gebre Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 ... Drugace pa Max, SymRu, Lojzi, Einherjer smo lahko sami na motosvetovi strani vlecenja vrvi :> :lol: :lol: :lol: samo potem bodo na geofizikalnem observatoriju najbrž zabeležili šibkejši do močnejši potresni sunek s središčem v okolici Bleda, ko se bo štrik strgal in boste popadali po tleh :lol: :twisted: moja bajta :o :D :twisted: LP by gebre
Cacy Objavljeno April 16, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 16, 2003 jaz tudi pridem pa prikolica zraven. Samo boma na štirih koleslih :oops: , ker dvo kolesnik po vsej verjetnosti še ne bo registriran :cry: Do takrat bi pa prosil za bolj točna navodila kako se pride tja... :?: :idea: Ko prideš na Bled, 50 m naprej od bencinske črpalke zaviješ levo v smeri proti Ribnem. Nadaljuješ z vožnjo naravnost vse do naselja Ribno, zapeljše skozi njega proti Hotelu Kompas. Pred njim boš videl tablo "Piknik prostor", zaviješ desno, and ....... here we are :D. Parkiraš in plačaš Cacyju pijačo... nakar je tvoj prihod zaključen :D :D :twisted:
twix Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Se mene na seznam 8) Bomo en vaterpolo zaigral :P
Zarja Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Ce gre twix, grem pa se jaz. :wink:
Dejans Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Sm vašga skor zamudu... na tega pa pridem... Štima 8) Dean
lojzi Objavljeno April 16, 2003 Opozori Objavljeno April 16, 2003 Če gre pa Zarja, pol morm pa še jest, pa Tino s sabo prpelat. Sej kdo bo pa štrik trgou, pa pol hlače prau? :wink: :wink:
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Če gre pa Zarja, pol morm pa še jest, pa Tino s sabo prpelat. Sej kdo bo pa štrik trgou, pa pol hlače prau? :wink: :wink: lojzi........ od kdaj pa ti tangice nosis?! :shock: :P :lol:
Rude Boy Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Zvečer so sicer "obveznosti druge vrste" , ampak popoldne bo pa dolgo ! Če šiba kdo iz smeri Štajerska, se lahko kje dobimo ! Pa saj je še mesec dni časa !!! :wink: se vidimo 8) SKA BIKE
Ice Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Zvečer so sicer "obveznosti druge vrste" , ampak popoldne bo pa dolgo ! Če šiba kdo iz smeri Štajerska, se lahko kje dobimo ! Pa saj je še mesec dni časa !!! :wink: se vidimo 8) SKA BIKE yep........mogoce..........verjetno......najbrz......
Zarja Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Cˇe gre pa Zarja, pol morm pa sˇe jest, pa Tino s sabo prpelat. Sej kdo bo pa sˇtrik trgou, pa pol hlacˇe prau? :wink: :wink: Zarja ze ne... :twisted: :lol: :wink:
kat Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Se bova tud midva z Rudetom probala prkotalit .... in potli narest še kak gir do Poklukce :multi:
Dada Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Če je že kje napisano, se opravičujem :oops: , ampak jaz nisem zasledila, kako bo s hrano in pijačo.
cyc Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Tkole je ... jaz ne vem se, ce pridem. Naceloma bo moped in naceloma bi imel cas, ampak ne vem koliko je pametno, da se ze silim v kake skupinske fure, dokler ne bom navajen na moped ... ce ze, bi prisel malo pogledat vas :D
hotschko Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Tkole je ... jaz ne vem se, ce pridem. Naceloma bo moped in naceloma bi imel cas, ampak ne vem koliko je pametno, da se ze silim v kake skupinske fure, dokler ne bom navajen na moped ... ce ze, bi prisel malo pogledat vas :D a je bila kdaj skupinska fura pogoj za udeležbo ... dej ga srat ... pridi tako kot se spodobi ... se zbudiš, poješ zajtrk, prebereš časopis, se oblečeš in greš ... nobenga dogovarjanja ne rabiš ... samo čas začetka ... Einmal SoloRider - Immer SoloRider :)
cyc Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Narobe si me razumel, saj ne mislim da je skupinska voznja kak pogoj, pravim samo, da jaz s svojim neznanjem tam se ne bom imel kaj poceti :wink: - namrec na skupinski voznji, kamor bi sicer sel :D Bi moral imeti dve zrtvi, ki bi vozili pred in za menoj :lol: :lol: :lol: :twisted: (babysitterpress) :lol: :lol: :twisted:
hotschko Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Narobe si me razumel, saj ne mislim da je skupinska voznja kak pogoj, pravim samo, da jaz s svojim neznanjem tam se ne bom imel kaj poceti :wink: - namrec na skupinski voznji, kamor bi sicer sel :D Bi moral imeti dve zrtvi, ki bi vozili pred in za menoj :lol: :lol: :lol: :twisted: (babysitterpress) :lol: :lol: :twisted: seveda vem da veš da ni pogoj ... kar sem hotel rečt ... pojdi tko kot ti paše !!! 8)
S57CQ Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 LP Zal me ne bo. Bom pa kje v Iraqu kksen pirck prtegnu za vas. Uzivancija Dane
Cacy Objavljeno April 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 17, 2003 Če je že kje napisano, se opravičujem :oops: , ampak jaz nisem zasledila, kako bo s hrano in pijačo. Naj ti jaz pojasnim. Tam je ena mala priročna gostilnica, tako se da pojest in popit,.... sicer boš pa na Gorenjskem,... tukaj je tudi sicer vsega v izobilju,.. :lol: :lol: :lol:
Hanzi Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Tkole je ... jaz ne vem se, ce pridem. Naceloma bo moped in naceloma bi imel cas, ampak ne vem koliko je pametno, da se ze silim v kake skupinske fure, dokler ne bom navajen na moped ... ce ze, bi prisel malo pogledat vas :D Kaj a misliš da bom jaz pa šel na skupinsko furo :shock: :cry:
Gregs Objavljeno April 17, 2003 Opozori Objavljeno April 17, 2003 Se bova tud midva z Rudetom probala prkotalit .... in potli narest še kak gir do Poklukce Kat, ZELO dobra ideja... A pelemo prasice na sprehoda na Pokljuko torej?! :wink:
Jasa Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Če bo vreme, pridem. Ni bojazni, vreme prav gotovo bo! Kakšno?!? This is the question. :lol: :twisted: :wink: LP Jaša, Honky
kat Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Se bova tud midva z Rudetom probala prkotalit .... in potli narest še kak gir do Poklukce Kat, ZELO dobra ideja... A pelemo prasice na sprehoda na Pokljuko torej?! :wink: ja, ja prasice v vsako slovensko vas :multi: ... ni lepšga kot neokrnjena narava, gorski zrak, žvrgolenje siničk, otožno mukanje kravic in simfonija tvojga Akrapota :twisted: :twisted: :twisted:
Perla Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 @Cyc, ni panike ... sej ves: pocasi se dalec pride. :wink: 8) jaz bom sla z avtom in te lahko spremljam s prizganimi vsemi stirimi smerniki. :D :D :D v glavnem: na seznamu si. :lol: prihaja cas, da postanes motorist! 8)
suzuki Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 No, pa dajte še mene na seznam :wink: ...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se