MOTOVILC Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 ekola še en malu:rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 kaj je to na Marinkovem hribčki :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 O MOTOVILC! Se že po slikah vidi, da te zmer bol na hard vleče, ponavad se s takim motorjem ljudje samo po cest vozjo, bravo!!! B) Harda je pa pomojem zdej kr težko dobit dobrga, je bolj slaba izbira v oglasniku, sam če bo vola boš zihr kej najdu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 :P eko, ma si se vseglih neki navadu u slovenski vojski - predpostavljam :unsure: drugače pa je to samo lep makadam in pa malo manekenske žilce ! Pravih offroad hard terenov nimamo poslikanih, pa tudi boljše ne kazat, ker bi se ljudje križali!!! eko tuki pa še ena zgodovinska! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Evo mene. To me je slikal Smesko na bliznji ''krosprogi''. Pocasi se je traba ucit. :) Pa se ena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
5ER Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 BlazS hude slikce, si pa kr vornk leteči :ph34r: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 :P eko, ma si se vseglih neki navadu u slovenski vojski - predpostavljam :unsure: drugače pa je to samo lep makadam in pa malo manekenske žilce ! Pravih offroad hard terenov nimamo poslikanih, pa tudi boljše ne kazat, ker bi se ljudje križali!!! eko tuki pa še ena zgodovinska! ma kaj se kurčiš...una dama je dosti lepša kot ti..skupej z uno kravo wt mopeda, ki ga zdej vozeš..škoda ki nej unega potoka slikanga..kumr smo se tabot mučili..paa jest uni wsmak prou kvari uno sličco.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 BlazS hude slikce, si pa kr vornk leteči :ph34r: :) sm glih hotu rečt, da mu lebdenje ni tuje :lol: MOTOVILC, ti's pa še tulko mlad videt, dej če maš kako, ko je še BRANE gor, jo prpopej :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Bravo,bravo Blažek ! Sam tole je pa že korajža, jest sm tudi v mladih letih probou nekej skočit pa sm opazu da je xt-jka vseglih an malu pretježek mopet- kaj ne Brane? pohvalno ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 nice, nice :) , a si že kej sprobavou nac nac-e ; k jst ko sm še mel kawo sm neki probavou in ko sm dvignu desno nogo je motor kar naglno :o ! pa se mi je zdel čudno ker pr crustyih (fmx film) jih niti ne tko nagiba??? Glede korajže pa je potrebna samo dobra psihična priprava (3pivepredvožnjopress) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 z mojo DTjko sm letel (po pričevanju drugih) okoli 1m visoko in 5m daleč. TO NI KROS MOTOR! <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 No ja BlazS neki si se pa že nauču - burek :D :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Hvala za komplimente. Drgac pa ti tud kaksne slike objav CAPIROMZY sej sva skupej skakala. Bom se objavil slike! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 hehehehehehehe.... :D :D :D :D še eni norci... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 a bi se dal dobit tako masko za TTR kot jo ma tale tip?!?!??! Tole na sliki je TTR če bolj slabo vidite :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 tistole yamahco dt je mogl bit pa zanimiv prat :D a si to ti na sliki enduraš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 to so čist standardne luči, dela pa jih tut acerbis in ta novi modeli prov hudi zgledajo, ena lučka nad drugo - je pa svetilnost bolj u P. drugač pa vidm da ma tip na TTR žmigavce dol pobrane in dokupleno bolšo zaščito mašine od spodaj - skidplate, 40 jurjov po tamalem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlazS Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Tuki je se ene par slik od mene pa se od CAPIROMZYJA. Tud on se je ze nekaj naucil - burek. :D Jaz: Pa se CAPIROMZY: No nekej je zaenkrat. Sej imam se kar nekaj slik sam so dost podobne. Ko se bova pa se kej slikala bom pa se tiste mogoce objavil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 tistole yamahco dt je mogl bit pa zanimiv prat :D a si to ti na sliki enduraš? nope... ko pa spet dobim motor se pa zna zgodit kej tazga... ker se mi bo čist odfukal. D.J. ... jebeš svetilnost... važno ,da je legalno za na cesto. Pa fulll hudo zgleda. A si vidu po kakem klančku model pleza s TTRko? :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 lepo je tkole slikce gledat in somišljenikom prikimavat :D , tapravi smo :lol: enduraš, važn da je guma taprava, pa gre TTR kjer češ, kar se pa svetlobe tiče je bad, ker si na cesti manj opažen, to pa je motor, k se ti ne da glih počas med avti z njim furat B) drugač pa glihkar mal čekiram to stran :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WR Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 (popravljeno) te acerbisove maske so univerzalne za vsak enduro motor, ker se enostavno pripnejo z gumicam za amortizerje.jest mam to DHH, zaradi svetlobe pa nevem ker jo nisem ankol probaval prklopt. pa še vse druge,samo nevem če se dobijo pri nas: http://www.acerbis.com/p107_headlight/p107.html Popravljeno Maj 15, 2003. Popravil WR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Maj 15, 2003 Deli Objavljeno Maj 15, 2003 Jebeš svetilnost?!OK ,dokler krosariš par ur podnevi okrog hiše,ko boš pa celodnevne fure delal po hribih in hostah in to v zimskih mesecih,si boš še kako želel vsakega luxa.Ne vem če se voziš tudi v cestnem prometu,ampak mene še z dolgo lučjo pogosto spregledajo,ne pa z nekakšnimi "full hudimi"led diodami,ki mogoče lepo izgledajo...Eno je videz ,šminka itd.,drugo pa funkcionalnost in varnost.Jaz osebno uporabljam luč predvsem zaradi mene in to že iz časov,ko še ni bilo predpisano.Se pa na trgu dobi za keš praktično vse in lahko v neskončnost klestiš moped in ga krasiš z vsem (ne)potrebnim.Jaz osebno imam dovolj težav z nabavo gum,olja in registracijo,tko da za šminko ne ostane nič. LP FLY Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 a bi se dal dobit tako masko za TTR kot jo ma tale tip?!?!??! Iiii namesto ene tomosove lucke sta gor dve kolesarski :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 ne dajajte teh jajc gor!! sveti prou za en klinc!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
enduraš Objavljeno Maj 16, 2003 Deli Objavljeno Maj 16, 2003 ...jah za po cesti bi bil res problem <_< :( . Po hostah se itak ne vozm ponoč. Pa sej kakšni skutrčki majo tud take lučke pa orenk svetijo. Pa tud prebral sm nekje ,ne vem kje , da nekateri modeli teh mask majo dost boljšo svetilnost kot original?!?!?!? :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave