Alla Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Uzivaj samski dokler bos lahko, ker ko te bo ena tecna babnica pod kontrolo dobila bos "najebal" :twisted: :twisted: :twisted: Pa kaka resna zveza, najboljse je bit samski, nobenih obveznosti, delas kar se ti zljubi, lahko gres kam hoces bla bla bla.. Couldn't agree more. Odkar sem single, sem nanovo zadihal in zaživel. YES!!! Uživaj svobodo dokler lahko. Ko se enkrat spet zaljubiš, pol si pa pečen :P Če pa nisi zaljubljen, potem je pa itak brezveze glumit eno vezo (zaradi statusa ali kaj?!). Meni verjemi, da so ti tisti tvoji frendi, ki imajo še nevem kako resno-idilično-supersrečno-kičasto zvezo neznansko nevoščljivi, ko se svobodno odpelješ s svojim motorčkom kamor hočeš... In to upravičeno. Uau, fanta......a sta jih pred kratkim temeljito dobila po prstih od kake tečne babnice (drugačnte tako sploh ne obstajajo, a ne?)? :twisted: :twisted: No, ja.....saj vaju nobeden ne sili da si jo spet nakopljeta na glavo.......svoboda je sigurno bolj važna.......Ups.....aja......hormoni vaju silijo v "komunikacijo s tečnimi babnicami"?........Hja....tudi za to je rešitev......samo ne vem, če vama bi bila všeč...... :twisted: :twisted: :twisted: Pa sta prepričana, da vseeno nista malo nevoščljiva frendom, ki furajo .....nevem kako resno-idilično-supersrečno-kičasto zvezo....... :roll: :twisted: Alla 8)
Leon Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 ...In to je glavni catch: ko znaš biti sam s sabo, potem si šele zrel za bivanje z nekom.. 8) ...Odkar sem single, sem nanovo zadihal in zaživel. YES!!! Uživaj svobodo dokler lahko. Ko se enkrat spet zaljubiš, pol si pa pečen ... Mogoče pa nisi imel prave partnerice. Partnerja si ne smeta dovoliti, da bi ju zveza preveč omejevala, kajti skupna sreča je nadgradnja sreče vsakega izmed njiju. Ne razumem, zakaj bi se človek sekiral, ker je samski... Jaz tudi ne, vendar za veliko ljudi drži kar je bilo že tolikokrat napisano, da se v dvoje radost podvaja in žalost razpolovi. Če si pa srečnež, da imaš veliko pravih prijateljev okoli sebe s katerimi čutiš podobno, potem si pa tudi na konju.
Dada Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Jaz tudi ne, vendar za veliko ljudi drži kar je bilo že tolikokrat napisano, da se v dvoje radost podvaja in žalost razpolovi. Če si pa srečnež, da imaš veliko pravih prijateljev okoli sebe s katerimi čutiš podobno, potem si pa tudi na konju. .... ampak, ko dobijo prijatelji partnerja, imajo hitro drugačne interese kot samski prijatelji, tako da njihovo sedlo ni velikokrat na razpolago temu samskemu prijatelju. To se namreč dogaja tudi med najboljšimi prijatelji. Saj ne, da bi prijatelja pozabili ali mu obrnili hrbet, samo način življenja se jim spremeni in za samske prijatelje ni več toliko časa .....
stigmata Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 ...A je normalno,če se sekiraš... :? A nisi ti še under age? Pol nimaš niti izpita za sekiro :arrow: maš še cajta za sekiranje kolko hočeš :twisted:
Pravokotar Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Pa sekiranje tud ni več moderno. Nabaviš si eno fino kombinirko, pa se v miru & zadovoljno kombiniraš 8)
Ice Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Pa sekiranje tud ni več moderno. Nabaviš si eno fino kombinirko, pa se v miru & zadovoljno kombiniraš 8) :shock: kaj pa delas ob 05:49 na spletu,dusa nespeca?! ....ali si po _prekombinirani_ noci (po moznosti s tistim skravzljanim-kaj-ze) se cisto adrenalinsko "vzvisen" ? :wink: :lol: 8)
Pravokotar Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 5.49 :?: :shock: :shock: Se mi je zdelo, da je že pozno. Se bom vprihodnje bolj potrudil, obljubim. Upoštevaj pa, da je bil post precej dolg in sem ga pričel pisati že kako uro preden sem kliknil "pošlji". O prekombiniranih nočeh pa stric PEPE diskretno molči. Naj me kača v oko piči, če laž......AAAAAUUUUUUU, PLAZILEC NESRAMNI, MARŠ NAZAJ V LUKNJO! :evil: Se opravičujem, moram it. Opravki. Kolk je že št. urgence?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se