halls Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 Kaj pravite na kaj takšnega? Na lopatico? Rintintin,tvoje mnenje posebej dobrodošlo! riderrgirl in casper7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 Kaj pravite na kaj takšnega? Na lopatico? Rintintin,tvoje mnenje posebej dobrodošlo! babo boš nosu cel lajf na hrbtu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 babo boš nosu cel lajf na hrbtu? Pa saj to ni navadna baba! A ne vidiš,da ma letance? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 Pa saj to ni navadna baba! A ne vidiš,da ma letance? baba je baba. edin salome je bil prej dec :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Oktober 19, 2009 Deli Objavljeno Oktober 19, 2009 Pa saj to ni navadna baba! A ne vidiš,da ma letance? Vsaka ma krila pa svetniški sij... najpre pol pa...še kaj drugega zraste... Meni je všečen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 malo updejta riderrgirl in urssa 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 se sveze urssa in riderrgirl 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Oktober 27, 2009 Deli Objavljeno Oktober 27, 2009 pred začetkom in nekaj med delom za zdaj so samo črte nasledni mesec pa še senčenje in gore pripopam sliko ko bo končano hilton in riderrgirl 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 se sveze Čuj, kaj za model si krapa pri treh ribnikih vjel, al ti ga je na pamet narisal? hilton 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Čuj, kaj za model si krapa pri treh ribnikih vjel, al ti ga je na pamet narisal? ne z kolegovega ribnika je saj zaj na levo roko pa še ščuko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RRyDeRR Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 pred začetkom in nekaj med delom za zdaj so samo črte nasledni mesec pa še senčenje in gore pripopam sliko ko bo končano kok bos pa dou za to tetovazo? :)kje se to tetoviras, ce ni skrivnost Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Kaj pravite na kaj takšnega? Na lopatico? Rintintin,tvoje mnenje posebej dobrodošlo! Daj si ... dimenzije bi jaz dal cirka 40 x 60 cm ... Rude Boy, halls, domina in 3 others 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ImenitnaPriložnost Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Čuj, kaj za model si krapa pri treh ribnikih vjel, al ti ga je na pamet narisal? eh, to se nekaj cajta ne vmivaš, pa ti pol samo izrezbarijo tiste luske Rude Boy, sergini, xyznanixyz in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 kok bos pa dou za to tetovazo? :)kje se to tetoviras, ce ni skrivnost mogu bi dat 2000€ prijatelska cena 700€ turkotattoo Miha27 in hilton 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 Daj si ... dimenzije bi jaz dal cirka 40 x 60 cm ... Ne morem,nisem tak velik,kot ti! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 tetoviranje je relativno drag šport...... ampak je fajn Rude Boy in casper7 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 28, 2009 Deli Objavljeno Oktober 28, 2009 mogu bi dat 2000€ prijatelska cena 700€ turkotattoo kaj tebe paul booth tetovira ali pa kaksno podobno svetovno znano ime al pa kaki bob tayrel da ti za to kasira kao prijateljsko ceno 700€ daj ne nabijaj nekaj v 3 dni glede na to da sem videl ze nekoliko xxxl tetovaz pa vem kaksne so cene pri nas in kaksne v evropi. ti ta tvoj samoklicani mojster ga vprašaj malo po zdravju. no harih ti za ta dnar celi hrbet naredi pa definitivno kvalitetnejse kot ta tvoj frend tetoviranje je relativno drag šport...... ampak je fajn se nabere čez leto ja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lencdo Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 kaj tebe paul booth tetovira ali pa kaksno podobno svetovno znano ime al pa kaki bob tayrel da ti za to kasira kao prijateljsko ceno 700€ daj ne nabijaj nekaj v 3 dni glede na to da sem videl ze nekoliko xxxl tetovaz pa vem kaksne so cene pri nas in kaksne v evropi. ti ta tvoj samoklicani mojster ga vprašaj malo po zdravju. no harih ti za ta dnar celi hrbet naredi pa definitivno kvalitetnejse kot ta tvoj frend se nabere čez leto ja No samooklicani mojstr ima 20 let izkušen...hodi po predavanjih in tečajih po tujini sploh pa kaj bi ti govoril če si tak lajik da greš to naprej metat aja ne za tattoo sem dal 55€ dubu sm ga pa v chupa chups liziki pa lep sončen dan ti želim hilton in sergini 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 No samooklicani mojstr ima 20 let izkušen...hodi po predavanjih in tečajih po tujini sploh pa kaj bi ti govoril če si tak lajik da greš to naprej metat aja ne za tattoo sem dal 55€ dubu sm ga pa v chupa chups liziki pa lep sončen dan ti želim ja in pol ti ona vojolčna krava zavije čokolado pa to. aja laik je bil pod iglo enih 100 ur ze nekje. videl par konvencij o katerih tvoj mojster lahko sanja. pa glede na tvoje slike( ozadje mislim da je tattoo studijo tuvi porihtan) pa to . glede na to da vem kaksne so cene mojstrov ala paul boot pa bob tayrel itn...... mi ne prodajaj buč. aja zgleda ze tako ko da si ga v čupačups liziko dobo. ampak tista nalepka gre vsaj dol, ti bos pa to celo zivljenje nosil otrok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 no otročič to ne pride 2000€ pa je malce zahtevnejsi tattoo od tvojega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 npa je malce zahtevnejsi tattoo od tvojega ne pa ni, pa nehaj!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hilton Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 ne pa ni, pa nehaj!!!! ej res te bom mogo na pir povabit, da te lahko enkrat na lape vkresnem ja pa je. pa nehaj pa da ti skušo še pokazem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 ej res te bom mogo na pir povabit ne vem kaj sploh čakaš kmet!!!! :angry: jaz pa žejn u božjo mater... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 jaz bi si pa dal čez obraz naredit tatoo bruslija, pa črne lase našopat v lobanjo.... a bi to šlo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trojan69 Objavljeno Oktober 29, 2009 Deli Objavljeno Oktober 29, 2009 (popravljeno) Tale čez roko je zakon. Jst mam tud že neki časa enga v glavi. Ampak bo treba počakat do konca študija da se mi mal finančno stanje poprav(zenkrat sam brzgotine zbiram hehe). Bo pa zadeva čez cel hrbet, mogoč mal velik za prvi tato sam že kr ene par let razmišlam o nem pa še neki časa bom tko da pomoje ne bo problema. Popravljeno Oktober 29, 2009. Popravil trojan69 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se