Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Potem bomo pa tja vsekako še kdaj prišli...

Res je ja... super plac, možnosti voženj okrog super, možnost zastonj kampiranja... pa če se ne motim je tudi Sava Bohinjka tam nekje blizu, a ni? Vsaj ko smo včasih taborili tam gor v gozdovih nad Ribnem, smo se vsak dan šli po vojaško umit dol v reko...

Objavljeno
Iskreno upam, da ste na srecanju uzivali. Vreme smo uredili, prostor tudi, hrana in pijaca je bila po dokaj sprejemljivi ceni, panoramska voznja je bila izpeljana.....

Vseeno tri opravicila:

- ker sem zaradi druzinskih obveznosti srecanje kmalu zapustil,

- ker sem pri Panormski voznji zmotno mislil, da je od Rudnega polja naprej cesta asfaltirana in smo se morali 2 km vrniti, in

- ker ni bilo dovolj clanov mojega IPA MK za vlecenje "strika",.....

Sem pa danes govoril z lastnico in je enostavno nad motosvetovci navdusena, saj "....ima tako prijetne goste le redkokdaj...", zaradi cesar pravi da smo vedno dobrodosli.

Sploh se nimaš kaj opravičevat. Panoramska je bila ena izmed najlepših... lahko rečem kar najlepša. Mislim, da ni nobenga zarad tistega km glava bolela!!!

LP Jaša, Honky B)

Objavljeno

Pepe - nekak ni blo časa za kakšen dialog (si pa dobr oslinu Manuelo, kar že šteje) B)

ŠIT!!! Sm yst vedu, da sm neki dabuuu! :o Točno, Manuelo sm pomoču po svojih najboljših močeh! :o

Pa s Hanzijem sva si roké podala B)

Pa Lidija je bla enoglasno izvoljena za Miss Porivanja.

Pa še ena mi je popušila

še 1 cigaret

pa se namorm spomnt kera (sm biw mal prbit od kokakole. 3 deci ni krtko!)

Pa druge niso več na vrsto pršle, ker sm šow doma B)

Bojo pa drugič, ane, ima dana!

Sam spomnte me, če se bo glih kera spomnla.

Objavljeno (popravljeno)

Evo, nekaj vrstic še od mene. FS se je začelo takole: v soboto zjutraj je do mene uletel Rude medtem ko sem sam še vedno besno pakiral tistih par zadev za Tanjo in zame, ki so potrebne za dvodnevni izletek. Potem smo le planili na pot, seveda kot ponavadi po bližnjici: iz Vrhnike čez Idrijo, Most na Soči, Tolmin, Bovec in Vršič do Kranjske gore in Jesenic. Cesta na Vršič je bila zaradi tega, ker je le nekaj dni prej padal sneg, bogato posuta s peskom, kar nam seveda ni bilo glih všeč, ampak kaj čmo, življenje je kruto, že od nekdaj.... Snega seveda ni bilo več, le tik pod vrhom prelaza je v obcestni kotanji snežak zabaval nekaj otrok in odraslih. Za Jesenicami smo se po dokaj lepih lokalnih cestah lokalni cesti prikotalili do Bleda in Ribnega. Na FS smo uleteli malo pred 14 uro. Potem pa malo čveka s prijatelji Motosvetovci, si ogledali in poslikali motorčke, vmes še ene čevape dol udarili (in zato zamudili panoramsko vožnjo) in že sem nestrpno čakal na nove kmje... Malo pred 17 uro se nas je ena mala skupinica odpeljala do Bohinskega jezera, nato pa še na Pokljuko, kjer smo prespali pri Rudetu in Katki.

