husky Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 No al pa nej bo no!! B) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Maj 13, 2003 Deli Objavljeno Maj 13, 2003 Tocn tko 5ER že ve v čem je fora, sej mam še zej probleme zarad tega ;) :D Sej drgac so slikce zlo podobne tem od 5ER-a sam da je možicl na motorju v modro napravlen!! :P ;) Aha...to je en ilegalc na motorju :ph34r: ....še dobr da ma čelado na glav :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave