Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

pas lahko spraviš v torbo ali pa ga razpelješ vn. Kupil sem jo v Trgomoto - Krško za 20€

super, hvala...bom šel za vikend pogledat če ma še kaj

Objavljeno

evo tole mam jaz http://www.modeka.de/trace_final_detail.php?site=111006 glede montaže pa mislim, da sm jo tudi zruntal in je tako kot je sedaj slikana ravno kontra obrjena, kot pride v resnici. tist trak se napelje spredaj pod tankom, ne pa pod zicem ane? drugače sama torbica je pa zakon, edino nekak si jo še moram dati na motor, da se bom lahko normalno vozu s cestaku, se pravi da me med vožnjo po kolenu ne bo motila. je že kdo prakticiru kolenčkanje s tank torbo? :D

kr-tak-foto_1301768_17460505_18827451.jpg

tud tak naložen gre po kolenu :D

mi je pa na jadranski magistralni ko sem pršo iz zavetrja v enem ovinku vrglo iz tanka torbo na levo roko...samo je bla normalna hitrost tako da se je dobro končalo...

Objavljeno

OK, carsk...pol pa ko bo tank torba zmontirana, kr gasa po kolenu :D Drugače si pa res ful naložen s temi torbami, pa še zgleda ne preveč slab na cestaku. :)

tnx!

Objavljeno

OK, carsk...pol pa ko bo tank torba zmontirana, kr gasa po kolenu :D Drugače si pa res ful naložen s temi torbami, pa še zgleda ne preveč slab na cestaku. :)

tnx!

tu smo šli za teden dni po jadranki do črne gore...je blo treba met nekaj robe sabo :P

Objavljeno

maš kakšno sliko te tank torbe?jaz tudi iščem eno malo tank torbo, da bi imel notri telefon in take drobnarije

u četrtk sm bla u luisu, trenutno majo kr neki mejhnih tank torb, cene oki, tko d se splača skočt pogledat

Objavljeno

na spletni strani imajo samo 1 majhno(3 litrsko) tank torbo

Objavljeno

nwm, jst sm vidla ene tri tm, sam kr grejo... jst sm si vzela komplet treh torb, in zaenkat... zakon! tank torbo pa tk že mam

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

http://tinyurl.com/653sg6h

se splača tole kupit?

Meni se zdi velik 8l za denarnico telefon in cigarete pa še kako drobnarijo...

Preveliko to za mene?

Kje na internetu še kakšna manjša torba?

p.s. mogoče tole, sam a je tole vse na magnete oz kako se fiksira

http://tinyurl.com/5tx8r66

Popravljeno . Popravil kiki89
Objavljeno

zgornjo omenjeno torbo imam jaz, torba je za ta dnar ok samo magneti so bol za okras.Dobiš pa zraven komplet pasov, da se pripne. Je pa za moje pojme prevelika za vsakodnevno uporabo..Za cca 30€ ti lahko zrihtam Heldovo torbico za drobnarije

• 5 tedne pozneje...
Objavljeno

Zdravo!

Mene zanima, če ima mogoče kdo Givi TPH02 Tanklock torbo:

type;item;size;550;name;$$A_ABA90C82_tph02_1.jpg

Zanima me, če dobiš zraven vse dele (katere potrebuješ za montažo - sem si pogledala video) ali moraš še kaj dokupit.

Zanima me tudi, če jo kdo ima, če bi bilo možno, da pridem s svojim motorjem "pomerit" zadevo, ker me zanima glede velikosti (zato, ker sem majhna in so mi vse tank torbe prevelike).

Objavljeno

Zdravo!

Mene zanima, če ima mogoče kdo Givi TPH02 Tanklock torbo:

type;item;size;550;name;$$A_ABA90C82_tph02_1.jpg

Zanima me, če dobiš zraven vse dele (katere potrebuješ za montažo - sem si pogledala video) ali moraš še kaj dokupit.

Zanima me tudi, če jo kdo ima, če bi bilo možno, da pridem s svojim motorjem "pomerit" zadevo, ker me zanima glede velikosti (zato, ker sem majhna in so mi vse tank torbe prevelike).

Posebej moraš dokupit še obroč, ki ga namontiraš na tank in je specifičen za tip motorja. mislim da pride cca 15eur.

to si poglej PDF

LP.

5r

Objavljeno

hvala za odgovor.

vidim pa, da nikjer ni napisano, da bi bilo kompatibilno z mojim motorjem (r6, 2008).

Objavljeno

hvala za odgovor.

vidim pa, da nikjer ni napisano, da bi bilo kompatibilno z mojim motorjem (r6, 2008).

Model BF O5 paše na tvojo Yamaho, saj imajo enake pokrove na tanku.

Objavljeno

a ima mogoče kdo to tank torbo?

Joj roza pri kakem givi uvozniku bi se zihr dalo zmenit za kakšno pokušino-recimo motohit :closedeyes:

Objavljeno

Ali paše ta torba tudi na GSX-R 1000 K7/K8?

