Cacy Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Evo takole fantje in dekleta. Na zadnjem pikniku v Ribnem je beseda dala besedo, obljuba, obljubo,..... zato sva z Lojzijem sklenila, da tako prima prostor izkoristimo za še eno srečanje. Tako je piknik prostor ponovno rezerviran, tokrat za SREČANJE MOTOSVETOVCEV, KI BO V SOBOTO 17. MAJA Z ZAČETKOM OB 11.00 URI na piknik prostoru v Ribnem pri Bledu. Tam bi se zbrali okoli 11.00 ure, se malo pomartinčkali in počvekali, nakar bi se okoli 14.00 ure odpravili na relaksacijsko vožnjo proti Bohinju ter preko Pokljuke in Gorij nazaj proti Bledu. Mogoče se kje vmes ustavimo na kakšnem drinku. Če bi bil čas se lahko po ovinkasti cesti zapeljemo tudi do Pristave nad Jesenicami, kjer je planinska koča, pa še kakšna narcisa bo zagotovo še cvetela. Seveda obstaja tudi opcija da tam enostavno obsedimo cel dan. V glavnem rezervirajte si tale datum, katerokoli opcijo bomo že izbrali, srečanje vsekakor bo. Povabil pa bi tudi člane našega MK. Pridete? ______________________ PERLA: Pridemo! :D Cacy, mi te mamo radi! TNX :!: 8) PRISRCNO VABLJENI CLANI »IPA Moto Kluba Slovenija« :!: 8) Udelezba motosvetovcev: Hanzi Vragica & Desmo Smeško Vijolica & KekecIII Robycop & Natasha from Russia? Teya & Gregs Gugo ? IceLady & Ice ? Jaša Pepe Janja & Lucky Kim & Dave Transalp Mitja Climberka & Climber Šoško & Lady ? HorjoHV Maša & Zoolo Rocky? Perla Kaja & Obelix Udi Veter & Lady Twix Zarja Dejans RudeBoy Cyc ? Andy1 Kat & Rude Suzuki Milenca & Hotschko Vale Aja AlterMann & eWe Eliminator & Lady Urbi Dada & Matic Cacy Killroy Pero Quota Datko Capiromzy Robberrt Rock Chris Kiki & Viking Greennija Noise Data Rok ? Alka Otog ? YZFGeorge & Lady anA & Bladzo Pahorini Master007 Tatjana Erick Katarinza & Nearrain Max ID Ižanc Marijan & Lady Niet Spidi Brrrm Manuela & Fifty ------------- = 81 + 10? ______________________ Perla
vragica Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 ... tudt midva prideva... 8) in :twisted: (beri: Desmo in Vragica) P.s. Glede na to, da so policaji povabili nas na svoj piknik, bi bilo lepo, da tudi mi povabimo njih na nas piknik (tako nekak :oops: ) :wink:
smeško Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Cacy, če boš spet vreme zrihtal, tako kot zadnjič pridem! :wink:
kekec III Objavljeno April 11, 2003 Opozori Objavljeno April 11, 2003 Vijolca + Kekec III....prideva 8)
Ice Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 icetours se bo po vsej verjetnosti pripeljal.... a ni to srecanje motoristov? kaj delajo potem vsi pesci tukaj?! :twisted:
Jasa Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Računajte na nas...ups.....na mene :D LP Jaša, Honky
Pravokotar Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Itaq :!: Obvezno :!: :!: Kot da sem že kdaj manjkal :!: :!: 8)
Mačica Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Jaz pa tokrat BOM manjkala. Žal :( :( :cry: :cry:
Lucky Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Valjda da prideva tudi midva z Janjo. Pa tokrat naj se zrihta dovolj debela vrv za vlečenje, da organiziramo en pošten revanš proti Ipovcem.
transalp Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Glede na to, da še nisem bil na nobenem FS, :oops: bi bil že čas, da se kakega udeležim. Če bo le čas... :roll:
Cacy Objavljeno April 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 12, 2003 Valjda da prideva tudi midva z Janjo. Pa tokrat naj se zrihta dovolj debela vrv za vlečenje, da organiziramo en pošten revanš proti Ipovcem. Recept za zmago: Symru .... kloniranje 4x Max ........ kloniranje 4 x ------------------------------------ Rezultat: ekipa sestavljena in zmaga zagotovljena... :onfire:
Wobewt Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Ne deluje, edino če dodamo še Symrujevo Fazerko zraven... 8)
Jasa Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Jaz pa tokrat BOM manjkala. Žal :( :( :cry: :cry: Jaz pa sem že mislil, da bova spet zaigrala in zapela in v duetu ( after midnight beri krulila) :lol: 8) :) LP Jaša, Honky
MARJA Objavljeno April 12, 2003 Opozori Objavljeno April 12, 2003 Kaj pa hočem. Pridem. Mi zelo diši fura v Bohinj in okoli. Cacy samo vreme naroči. Ja pa zajlo namesto vrvi pripravi, da se ne bomo spet valjali po tleh.
Hanzi Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Kaj pa hočem. Pridem. Mi zelo diši fura v Bohinj in okoli. Cacy samo vreme naroči. Ja pa zajlo namesto vrvi pripravi, da se ne bomo spet valjali po tleh. Zajlo vam lahko jaz zrihtam (fi 8mm naj bi 3 tone zdržala) pri vitlu sam vi si morate pol rokavice dobit da ne bo kakih koščkov pod kožo :? :cry: ampak na zajlo ne bo uspešno ker nimaš grifa da bi jo dobro prijel. Bo treba kam v kako telovadnico po un štrik ko mularija po njemu pleza pod strop :twisted:
pupa Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Če sem dostavljena iz Nizozemske varno in živo domov, pridem!! :wink:
Mitja Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 Sihurno da pridem, tokrat prvič na FS :!: :D
Cacy Objavljeno April 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2003 Prideva oba - zrihtam štrik :D Tole sem vzel resno, tako da ga jaz ne bom rihtal, ...... pa takega prinesi, da bo vsaj na vsaki strani 10 ljudi zdržal, boš....?
Pervy Objavljeno April 13, 2003 Opozori Objavljeno April 13, 2003 sem zainteresiran čeprav mi je datum še predaleč da bi lahko potrdil mojo prisotnost. aja kako je z prenočiščem (nisem zahteven, tudi šotor je OK)?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se