Skoči na vsebino

Zavarovalnice (vse o zavarovanju, odškodninah, AO+, kasku, AXA asistenci),

Priporočene objave

Objavljeno

Bilo bi zelo v redu ja, če bi se popusti seštevali, bi dobil še nekaj nazaj od zavarovalnice. :OK:

V glavnem zadnji pogoji so bili določeni v petek in če imate v kateri poslovalnici težave, zahtevajte naj kontaktirajo Ljubljano, ker očitno informacije pri njih krožijo počasi. Nimajo nobenega kurirja na motorju, golobi pa tud niso tist kar so bili včasih. :devil:

Objavljeno

vsak naj gre tja, kjer mu najbolj odgovarja. meni trenutno zt v kranju, kjer so mi priznali 50% atijeve bonifikacije.

vam pa kakor je bolje

Objavljeno

Ravnokar dobil še nekaj informacij iz ZT, da ne bo nejasnosti, bonus se lahko prenese od družinskih članov, ki živijo v istem gospodinjstvu, se pravi npr. od očetovega avta na motor, bonusi in popusti veljajo za vse vrste zavarovanj AO+, kasko... in kot sem že omenil, možno je , da povsod še niso seznanjeni z novimi pogoji posebno na kakšnih tehničnih pregledih.

Objavljeno (popravljeno)

no da se oglasi še en zadovoljen Triglavec :)

Torej bil sem na ZT na Verovškovi LJ (sicer sem bil zmenjen na primorskem pri mojmu agentu, ampak ker mi je v petek povedal napačne podatke sem pač šel vprašat najprej v lj - da si ne delam poti!). Na šalterju so me takoj vprašali, če imam še kaj drugega pri njih - pokažem polico od avta PR4- mi povejo, da lahko bonus koristim tudi na motorju (prej na motorju PR9). Smo naredili nekaj informativnih izračunov - AO z nezgodnim in AO+ z nezgodnim.. sem se potem odločil za AO z nezgodnim zavarovanjem. Dodali smo še vse popuste in prišli na končno ceno 124€. Motor pa 57kw. Uredili še papirje za odjavo vozila (sem imel sicer vse veljavno do avgusta, samo mi ni ustrezalo - počitnice, pa še vse te akcije - bog vedi kaj bi blo avgusta!).

Na tehničnem uredil še cestnino - plačal 47€ in uredil še za vračilo cestnine.

Skratka zelo zadovoljen. :OK:

Bom zelo verjetno še več dobil nazaj kot sm plačal :lol1:

Popravljeno . Popravil xopy
Objavljeno

Ravnokar dobil še nekaj informacij iz ZT, da ne bo nejasnosti, bonus se lahko prenese od družinskih članov, ki živijo v istem gospodinjstvu, se pravi npr. od očetovega avta na motor, bonusi in popusti veljajo za vse vrste zavarovanj AO+, kasko... in kot sem že omenil, možno je , da povsod še niso seznanjeni z novimi pogoji posebno na kakšnih tehničnih pregledih.

Upam, da res. Danes klical na ZT: znižali premije za 30%, 12% kom. popusta, če imaš 50% bonifikacije na avtu. O prenosu bonusa z avta na motor (npr. 50%) ne vedo nič. :BUA:

Objavljeno

Upam, da res. Danes klical na ZT: znižali premije za 30%, 12% kom. popusta, če imaš 50% bonifikacije na avtu. O prenosu bonusa z avta na motor (npr. 50%) ne vedo nič. :BUA:

Na katero poslovalnico si klical in kdaj ? Zgoraj sem že omenil, da verjetno še niso vse poslovalnice seznanjene s tem. Tekom dneva so bili vsi obveščeni.

V zgornjem postu sem pozabil omeniti, da se bonus iz avta prenaša ne glede na to, kje je avto zavarovan.

Dejstvo je, da je po sedanjih pogojih ZT na pool position na prvem mestu. :OK:

Ta teden registriram, pol bo pa ziher sneg, kakršne sem sreče. :slap:

Objavljeno

Danes kontaktiral znanko na triglavu in mi je rekla, da so (zgleda za stalno) uvedli možnost prenosa bonifikacije z avta na motor....okrožnice so zaposleni dobili danes oz. včeraj.

Tko da upam da bo avgusta še ta možnost, da vpišem PR4 :OK:

Objavljeno

Danes kontaktiral znanko na triglavu in mi je rekla, da so (zgleda za stalno) uvedli možnost prenosa bonifikacije z avta na motor....okrožnice so zaposleni dobili danes oz. včeraj.

