hotschko Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 no pa napiši še Hoćko & Milojka :twisted: :) ...
Vale Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 Če bo lepo pridem mimo. Poznam pa samo Jašo :lol: Aja, pa Hočkota iz slike :arrow: je uletu mimo, ko sem nesrečo mela :wink: Zdaj pa sliko na črno prodajam vsem njegovim oboževalkam (pa ne okol govort) :twisted: :lol:
cyc Objavljeno April 18, 2003 Opozori Objavljeno April 18, 2003 @Cyc, ni panike ... sej ves: pocasi se dalec pride. :wink: 8) jaz bom sla z avtom in te lahko spremljam s prizganimi vsemi stirimi smerniki. :D :D :D Opala, vozilo s spremstvom ... zame ... to pa ni kar tako :lol: :wink: v glavnem: na seznamu si. :lol: prihaja cas, da postanes motorist! 8) Oki :)
MARJA Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Mal sem po prijavah gledal. Še dober, da je velik prostora. Ker bo sonce in enkratno vreme, bo super. Sam jaz bom pač mal prej zaključili in odšel na nočno izmeno.
AlterMann Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Če bo pa tko lep vreme, pol pa piš še: AlterMann & eWe
Cacy Objavljeno April 19, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2003 Samo v vednost: - gled možnosti kampiranja na tistem prostoru lastnice še nisem dobil, vendar se lahko o tem pozanimam tudi po praznikih, - od srede 23.04 do ponedeljka 05.05. bom v tujini (Finska - SP v hokeju), tako da ne bo kdo mislil, da vas ignoriram. Se oglasim na forum, če bom kje prišel do čarunalnika, vi pa glejte vse tekme naše reprezentance po TV in mi močno mahajte ko me boste vidli na tribunah, v hokejskem dresu in v kekčevem klobuku... - glede "preizkusa jeklenih" beri= vlečenja vrvi, pa bi glede na to, da bi se popoldan malo zapeljali tudi okoli, morali določiti uro. Jaz mislim, da bi bilo najboljše okoli 12.00 ali 12.30 ure..... - za vreme moram pa tako ali tako še na Brezje... tako, da vreme definitivno bo (kakšno je seveda drugo vprašanje...), - če bi še kdo želel na policijsko šolo varne vožnje, vas seznanjam, da bo na Gorenjskem izvedena danes teden, torej 26.04. na ploščadi avtocestne baze Hrušica ob MP Karavanke. Ste zelo dobrodošli.... Vodja usposabljanja je Leopold Pogačar, član mojega društva, ki vas je spoznal že na zadnjem pikniku v Ribnem, zato vas bo sprejel še posebej prijazno :D :D :D
uti Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 midva pa tokrat ne prideva :cry: ....bova takrat na morju čofotala 8) Pozdravček, Uti & Lindau
eliminator Objavljeno April 19, 2003 Opozori Objavljeno April 19, 2003 Dodaj se mene in mojo polovicko :P lp
urbi Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Tut jaz bi prisel... :oops: :oops: Je ze skrajni cas, da vidim, kdo se skriva za vsemi temi nicki na forumih :D :D Urbi-the-fresh-man p.s.: ce bo toca, me nebo :!:
Dada Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Midva z Maticom tudi prideva, seveda, če bo lepo vreme.
Gugo Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Tut jaz bi prisel... :oops: :oops: Je ze skrajni cas, da vidim, kdo se skriva za vsemi temi nicki na forumih :D :D Urbi-the-fresh-man p.s.: ce bo toca, me nebo :!: Sej...enepar si jih pa ze spoznal... :wink: LP Gugo 8)
urbi Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Tut jaz bi prisel... :oops: :oops: Je ze skrajni cas, da vidim, kdo se skriva za vsemi temi nicki na forumih :D :D Urbi-the-fresh-man p.s.: ce bo toca, me nebo :!: Sej...enepar si jih pa ze spoznal... :wink: LP Gugo 8) :lol: :lol: Ja, pa sem vas res! :lol: :lol: Samo baje steje zares šele, ko spiješ skupaj kako pivo 8) 8) (so mi rekli starejsi in modrejši :oops: ) Urbi p.s.: mehur je preživel nočno vožnjo :?
