AndY1 Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Jest tut pridem - verjetno prideva oba z Robycop-om, pa še kdo :D
lojzi Objavljeno Maj 4, 2003 Opozori Objavljeno Maj 4, 2003 Jest tut pridem - verjetno prideva oba z Robycop-om, pa še kdo :D Prideta oba z Roby-copom? A vidva sta zdej, kao ;) :P officielen par, al kaj? ;)
AndY1 Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Jest tut pridem - verjetno prideva oba z Robycop-om, pa še kdo :D Prideta oba z Roby-copom? A vidva sta zdej, kao ;) :P officielen par, al kaj? ;) <_<
Kiki Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 pridem pogledat, ampak v avtomobilistični opravi. Tudi midva z vikingom prideva.... :P
Vale Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 zakaj pa ne - seveda če bo vreme :) Smeško pivo si mi dolžen, če prideš ... pa spomni se zakaj :D :P
Gugo Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Zdej pa jst nism vec 100% ce pridem....mogoce bom moru u "nemacku", ce ne, se pa vidmo. LP Gugo B)
Noise Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Zdej pa jst nism vec 100% ce pridem....mogoce bom moru u "nemacku", ce ne, se pa vidmo. LP Gugo B) Gugo, šopping u Minkenu bo že poćako, ti kar pridi :D (no, saj jaz tudi nisem ziher... delam namreč takrat... :( )
Cacy Objavljeno Maj 5, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Evo družba samo v vednost, prišel nazaj iz Finske,..... prežival,....... igra naših katastrofalna, mi smo se pa imeli fenomenalno, nepozabno..... super kaj? .... :D Sicer se pa tudi meni nekaj zapleta za 17. maj (to dolgo odsotnost bom očitno moral plačati), vendar pa tja skoraj sigurno pridem, mogoče le ne bom mogel ostati prav dolgo..... Se vidimo. <_<
Hanzi Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Cacy sem vas malo gledal v nekam čudnih bojnih barvah :D :P pa očitno niste imel pravega orožja :( :unsure: :blink: Tko pa glede moje udeležbe(brez monike) zaenkrat kar dobro kaže, samo šoferja ali pa taksista moram še dobit. Ampak mislim da sem si ga že izbral pa čeprav on še ne ve :blink: :D pa mislim da ne bo odklonil-a če ne pa še vedno obstajajo rezerve upam vsaj. :unsure:
vrho1679 Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Mogoče pridem, mogoče ne. Bomo videli kam me bo nesl.
smeško Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 zakaj pa ne - seveda če bo vreme :) Smeško pivo si mi dolžen, če prideš ... pa spomni se zakaj :D :P brez skrbi, jest držim besedo! :rolleyes:
Dejans Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Zdej pa jst nism vec 100% ce pridem....mogoce bom moru u "nemacku", ce ne, se pa vidmo. LP Gugo B) Gugomire.... :huh: ti ne prideš? Pol nam pa gugomobil posod, da se bomo lohk vozil B)
Dejans Objavljeno Maj 5, 2003 Opozori Objavljeno Maj 5, 2003 Tudi Grenka pride.. :rolleyes: ufff... želvica... pa kar iz Murske :o Pa ti bojo starši dovolil ;)
greenninja Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Tudi Grenka pride.. :rolleyes: ufff... želvica... pa kar iz Murske :o Pa ti bojo starši dovolil ;) Prideta z mano. Bosta še na tebe popazla, ok? :rolleyes:
Alka Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Ujjjj!!!! Sami naši!!!! Cacy - piš še mene! Pa seveda morš bit tam, zadnjič si se mi premalo "razgalil"! /U fak, moja prva objava! :wacko:
otog Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Ujjjj!!!! Sami naši!!!! Cacy - piš še mene! Pa seveda morš bit tam, zadnjič si se mi premalo "razgalil"! /U fak, moja prva objava! :wacko: Uj če boš ti razgaljena pa pridem tudi jaz :P :D
Alka Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 C c c otog :P Za to pa res ne rabiš tak daleč it!!!
Gugo Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Gugo, šopping u Minkenu bo že poćako, ti kar pridi :D (no, saj jaz tudi nisem ziher... delam namreč takrat... :( ) Sej ni glih soping....vsaj ne v tistem smislu.....bomo vidli.... :rolleyes: LP Gugo B)
Gugo Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 samo šoferja ali pa taksista moram še dobit. Ampak mislim da sem si ga že izbral pa čeprav on še ne ve :blink: :D pa mislim da ne bo odklonil-a če ne pa še vedno obstajajo rezerve upam vsaj. :unsure: Sej....ce bom sou....ni blema.....te pelemo....=Gugomobil= :D Lp Gugo B)
Gugo Objavljeno Maj 6, 2003 Opozori Objavljeno Maj 6, 2003 Gugomire.... :huh: ti ne prideš? Pol nam pa gugomobil posod, da se bomo lohk vozil B) Da bi jst mojga "otroka" posodil :angry: :angry: :angry: Motis se!!!! NIKOLI!!!!! :unsure: LP Gugo B)
Jasa Objavljeno Maj 7, 2003 Opozori Objavljeno Maj 7, 2003 C c c otog :P Za to pa res ne rabiš tak daleč it!!! :o hihi ;) LP Jaša, Honky
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se