Tko da upam da bo avgusta še ta možnost, da vpišem PR4 :OK:

dej strojči ne sanji...

Objavljeno

A sm kej narobe povedu....sej lahko pokličeš jutr na ZT .)

Objavljeno

sej men je usen...preber si zadnih 50 strani pa boš vidu...

offtopic:soft si k te ni na msnju

Objavljeno

Danes pri ZT zavaroval motor. 37 kW, prenos z avta pr04, 4% takojšnje plačilo, 7% popust mali paket, 20% nevračilo premije, 12% komercialni popust. Vse skupaj z nezgodnim zavarovanjem 93,49 Eurov. :OK:

Na tehničnih niso zjutraj nič vedeli o kakšnem novem sistemu, teta na zavarovalnici tudi ne, je klicala šefa in bila presenečena, da je tako ugodno zdaj. Preneseš lahko bonus z avta, zavarovanega pri katerikoli zavarovalnici. Premije se dejansko nižje za 30%. Super! Na polici pr04. Fiksni bonus.

Aja, to je uradno. Fiksni pogoji.

no da se oglasi še en zadovoljen Triglavec :)

Torej bil sem na ZT na Verovškovi LJ (sicer sem bil zmenjen na primorskem pri mojmu agentu, ampak ker mi je v petek povedal napačne podatke sem pač šel vprašat najprej v lj - da si ne delam poti!). Na šalterju so me takoj vprašali, če imam še kaj drugega pri njih - pokažem polico od avta PR4- mi povejo, da lahko bonus koristim tudi na motorju (prej na motorju PR9). Smo naredili nekaj informativnih izračunov - AO z nezgodnim in AO+ z nezgodnim.. sem se potem odločil za AO z nezgodnim zavarovanjem. Dodali smo še vse popuste in prišli na končno ceno 124€. Motor pa 57kw. Uredili še papirje za odjavo vozila (sem imel sicer vse veljavno do avgusta, samo mi ni ustrezalo - počitnice, pa še vse te akcije - bog vedi kaj bi blo avgusta!).

Na tehničnem uredil še cestnino - plačal 47€ in uredil še za vračilo cestnine.

Skratka zelo zadovoljen. :OK:

Bom zelo verjetno še več dobil nazaj kot sm plačal :lol1:

offtopic: ta soft se uči glasbo :music2:

Objavljeno

Danes sem slišala od kolega, da je v Kranju še vedno mogoče dobiti bonus. :kva2:

In res ga je zavarovanje prišlo zelo poceni. Na neko klavzulo, da ne dobiš premije nazaj, se je prav požvižgal. Ne moreš verjet.

Upam, da bo naslednje leto isto :?

Objavljeno

Evo, pa sem tudi jaz zavaroval svojo Yamaho! Pa poglejmo: Yamaha, 600 kubikov, 74 kw je prišlo 176 EUR, osnovno+ nezgodno zavarovanje! Upoštevano je bilo sledeče: prenos PR z očetovega avtomobila na moj motor-50%,- 4% na gotovinsko plačilo, - 11% na mali avto paket+ veliki premoženjski paket, - 10% stalnostni popust, - 20% na nevračilo premije, - 12% komercialni popust!!! Hudo!!! :yea1: :yea1: :yea1:

Objavljeno

ej mene neki zanima...jst bi se rd še dodatno ao+ zavarovau...k se nism prej...pa sm si premislu...a dobim jst k mam zdej pr4 tud 50% dol za ao+? pa povejte kok se dobi za ao+...a se splača?

Objavljeno (popravljeno)

Jaz sem tudi danes zavaroval svojo Varo pri ZT.

Plačal sem 246 Evrov za:

osnovno zavarovanje + zavarovanje za sopotnika + AOplus + dodatno zavarovanje za luči in ogledala ter zelena karta.

Brez zavarovanja za luči in ogledala, bi bil znesek 209 Evrov.

Meni se zdi,da so te cene veliko bolj normalne, kot so pa bile prejšnja leta.

:worship: upam, da bo tudi v naprej tako ostalo :worship: .

Popravljeno . Popravil vulcan
Objavljeno

ej mene neki zanima...jst bi se rd še dodatno ao+ zavarovau...k se nism prej...pa sm si premislu...a dobim jst k mam zdej pr4 tud 50% dol za ao+? pa povejte kok se dobi za ao+...a se splača?

Popusti in bonusi veljajo za vsa zavarovanja, tudi za AO+ itd.