Danes, v nedeljo, smo se po zabavnem večeru/noči in obilnem zajtrku v krasnem sončku s Pokljuke odpeljali najprej do Bleda, nato pa pod modrim Climberjevim vodstvom po "stari" cesti iz Radovljice do LJ, kjer je Climber v Šiški zavil proti domu, ostali (Bladzo, Nearrain in Katarina, Rude in midva s Tanjo) pa še nismo imeli dovolj in smo skočili še malo proti Kočevju, prej v nizekem letu :rolleyes: zavili za Ribnico, Sodražico, Planino (ej, kako lepi ovinkci! prav zares smo uživali!) do Postojne, kjer je Bladzo v sladolednem vrtu počastil sadno kupo (mmmm, kako dobro :D ). Potem smo se na poti domov ustavili še na ridah - jest žal že prej, po le nekaj prevoženih metrih po sadni kupi, ker mi je čudno oblečen gospod z modro belim motorjem in nekakšnimi lučkami povedal, da je moje prehitevanje avta vredno sicer več, ampak on bo vzel samo 5000 SIT :blink: :angry: :( :o . Oh ja... Tavelik ovinek na ridah je bil žal bogato posut s peskom, tako da kljub veliko parkiranim motorjem ni bilo veliko motoristov, ki bi se vozili, zato smo pa kaki uri odšli proti domu.

Zaključek: FS je bilo super kot ponavadi, zahvaljujem se vsem za prijetno družbo. Žal jest ne zdržim predolgo na miru sedet zraven Suzike, tudi v tako prijetni družbi... se kar moram malo zapeljat :) . Ta vikend je bilo to izjemno lepih 530 kmjev B) .

Popravljeno . Popravil suzuki
Objavljeno
Če me spomin ne vara, sta roberrt in erick rekla da bosta prišla - pa nista :(

Erick je bil kar precej dolgo, robberta pa res nisem videl.

Objavljeno

Bilo je superca.... :) sploh pa sem mela mal pred priprav, k sem se igrala z Erickovimi sončki.... :P

Objavljeno
Bilo je superca....  :)  sploh pa sem mela mal pred priprav, k sem se igrala z Erickovimi sončki....  :P

Kiki :o ;) :P bo kdo še kaj mislil.... :D :D

Bilo je prijetno, lep prostor, dobra družba...pridem še kdaj...sigurno...sicer se pa kaj vidimo v OLP... :P

Objavljeno

Evo tudi midva z Lucy sva se primajala do piknika..

Glede na to da me je policijska izkusnja zadrzala do 15ih+ in me je lady cakala pripravljena od 11:30, da sem se soskotom dogovarjal, da odrineva proti Bledu ob 13:30 pa zau ni slo, da sem se poskusal odlepit in iti se z Francijem, ki me je cakal doma z lady do 15ih pa tud ni slo se apravicujem ampak mi ni zal da sem se FSja udelezil...

Prisla sva sicer mal pozno po 16 uri kjer sta se nama, tik pred placom, pridruzila tudi Fisherman in Udi...

Tam pocvekala z motosvetovci, prenesla nekaj pozdravov, spoznala nekaj novih forumasev, itd, itd...

Da ne pozabim posebej Hvala Eliminatororju za testno voznjo z njegovo ljubljenko - tako da veste

jst se ne morem pohvalit, da sem porival in tudi porinjen nisem bil, ker je vse stimalo ;) :P

Casa blo zelo malo tako da se ni dalo poklepetat z vsemi, zato se vidimo naslednjic!

Potem sva se odkotalila se na Bled na kremsnite in via Ljubljana B) :lol: :)

Objavljeno

GREGS!

V sinovem imenu se ti moram zahvaliti za " težko" :blink: pridobljeni inrervju Motosveta, za oddajo Motorci na radiju Triglav, ki se vrti ob nedeljah ob 10.00 na frekvenci 96. 00 MHz. Prispevek se že montira in bo objavljen naslednju nedeljo!

Tebi in vsem udeležencem srečanja Motosveta v Ribnem pri Bledu, srečno in LP!

Lepo, da ste uživali na našem koncu!

Objavljeno

Moje prvo FS!

Občutki: Oh in sploh! Super ste! Blazni ste! Fajni ste!

Se vidimo spet na naslednjem FS!

Objavljeno

@all: Prav zabavam se, ko berem vse tole - klapa, mega ste! Res je blo fajn! Pred odhodom na panoramsko voznjo je bilo na parkir-placu 53 motorjev, po vrnitvi pa je bila situacija videti nekoliko neobvladljiva, zato se niti nisem vec trudila steti ... precej nas je prislo tudi z avtomobili ... vsekakor ocenjujem, da je bila udelezba zelo razveseljiva - pravo zadovoljstvo vas je blo videt takole na enem mestu tudi *fizicno*. B)

@Hanzi, vesela sem, da si se mel fajn B) ... drugic morva se Moniko s sabo zvlect ...

