_Fingi_ Objavljeno Februar 9, 2010 Opozori Objavljeno Februar 9, 2010 (popravljeno) WhiteWolf, jest imam praktično enake, samo da namesto moto detail gor piše louis.Lanskoleto sem jih naročil, milim da za okoli 25€. Sicer jih še nisem bolj konkretno sprobal, se mi pa zdijo kar uredu. Sam sem si naredil še tak "nosilec" oz. distančik, da torbe lepo stojijo pri strani,da ne silijo pod motor. Tanktorbo imam pa malo manjšo, pa mi vseeno zadošča za spravt notr cunje za par dni, tako da je tistale sploh fajn. 60€ je res ugodna cena, če bi pa lahko dobil od louisa, bi blo pa še ceneje, samo trenutno nič nimajo očitno... Še ena slikca kako na moji zgleda... Popravljeno Februar 9, 2010. Popravil _Fingi_
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 9, 2010 Opozori Objavljeno Februar 9, 2010 Hej, Te stranske torbe so kar ok, tud za pritrdit ni problema, spraviš noter dosti. Edino kar je, jaz sem jih pustila gor kak mesec, pa se je na barvi malo poznala črta, kjer je gumiran rob pajsal plastiko, je pa res, da so bile kr oreng zategnjene, tko da tud pr 130+ ni nič opletalo. Za tank torbo pa tko kot Cartman pravi, pena spodaj je fajn, jaz sem tanktorbo od motodetaila to poletje mela skoraj skoz gor (pa nč pucala ) tko da se eni dve praski poznata. Ker sem majhna, dvonadstropna torba ne pride v poštev (ne dosežem balance), mi je letos za na počitnice kolega posodil original Yamahino, ki se dvigne v dvonadstropno samo na eni strani, tako da še vedno tud na števec vidiš. Sem bila strašno presenečena, koliko cunj sem stlačila vanjo, pa še ful udobno se je vozit tako, da se lahko z glavo nasloniš na torbo yamah.bmp dotem in cvetkamarjetka 2
WhiteWolf Objavljeno Februar 9, 2010 Opozori Objavljeno Februar 9, 2010 V glavnem same pohvale, tako da bom kar vzel ta komplet. Hvala za mnenja.
WhiteWolf Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 Še vprašanje glede nosilcev stranskih kovčkov oz. tekstilnih torb. Naročen imam SET TANK TORBE IN TEKSTILNIH TORB, zato me zanima montaža stranskih tekstilnih torb na motor FZ6S. POUDARJAM, da bi imel nameščene stranske nosilce in stranske tekstilne torbe le izjemoma (takrat ko bi se odpravil na morje, potovanje ipd.. )... Kot gledam imam dve možnosti. 1. možnost je nosilec in kit za stranske TEKSTILNE TORBE(STRANSKI NOSILCI in KIT ZA PRITRDITEV NOSILCA) Montaža in demontaža mi tukaj po sliki sodeč zgleda hitra in enostavna... 2. možnost je nosilec za stranske TORBE GIVI Se sploh da imeti tekstilne torbe na nosilcih za stranske kovčke GIVI? V tej smeri razmišljam, če bi slučajno kdaj želel nabaviti stranske GIVI KOVČKE. Kako je z montažo/demontažo stranskih nosilcev za stranske kovčke GIVI. Je hitra, enostavna? RAZLIKA V CENI za 1. in 2. MOŽNOST JE MINIMALNA, bolj kot cena sta mi pomembna izgled in enostavnost (hitrost) montaže/demontaže stranskih nosilcev. 3. možnost: So morda lahko stranske tekstilne torbe pritrjene na motor brez stranskih nosilcev? Upam, da se bo komu to dalo prebrat in odgovirti. HVALA
Guest Brumer Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 V glavnem same pohvale, tako da bom kar vzel ta komplet. Hvala za mnenja. Jaz imam take stranske torbe iz goratexa (Lyis) in sploh nisem bil z njimi zadovoljen enkrat sem jih uporabljal in to na daljši turi po Jugi ca 3K kil.Bile so vedno vse umazane še posebno je bil problem za očistit črn šmir od mazanja verige.Tudi s pričvrstitvijo je problem vedno vse dodatno povezat dočim kufer samo klik pa je gor ali pa dol.Jaz bi ti svetoval kupi si raje kufre res da so malo dražji vendar jih lako uporabljaš skoraj za vsak motor zamenjaš(kupis)nove samo nosilce.Razmisli! dotem, SCORPIONS in Tiger 2 1