Objavljeno

jaz sem tud danes že registriru svojo petardo in dal za vse skupaj z ao+ plus nezgodno za voznika in sovoznika za dnevno odškodnino 20E 121eurov super pri ZT

Objavljeno (popravljeno)

dejte napisat še moč motorja...

Popravljeno . Popravil mišel
Objavljeno

Jaz sem tudi danes zavaroval svojo Varo pri ZT.

Plačal sem 246 Evrov za:

osnovno zavarovanje + zavarovanje za sopotnika + AOplus + dodatno zavarovanje za luči in ogledala ter zelena karta.

Brez zavarovanja za luči in ogledala, bi bil znesek 209 Evrov.

Meni se zdi,da so te cene veliko bolj normalne, kot so pa bile prejšnja leta.

:worship: upam, da bo tudi v naprej tako ostalo :worship: .

Na motorju je brez veze delat zavarovanje za sopotnika,ker ja že zavarovan z AO zavarovanjem,preverjeno ,ko mi je žena padla z motorja je dobila vse plačano iz AO (strah,bolečine in dnevno odškodnino)jaz kot voznik pa nič. Namreč sovoznik se tretira kot tretja oseba. :OK:

Objavljeno

Danes sem slišala od kolega, da je v Kranju še vedno mogoče dobiti bonus. :kva2:

In res ga je zavarovanje prišlo zelo poceni. Na neko klavzulo, da ne dobiš premije nazaj, se je prav požvižgal. Ne moreš verjet.

Upam, da bo naslednje leto isto :?

Povsod se da prenest bonus, metuljčica, na vseh enotah ZT, - ne samo v Kranju.

A da se je požvižgal na klavzulo o nevračilu? Ja, zakaj pa je potem prenašal bonus, če se mu jebe za denar...? Malo provociraš, a ne da... :lol1:

Objavljeno

Na motorju je brez veze delat zavarovanje za sopotnika,ker ja že zavarovan z AO zavarovanjem,preverjeno ,ko mi je žena padla z motorja je dobila vse plačano iz AO (strah,bolečine in dnevno odškodnino)jaz kot voznik pa nič. Namreč sovoznik se tretira kot tretja oseba. :OK:

Upam, da je res tako...

Po meni znanih informacij AO ne vključuje ožjih družinskih članov oziroma če živijo v skupnem gospodinjstvu z voznikom/povzročiteljem, zavarovalnica ne izplača :cry:

Mogoče bi znala Issy, kaj več o tem povedat, če je še tle gor :hmm:

Objavljeno

Upam, da je res tako...

Po meni znanih informacij AO ne vključuje ožjih družinskih članov oziroma če živijo v skupnem gospodinjstvu z voznikom/povzročiteljem, zavarovalnica ne izplača :cry:

Mogoče bi znala Issy, kaj več o tem povedat, če je še tle gor :hmm:

AO - avtomobilska odgovornost, kot ti je že bilo napisano, krije poškodovanje vseh tretjih oseb in njihovih stvari. Zakonsko so tudi najožji družinski člani tretirani kot tretje osebe in jim pripada odškodnina.

To se pravi, če vozite sopotnika ( kogarkoli ) ste v vsakem primeru odgovorni, če ste vi povzročili prometno nesrečo.

l.p. BONA

Objavljeno

A da se je požvižgal na klavzulo o nevračilu? Ja, zakaj pa je potem prenašal bonus, če se mu jebe za denar...? Malo provociraš, a ne da... :lol1:

Čisto nič ne provociram. :nono:

Bonus 50% bo imel za vedno... pustimo možnost, da ti kuponi propadejo po 3letih, če ne zavaruješ motorja...

V glavnem naslednje leto bojo zavarovalnice znižale te njihove komercialne popuste in popust na ne vračilo premije. In hočem ti pač povedat, da ne glede na popuste, bo imel le 50% bonusa. :kva2:

Objavljeno

Saj bi tudi jaz bil zadovoljen (zelo zadovoljen) že samo z bonusom, ki so mi ga prenesli z avta. Če računamo povprečno premijo 500 Eurov, bi od pr14 do pr04, profitiral 1375 Eurov. Samo, če ti dajo še tiste popuste, bi bil neumen, če jih ne bi izkoristil. .)

Objavljeno (popravljeno)

s tem se popolnoma strinjam.

jaz sem napisala, da se da bonus iz očetove police "prenesti" (bolj prav prekopirati) na mojo samo v kranju. to pa bo držalo, ker sem preklicala celo slovenijo preden se je ati včeraj odpravil v kranj zadevo uredit :OK:

Popravljeno . Popravil ross|e20

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!