P.S.: Perla upam, da si se že nehala trest po testni vožnji in da obljuba o večerji že ni pozabljena.
@Ižanc, kar sem rekla, sem rekla - sploh zato, ker si dokazal, da znas in ves kako zensko zadovoljit! ... sej menda ves, od cesa sem se *tresla*, ne?!!! :D Izkazal si se, rada te mam! :o ;) :P B) B) B)

pa Perla prav, da je doživela Docati orgazem...  To je? 
@Robycop: madona clovek, saj ti pravim, da probaj ze enkrat!!! :P :D :D

Ižanc prepozno. Bi moral prec iztržit kako porcijo čevapov pa piva. 
@Tratnjak: c c c :D & fantje, naj-naj hvala, ker ste pocakali. B)

@Cacy, ti si car!!! B)

pa da ne pozabim:

za piko na i nas je Alka razveselila in posladkala s kremsnitami, ki jih je zvecer prinesla z Bleda.

@Alka, tnx! s cukrom si mi resila zivljenje ;) B)

torej, vse: B) B) B) ... se vidimo naslenjic!

Objavljeno

No, lepo da ste se imeli lepo. Jaz sem se tudi imela lepo na morju, sam mal se mi čudno zdi, da 17.5. sonce že tako žge, da sem danes ko kuhan rak :o :huh: :unsure: :blink: <_<

PERLA :o :o :o TEBE SO USPELI ZADOVOLJITI :o :o :o :o :o

IŽANC@ tebi pa čestitke, da si našo drago Perlo uspel zadovoljti!! Definitivno si zmagovalec :lol: B) :D :P ;)

Objavljeno

hehehe, Pupa ........................... :D :D :D

Objavljeno

Perla takoj po zadovoljitvi :P :D :

S_120-2079_IMG.jpg

Objavljeno

... in skepticen Robyjev pogled - hahaha, ojojoj ... kar *umrla* bom od smeha!!! :D :D :D

Desmo, tega pa ne bi mogel bolje ujeti kot si! B)

Objavljeno

Evo vam link za še nekaj fotk. Ker sem aparat testiral, jih je nekaj bolj tako tako.

Forumsko Ribno

Geslo za dostop je ribno

Objavljeno

Perla, kolk sem ti fouš ....

Ja, no je blo fajn, samo se mi je na trenutke zdelo, da smo na srečanju lastnikov štirinožnih kosmatincev :P Je blo psov skoraj več kot motorjev ;)

Objavljeno
Evo vam link za še nekaj fotk. Ker sem aparat testiral, jih je nekaj bolj tako tako.

Forumsko Ribno

Geslo za dostop je ribno

Lepo... Prijazno... moram se svoje uploadat....

Objavljeno
samo se mi je na trenutke zdelo, da smo na srečanju lastnikov štirinožnih kosmatincev :P Je blo psov skoraj več kot motorjev ;)

Everybody's a dawg nowadays :D

Objavljeno
... in skepticen Robyjev pogled - hahaha, ojojoj ... kar *umrla* bom od smeha!!! :D :D :D

Desmo, tega pa ne bi mogel bolje ujeti kot si! B)

Ma, sm se lih sprašvow, a to je Ducati? Hmnja. Ampak izraz na tvojem obrazu, izraz... B) B) :D :D

Objavljeno

Lucky hvala za link predvsem una panoramska je ful dobra :)

Prosim da se ostali fotografi zgledujete po Luckyju ker če ne bom naslednjič masko nosu :P

Objavljeno

Ja res je bilo kul !! ;)

Perla PPPIIITTTTAAAAAAAAAAAAA !!!!!!! :lol:

Objavljeno

Midva z mojo najdražjo sva se imela tud super, tko da se za naslednjega spet povabva :rolleyes: :D

Max, hvala za zahvalo, se ljubljenka ni nič pritoževala :D :D

lp

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno (popravljeno)

Max, hvala za zahvalo, se ljubljenka ni nič pritoževala  :D  :D

lp

To se pa lepo slisi… ;)

Forumsko Ribno

Lepo... Prijazno... moram se svoje uploadat....

Daj, Dave napisi se kam si jih uploudal, da jih se mi pugledamo? :)

Popravljeno . Popravil Max

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!