svobodnaptica01 Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 Še vprašanje glede nosilcev stranskih kovčkov oz. tekstilnih torb. Naročen imam SET TANK TORBE IN TEKSTILNIH TORB, zato me zanima montaža stranskih tekstilnih torb na motor FZ6S. POUDARJAM, da bi imel nameščene stranske nosilce in stranske tekstilne torbe le izjemoma (takrat ko bi se odpravil na morje, potovanje ipd.. )... Kot gledam imam dve možnosti. 1. možnost je nosilec in kit za stranske TEKSTILNE TORBE(STRANSKI NOSILCI in KIT ZA PRITRDITEV NOSILCA) Montaža in demontaža mi tukaj po sliki sodeč zgleda hitra in enostavna... 2. možnost je nosilec za stranske TORBE GIVI Se sploh da imeti tekstilne torbe na nosilcih za stranske kovčke GIVI? V tej smeri razmišljam, če bi slučajno kdaj želel nabaviti stranske GIVI KOVČKE. Kako je z montažo/demontažo stranskih nosilcev za stranske kovčke GIVI. Je hitra, enostavna? RAZLIKA V CENI za 1. in 2. MOŽNOST JE MINIMALNA, bolj kot cena sta mi pomembna izgled in enostavnost (hitrost) montaže/demontaže stranskih nosilcev. 3. možnost: So morda lahko stranske tekstilne torbe pritrjene na motor brez stranskih nosilcev? Upam, da se bo komu to dalo prebrat in odgovirti. HVALA Za 1. in 2. možnost ne bi vedela, ampak prednost teh tekstilnih je ravno v tem, da ne rabiš nobenih nosilcev in jih lahko namontiraš na čist vsak motor. Je pa res, da če voziš še sopotnico, je fajn pogledat, če lahko kljub torbam sedi zadaj. Pri mojem je to potem praktično nemogoče. cvetkamarjetka 1
mopek Objavljeno Februar 15, 2010 Opozori Objavljeno Februar 15, 2010 3. možnost: So morda lahko stranske tekstilne torbe pritrjene na motor brez stranskih nosilcev? Upam, da se bo komu to dalo prebrat in odgovirti. HVALA janez5 1
janez5 Objavljeno Marec 10, 2010 Opozori Objavljeno Marec 10, 2010 LP. Iščem zadnji nosilec s ploščo za kovček Honda CBF600S, lahko rabljeno! BenX, xyznanixyz, petrad in 2 others 1 4
Ice Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 .......in to ima veze z magnetnimi tank torbami - kaksno ze? in se lahko kontroliras in ne nabijes v vsako mozno temo da nekaj isces? za to so OGLASI. hvala.
snoopy Objavljeno Marec 12, 2010 Opozori Objavljeno Marec 12, 2010 kje bi lahko dobil magnete za tank torbo....trenutni bl švoh primejo...
Ice Objavljeno Marec 13, 2010 Opozori Objavljeno Marec 13, 2010 razdri kaksen star trdi disk. noter so magneti, da torbe z motorja ne dobis vec. :naughty:
janez5 Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 .......in to ima veze z magnetnimi tank torbami - kaksno ze? in se lahko kontroliras in ne nabijes v vsako mozno temo da nekaj isces? za to so OGLASI. hvala. Hvala za zelo lep odgovor odkod ime moderator................... Cartman in petrad 1 1
Cartman Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 razdri kaksen star trdi disk. noter so magneti, da torbe z motorja ne dobis vec. :naughty: resno? star star disk, še 5.25 inče? al vsak odslužen?
znj Objavljeno Marec 15, 2010 Opozori Objavljeno Marec 15, 2010 Vsak trdi disk ima magnete, stari, novi, vsi!
