jrk0 Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 ja in kdo ga bo meni nastelo? :| Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 hja ti sam ne....... jst tega nebi dal nobenmu delat razn ce vem da ve vec od mene...... Jst a misel..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 ja ti... ki vse ves Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 ja saj ne vem komu bi dal jaz to stelat. baje da v mbju tomo kaj dela, samo ne vem, ni mi ravno za skutera v mariboru puscat za ne vem kako dolgo. delo na domu pa bi blo kul, ja:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 pokliči _Robija_ on je pravi maher :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 nevem vsega......... ce bi......... :twisted: vem pa veliko......... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PSI_Hunter Objavljeno April 9, 2003 Deli Objavljeno April 9, 2003 tudi jjst sm sam clovek in se ucim..... na lastnih napakah......... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_strudl_ Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 alo jes mam na mc trojk polini 70cc, zx, prenose zamenane pa pomoj daj uriginal 17.5 carb gor. aj to mozn k sm neki gledou paj tm na cevk pr frgazrju ena nalepka z guno kodo pa napisan dellorto 17,5? zre mi pa najvec 4,5l:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 10, 2003 Deli Objavljeno April 10, 2003 ja 17,5 maš ja, kolko jas vem, majo tote nove gilere in piaggioji vsi zaj to :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se