Aless Objavljeno Junij 15, 2011 Opozori Objavljeno Junij 15, 2011 pas lahko spraviš v torbo ali pa ga razpelješ vn. Kupil sem jo v Trgomoto - Krško za 20€ super, hvala...bom šel za vikend pogledat če ma še kaj
Aless Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 evo tole mam jaz http://www.modeka.de/trace_final_detail.php?site=111006 glede montaže pa mislim, da sm jo tudi zruntal in je tako kot je sedaj slikana ravno kontra obrjena, kot pride v resnici. tist trak se napelje spredaj pod tankom, ne pa pod zicem ane? drugače sama torbica je pa zakon, edino nekak si jo še moram dati na motor, da se bom lahko normalno vozu s cestaku, se pravi da me med vožnjo po kolenu ne bo motila. je že kdo prakticiru kolenčkanje s tank torbo? tud tak naložen gre po kolenu mi je pa na jadranski magistralni ko sem pršo iz zavetrja v enem ovinku vrglo iz tanka torbo na levo roko...samo je bla normalna hitrost tako da se je dobro končalo...
Cestakar Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 OK, carsk...pol pa ko bo tank torba zmontirana, kr gasa po kolenu Drugače si pa res ful naložen s temi torbami, pa še zgleda ne preveč slab na cestaku. tnx!
birdybirdy Objavljeno Junij 16, 2011 Opozori Objavljeno Junij 16, 2011 Imam za prodat nič rabljeno tank torbo: http://www.tc-motoshop.si/si/tank-torba-givi-t475-xtreem-i9537.shtml Dobra cena!
Aless Objavljeno Junij 17, 2011 Opozori Objavljeno Junij 17, 2011 OK, carsk...pol pa ko bo tank torba zmontirana, kr gasa po kolenu Drugače si pa res ful naložen s temi torbami, pa še zgleda ne preveč slab na cestaku. tnx! tu smo šli za teden dni po jadranki do črne gore...je blo treba met nekaj robe sabo
Irencko Objavljeno Junij 20, 2011 Opozori Objavljeno Junij 20, 2011 maš kakšno sliko te tank torbe?jaz tudi iščem eno malo tank torbo, da bi imel notri telefon in take drobnarije u četrtk sm bla u luisu, trenutno majo kr neki mejhnih tank torb, cene oki, tko d se splača skočt pogledat
Aless Objavljeno Junij 20, 2011 Opozori Objavljeno Junij 20, 2011 na spletni strani imajo samo 1 majhno(3 litrsko) tank torbo
Irencko Objavljeno Junij 21, 2011 Opozori Objavljeno Junij 21, 2011 nwm, jst sm vidla ene tri tm, sam kr grejo... jst sm si vzela komplet treh torb, in zaenkat... zakon! tank torbo pa tk že mam
kiki89 Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 (popravljeno) http://tinyurl.com/653sg6h se splača tole kupit? Meni se zdi velik 8l za denarnico telefon in cigarete pa še kako drobnarijo... Preveliko to za mene? Kje na internetu še kakšna manjša torba? p.s. mogoče tole, sam a je tole vse na magnete oz kako se fiksira http://tinyurl.com/5tx8r66 Popravljeno Julij 7, 2011. Popravil kiki89
Sorty Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 zgornjo omenjeno torbo imam jaz, torba je za ta dnar ok samo magneti so bol za okras.Dobiš pa zraven komplet pasov, da se pripne. Je pa za moje pojme prevelika za vsakodnevno uporabo..Za cca 30€ ti lahko zrihtam Heldovo torbico za drobnarije
Sorty Objavljeno Julij 7, 2011 Opozori Objavljeno Julij 7, 2011 tako pa izgleda http://www.getgeared.co.uk/HELD_4840_Tiny_Bumbag_Tank_Bag?sc=28&category=204
rosse20 Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 Zdravo! Mene zanima, če ima mogoče kdo Givi TPH02 Tanklock torbo: Zanima me, če dobiš zraven vse dele (katere potrebuješ za montažo - sem si pogledala video) ali moraš še kaj dokupit. Zanima me tudi, če jo kdo ima, če bi bilo možno, da pridem s svojim motorjem "pomerit" zadevo, ker me zanima glede velikosti (zato, ker sem majhna in so mi vse tank torbe prevelike).
perici Objavljeno Avgust 7, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2011 Zdravo! Mene zanima, če ima mogoče kdo Givi TPH02 Tanklock torbo: Zanima me, če dobiš zraven vse dele (katere potrebuješ za montažo - sem si pogledala video) ali moraš še kaj dokupit. Zanima me tudi, če jo kdo ima, če bi bilo možno, da pridem s svojim motorjem "pomerit" zadevo, ker me zanima glede velikosti (zato, ker sem majhna in so mi vse tank torbe prevelike). Posebej moraš dokupit še obroč, ki ga namontiraš na tank in je specifičen za tip motorja. mislim da pride cca 15eur. to si poglej PDF LP. 5r
rosse20 Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 hvala za odgovor. vidim pa, da nikjer ni napisano, da bi bilo kompatibilno z mojim motorjem (r6, 2008).
raza Objavljeno Avgust 8, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2011 hvala za odgovor. vidim pa, da nikjer ni napisano, da bi bilo kompatibilno z mojim motorjem (r6, 2008). Model BF O5 paše na tvojo Yamaho, saj imajo enake pokrove na tanku.
yamaha Objavljeno Avgust 9, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 9, 2011 a ima mogoče kdo to tank torbo? Joj roza pri kakem givi uvozniku bi se zihr dalo zmenit za kakšno pokušino-recimo motohit :closedeyes:
bikez Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Ali paše ta torba tudi na GSX-R 1000 K7/K8?