Lahko po specifikaciji piše da paše, pa tebi položaj ne bo ok. Sam sem kupu malo večjo Givi-jevo torbo, pisalo da paše na moj motor, ko pa sem doma motiral, se sploh nebi mogel normalno peljat, ker je torba prišla čisto proti meni, tako da sem bil z prsnim košem nanjo naslonjen, pa čeprav sem use prestaviil, da bi ja pasalo...

Tako da skoči do LJ, daj na motor in je... čeprav tale je majhna in bo najbrž ok. Podkvice na kero so pa torbe pripete so pa univerzalne za suzuki, hondo, ... tako da nebo problemov najbrž.

Objavljeno

Lahko po specifikaciji piše da paše, pa tebi položaj ne bo ok. Sam sem kupu malo večjo Givi-jevo torbo, pisalo da paše na moj motor, ko pa sem doma motiral, se sploh nebi mogel normalno peljat, ker je torba prišla čisto proti meni, tako da sem bil z prsnim košem nanjo naslonjen, pa čeprav sem use prestaviil, da bi ja pasalo...

Tako da skoči do LJ, daj na motor in je... čeprav tale je majhna in bo najbrž ok. Podkvice na kero so pa torbe pripete so pa univerzalne za suzuki, hondo, ... tako da nebo problemov najbrž.

Ja, tisto tank torbo, ki jih imam iz Fazerja sploh ne paše na mojga, ker slonim na njej, tak da zdej iščem neki manjšega in sicer tako, da notri spravim malo večji fotoaparat pa še kako drobnarijo, torej nič velikega, pa še na klik sistem mora biti, ker magnetki na cestaku ne pridejo v poštev, vsaj na teh torbah, ki jih imam doma.

Objavljeno

Ja, tisto tank torbo, ki jih imam iz Fazerja sploh ne paše na mojga, ker slonim na njej, tak da zdej iščem neki manjšega in sicer tako, da notri spravim malo večji fotoaparat pa še kako drobnarijo, torej nič velikega, pa še na klik sistem mora biti, ker magnetki na cestaku ne pridejo v poštev, vsaj na teh torbah, ki jih imam doma.

Kolega ima na Suzukiju, kot je tvoj, tole torbico in lahko spodaj poljubno navrtaš luknje da paše na vsak motor. Je mal dražja od Givi-ja ampak je super zadovoljen, le ko tisto kopito montiraš moraš pazit kateri vijak paše v katero luknjo, so 3h različnih dolžin, on ni vedel, pa ni ravno navodil gledal, pa bi kmalu plastičen krogec, ki je okrog pokrovčka za rezervoar počil:P

LP

• 5 mesecev pozneje...
Objavljeno

Lp

Kupujem tank torbo za suzukija in sicer tisto čisto tamalo, ki je samo za dokumente in denarnico, telefon oz. podobne male stvari. Ali kdo ve kje se da to kupiti, zasledil sem samo večje torbe za prtljago. Denarnica in telefon v žepu kombinezona nista ravno najbolj prijetna, pa še čudno zgleda.

Objavljeno (popravljeno)
Lp Kupujem tank torbo za suzukija in sicer tisto čisto tamalo, ki je samo za dokumente in denarnico, telefon oz. podobne male stvari. Ali kdo ve kje se da to kupiti, zasledil sem samo večje torbe za prtljago. Denarnica in telefon v žepu kombinezona nista ravno najbolj prijetna, pa še čudno zgleda.

V Louisu so jih imeli od Detail-Moto lani po 10€, ne vem pa, če jih imajo še.

Popravljeno . Popravil svobodnaptica01
Objavljeno

V Louisu so jih imeli od Detail-Moto lani po 10€, ne vem pa, če jih imajo še.

Sem šel na njihovo stran in sem našel eno za 20e, mere so 23*20*7, prostornina je 3 litre. To je še vedno čez pol tanka. Lani sem videl pri nekomu ki ima isti motor kot jaz tako res čisto mini torbico, nekoliko večja kot je velika denarnica. Tako moram dobit. Bom še malo poiskal.

Hvala za pomoč

Objavljeno

Kolega ima na Suzukiju, kot je tvoj, tole torbico in lahko spodaj poljubno navrtaš luknje da paše na vsak motor. Je mal dražja od Givi-ja ampak je super zadovoljen, le ko tisto kopito montiraš moraš pazit kateri vijak paše v katero luknjo, so 3h različnih dolžin, on ni vedel, pa ni ravno navodil gledal, pa bi kmalu plastičen krogec, ki je okrog pokrovčka za rezervoar počil:P

LP

Tudi jaz imam tako od Bags Connection. Odlična zadeva in res kakovostna izdelava. Najprej sem gledal GIVIjeve, vendar niso imele nastavkov za tank BMWja.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!