Dave Objavljeno April 20, 2003 Opozori Objavljeno April 20, 2003 Prijavljam se Kim, svojo boljso polovico...
gebre Objavljeno April 21, 2003 Opozori Objavljeno April 21, 2003 a bi blo kej narobe če se b kašn moped pojavu tm :?: :oops: LP by gebre
Cacy Objavljeno April 21, 2003 Avtor Opozori Objavljeno April 21, 2003 a bi blo kej narobe če se b kašn moped pojavu tm :?: :oops: LP by gebre Moj je 650 kubičn pa pridem...... :D :D
Diablo Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 midva pa tokrat ne prideva :cry: ....bova takrat na morju čofotala 8) Pozdravček, Uti & Lindau A še ni sedaj malce preveč mrzlo za kopanje v morju :shock: no edino če bosta z nogami čofotala iz pomola :D
Killroy Objavljeno April 22, 2003 Opozori Objavljeno April 22, 2003 a bi blo kej narobe če se b kašn moped pojavu tm :?: :oops: LP by gebre Moj je 650 kubičn pa pridem...... :D :D Najbrž je mislu na dobri stari Tomos... :D Drgač je pa tist piknik plc slb kilometr od moje bajte,tko da bom pršu (z Tomosom,da me boste koj spoznal :D :wink: ) Lp
gebre Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 a bi blo kej narobe če se b kašn moped pojavu tm :?: :oops: LP by gebre Moj je 650 kubičn pa pridem...... :D :D Najbrž je mislu na dobri stari Tomos... :D Drgač je pa tist piknik plc slb kilometr od moje bajte,tko da bom pršu (z Tomosom,da me boste koj spoznal :D :wink: ) Lp te bom jest prpelu :twisted: :twisted: :P :P :twisted: :twisted: <killynimaizpitapress> ejga killy kaki auspuh maš ti to zdej gor :shock: LP by gebre
pero Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 Prideva tudi midva!!!! Z veseljem...........neeee........ z motorjem!!! :D :D :D Torej prpište še Nataša in Pero!!!!Hvala!! :wink: 8) Ciao,by Pero
Killroy Objavljeno April 23, 2003 Opozori Objavljeno April 23, 2003 a bi blo kej narobe če se b kašn moped pojavu tm :?: :oops: LP by gebre Moj je 650 kubičn pa pridem...... :D :D Najbrž je mislu na dobri stari Tomos... :D Drgač je pa tist piknik plc slb kilometr od moje bajte,tko da bom pršu (z Tomosom,da me boste koj spoznal :D :wink: ) Lp te bom jest prpelu :twisted: :twisted: :P :P :twisted: :twisted: <killynimaizpitapress> ejga killy kaki auspuh maš ti to zdej gor :shock: LP by gebre Ti se pa ne uglašej,se bom tistih 2 krat 500 metrov že prpelov od moje bajte pa do ke(RazenČeBojoMelPulcajiIstočasnoKšnSeminarTmPress) Drgač mam pa zej še tanavadn auspuh gor,ma je kr sram povedat,ker je treba pavrco dat zašvasat :? :D Lp
quota Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Glede na plan dela in če takšen tudi ostane, potem bo tudi mene pot prinesla na kraj dogodka...... :lol:
datko Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 ojla! No ko vidim tako pisano druscino za bled, se vam pa se jest prdruzim, k je res skrajni cajt za mal na motor se vsest!!! Joj kak vreme, prazniki, jest pa za racunalnikom, ne ne, ne zdrzim vec grem se pelaaaaaaaaat!! :rolleyes: :P
CAPIROMZY Objavljeno Maj 1, 2003 Opozori Objavljeno Maj 1, 2003 Če bo tako vreme kot je bilo ko smo bili motosvetovci zadnjič tm(2x strgal ''štrik''), pol bom tm. B)
robberrt Objavljeno Maj 2, 2003 Opozori Objavljeno Maj 2, 2003 pridem pogledat, ampak v avtomobilistični opravi.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se