Gizmo_ Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Ali paše ta torba tudi na GSX-R 1000 K7/K8? Lahko po specifikaciji piše da paše, pa tebi položaj ne bo ok. Sam sem kupu malo večjo Givi-jevo torbo, pisalo da paše na moj motor, ko pa sem doma motiral, se sploh nebi mogel normalno peljat, ker je torba prišla čisto proti meni, tako da sem bil z prsnim košem nanjo naslonjen, pa čeprav sem use prestaviil, da bi ja pasalo... Tako da skoči do LJ, daj na motor in je... čeprav tale je majhna in bo najbrž ok. Podkvice na kero so pa torbe pripete so pa univerzalne za suzuki, hondo, ... tako da nebo problemov najbrž.
bikez Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Lahko po specifikaciji piše da paše, pa tebi položaj ne bo ok. Sam sem kupu malo večjo Givi-jevo torbo, pisalo da paše na moj motor, ko pa sem doma motiral, se sploh nebi mogel normalno peljat, ker je torba prišla čisto proti meni, tako da sem bil z prsnim košem nanjo naslonjen, pa čeprav sem use prestaviil, da bi ja pasalo... Tako da skoči do LJ, daj na motor in je... čeprav tale je majhna in bo najbrž ok. Podkvice na kero so pa torbe pripete so pa univerzalne za suzuki, hondo, ... tako da nebo problemov najbrž. Ja, tisto tank torbo, ki jih imam iz Fazerja sploh ne paše na mojga, ker slonim na njej, tak da zdej iščem neki manjšega in sicer tako, da notri spravim malo večji fotoaparat pa še kako drobnarijo, torej nič velikega, pa še na klik sistem mora biti, ker magnetki na cestaku ne pridejo v poštev, vsaj na teh torbah, ki jih imam doma.
Gizmo_ Objavljeno Avgust 10, 2011 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2011 Ja, tisto tank torbo, ki jih imam iz Fazerja sploh ne paše na mojga, ker slonim na njej, tak da zdej iščem neki manjšega in sicer tako, da notri spravim malo večji fotoaparat pa še kako drobnarijo, torej nič velikega, pa še na klik sistem mora biti, ker magnetki na cestaku ne pridejo v poštev, vsaj na teh torbah, ki jih imam doma. Kolega ima na Suzukiju, kot je tvoj, tole torbico in lahko spodaj poljubno navrtaš luknje da paše na vsak motor. Je mal dražja od Givi-ja ampak je super zadovoljen, le ko tisto kopito montiraš moraš pazit kateri vijak paše v katero luknjo, so 3h različnih dolžin, on ni vedel, pa ni ravno navodil gledal, pa bi kmalu plastičen krogec, ki je okrog pokrovčka za rezervoar počil:P LP
matej22 Objavljeno Januar 30, 2012 Opozori Objavljeno Januar 30, 2012 Lp Kupujem tank torbo za suzukija in sicer tisto čisto tamalo, ki je samo za dokumente in denarnico, telefon oz. podobne male stvari. Ali kdo ve kje se da to kupiti, zasledil sem samo večje torbe za prtljago. Denarnica in telefon v žepu kombinezona nista ravno najbolj prijetna, pa še čudno zgleda.
svobodnaptica01 Objavljeno Januar 30, 2012 Opozori Objavljeno Januar 30, 2012 (popravljeno) Lp Kupujem tank torbo za suzukija in sicer tisto čisto tamalo, ki je samo za dokumente in denarnico, telefon oz. podobne male stvari. Ali kdo ve kje se da to kupiti, zasledil sem samo večje torbe za prtljago. Denarnica in telefon v žepu kombinezona nista ravno najbolj prijetna, pa še čudno zgleda. V Louisu so jih imeli od Detail-Moto lani po 10€, ne vem pa, če jih imajo še. Popravljeno Januar 30, 2012. Popravil svobodnaptica01 She 1
matej22 Objavljeno Januar 30, 2012 Opozori Objavljeno Januar 30, 2012 V Louisu so jih imeli od Detail-Moto lani po 10€, ne vem pa, če jih imajo še. Sem šel na njihovo stran in sem našel eno za 20e, mere so 23*20*7, prostornina je 3 litre. To je še vedno čez pol tanka. Lani sem videl pri nekomu ki ima isti motor kot jaz tako res čisto mini torbico, nekoliko večja kot je velika denarnica. Tako moram dobit. Bom še malo poiskal. Hvala za pomoč
andrej Objavljeno Januar 30, 2012 Opozori Objavljeno Januar 30, 2012 Kolega ima na Suzukiju, kot je tvoj, tole torbico in lahko spodaj poljubno navrtaš luknje da paše na vsak motor. Je mal dražja od Givi-ja ampak je super zadovoljen, le ko tisto kopito montiraš moraš pazit kateri vijak paše v katero luknjo, so 3h različnih dolžin, on ni vedel, pa ni ravno navodil gledal, pa bi kmalu plastičen krogec, ki je okrog pokrovčka za rezervoar počil:P LP Tudi jaz imam tako od Bags Connection. Odlična zadeva in res kakovostna izdelava. Najprej sem gledal GIVIjeve, vendar niso imele nastavkov za tank BMWja.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se