Cestakar Objavljeno Junij 14, 2011 Opozori Objavljeno Junij 14, 2011 Imel bi eno vprašanje.... Dobil sem mini magnetno tank torbo (cca. 6 L) za na rezervoar cestaka predvsem zato, da bi v njej imel denarnico, GSM, prvo pomoč, ki nikakor ne gre pod sedež :@ Ker je to moja prva tank torba, me muči dilema kako se pravilno namesti, da me med vožnjo (tudi po kolenu) nebi slučajno motila? Glede na obliko je najbrž vseeno ali je torba obrjena proti tebi ali stran od tebe? Kje pa se napeljejo oni trakovi, ali pod sedežem ali spredaj pod tankom? Bila pa naj bi nekje nad pokrovom goriva ane? Ponavadi so zraven kakšne skice "varne" montaže, vendar jaz sem dobil brez tega listka. Je pa drugače torbica Modeka Tiny, če kdo pozna slučajno.. Drugače vem, da obstajajo torbe tudi za na sopotnikov sedež, vendar imam raje torbo pred sabo.
Aless Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 (popravljeno) maš kakšno sliko te tank torbe?jaz tudi iščem eno malo tank torbo, da bi imel notri telefon in take drobnarije Popravljeno Junij 15, 2011. Popravil Aless
BLACKACES Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 maš kakšno sliko te tank torbe?jaz tudi iščem eno malo tank torbo, da bi imel notri telefon in take drobnarije Zdravo. Tank torbo za mobitel in telefon sem kupil v Louisu za cca15 eur. Imam jo že kar nekaj časa, tako da priporočam. lp
Aless Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 to je mogoče ta? http://www.louis.de/_3011e192c0a2c781028a8f4d52161b77d9/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=515&wgr=251&list_total=17&anzeige=0&artnr_gr=10025622
Cestakar Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 evo tole mam jaz http://www.modeka.de/trace_final_detail.php?site=111006 glede montaže pa mislim, da sm jo tudi zruntal in je tako kot je sedaj slikana ravno kontra obrjena, kot pride v resnici. tist trak se napelje spredaj pod tankom, ne pa pod zicem ane? drugače sama torbica je pa zakon, edino nekak si jo še moram dati na motor, da se bom lahko normalno vozu s cestaku, se pravi da me med vožnjo po kolenu ne bo motila. je že kdo prakticiru kolenčkanje s tank torbo?
Aless Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 a nima spodaj magneta? jaz sem bil naložen s tank torbo na tanku in še eno pripeto na zadni zic pa je šlo čez kočevko normalno kot da bi bil brez... (nisem na svojem računalniku, da bi naložil sliko)
Sorty Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 jst sem lani kupil tole http://www.getgeared.co.uk/HELD_4840_Tiny_Bumbag_Tank_Bag magneti držijo kot nori (naked bike brez veterne zaščite) preizkušeno drži tudi preko 200km/h. Noter z lahkoto spraviš telefon,denarnico,kartice,dokumente oz. vse kar rabiš za kakšno dnevno furo
Aless Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 kam pa spraviš trak za pas? kje si jo pa nabavil?
Cestakar Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 ta moja tank torba modeka tiny ima sicer 4 magnete + trak za privezat, vendar so ti magneti na vsaki strani torbe po eden in ne direkt pod torbo ampak so na nekih pasovih ali kako bi rekel, da objameš tank. ker pa se dajo magnetki ven vzeti, jih bom malo drugače razporedil, ker imam pol tanka plastičnega.
Sorty Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 pas lahko spraviš v torbo ali pa ga razpelješ vn. Kupil sem jo v Trgomoto - Krško za 20€
BLACKACES Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 to je mogoče ta? http://www.louis.de/...tnr_gr=10025622 Ja blizu. Mogoče je ta novi model. lp kam pa spraviš trak za pas? kje si jo pa nabavil? Trak za pas je doma v omari. Torba ima ročaj za prenašanje. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se