vuca77 Objavljeno April 4, 2003 Deli Objavljeno April 4, 2003 Kako naj vse pazim na 70ccm POLINI Corsa KIT . da mi bo lepo in dolgo delala normalno. Za vse odgovore se lepo zahvaljujem LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
roost Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 Ne ga ganjat dok je še mrzel, poskrbi da bo uplinjač dobro naštelan. Pa eno dobro sintetično olje (ne dirkalno). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 pa lepo ga ulaufi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno April 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 5, 2003 Zdaj že mam od LM racing sintetično.Zakaj nebi sem ltega dat.Uplinjač ni vredi nastvljen če mi "je" svečke. LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 ke si že ke računal keko ti žere zaj??? z toti 19'' lukni v fergazeru ti bo itaq žrlo ko avion :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 Evo sj ti je zok lepo napisov-da ga pocas ulavfej, ampak kdaj pa le stisn gas, da ga ne zamoris, zj ce mas teflonsk bat se je treba merkat tm ene 300km ampak ubistvu ne rabi ulavfavanja,ce mas pa navadnga je pa to treba mal bl pazt, ne ga mrzlga tisat, pa ne masine pregrevat pa bo.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno April 5, 2003 Deli Objavljeno April 5, 2003 Aja pa se nekj sm puzabu: En moj kolega je mu nrg-ja 2jko(polini70+19del'orto+en hud gianelli auspuh) pa ga je tisov ko je biu cis frisn, ko pa se je ulavfov mu je pa su komj 90, tko da ga je en s kimkotm nascau u breg.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 hehe, tk je pr men blo s frchotom, sn meu spusceno glavo pa lipnika, v breg me je pa vsak originaln prehitu :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Aja pa se nekj sm puzabu: En moj kolega je mu nrg-ja 2jko(polini70+19del'orto+en hud gianelli auspuh) pa ga je tisov ko je biu cis frisn, ko pa se je ulavfov mu je pa su komj 90, tko da ga je en s kimkotm nascau u breg.. lp zakaj pa še zobnikov menjal??? če je že teko keša vložo noter bi še lahko 20 čukof za zobnike dal vun ali ne? ke mogoče veš keko mu je žrl z 19'' fergazerom??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Pomojm mam jst 19gor, ker mi skur ceu kesl na 40-60km, pa ce bi kdo znov povedat kuko se vid kolk je frgazar velik, ker sm to do zdej prepuscov Benotovmu fotru.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 poglej kjer je fergazer, pol pa pise spodaj ena stevilka (ce ni prevec umazana:)) in tista stevilka je pol premer v mm... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno April 6, 2003 Deli Objavljeno April 6, 2003 Hmmm.. edina stevilka k sm jo zasledu je bla 20?? Sam sm pa vidu tud 96let, to nj bi pomenil kdaj je biu motor narjen, samo v mojem primeru je biu motor kupljen 98 leta??? Najbol da grem Lipnika prasat mi bo on bl znov puvedat, samo se mi pa ful cudn zdi, ker: 1. prevec pije 2. pa se zdj(ko mam normaln auspuh) vcas kolegu (nrg3 z polini70+ leovince) za rt pridem :) 3.prej ko sm mu pa se gianelli jajca je pa 110 za salo dobu ( terov ga pa nism prevec z veseljem vec ko pa 120) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno April 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2003 Jaz ko mam zdaj novo 70ccm ko je mrzla pa ko speljem se tak dere pa komaj kam gre pol pa ko je topla mašina pa gre normalno??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno April 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2003 Jaz ko mam zdaj novo 70ccm ko je mrzla pa ko speljem se tak dere pa komaj kam gre pol pa ko je topla mašina pa gre normalno??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 Par minut počaki da dela na mestu, pol se pa počasi odpelji dokler ne čutiš da je mašina dovolj ogreta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno April 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2003 Samo mi trokira??? Zakaj to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 to je normalno. hladen skoraj vsakomur trokira... se moj avto trokira ko je hladen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuca77 Objavljeno April 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 7, 2003 Da vam nekaj povem motor žer tak hudo da še jaz pijem nea tak hitro:))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno April 7, 2003 Deli Objavljeno April 7, 2003 ja itak ce pa je 19 fergazer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 meni tudi pozere... en je reko, da pravilno nastavljen fergazer ne pozre veliko, ceprav dela najboljse kar lahko... torej, verjetno se se da pri tebi (prav tako pr meni) kaj nastavit na fergazerju, da bo boljse delal in ne bo zr tolko pa ne bo tak trokiro:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 js mam 34 mm frgazar, sicer 125ka (sam to bi pol po moji logiki mogl se vec zret), pa mi s ffffuuuulllll gas nonstop voznjo ne pozre vec ko 12 litrov na 100. tole po moj ni vredu nastelano. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 pi es: normalna poraba je okrog 6 l/ 100 km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Jst imam fergazer 28 in 125 ccm in pokuri 3,5 na relaciji in 6 v mestu. Na skuterju sem imel pa 70 ccm in original fergazer pa je kuru bliz 8l/100km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 Da vam nekaj povem motor žer tak hudo da še jaz pijem nea tak hitro:))) se še spomniš ke sn ti jas reko, ko si naročo 19tko????????? :wink: :? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 8, 2003 Deli Objavljeno April 8, 2003 mislm da pretiravate s temi 19 frgazarji in celo večjimi.za 70 ccm je 17,5 pomoje najbol,pravilno naštelan požre manj od originalnega-preverjeno.kolega je mel na gileri polini 70,daljše prenose,17.5 frgazar in mu je kuru 3 litre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se