YZFgeorge Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Če bo lepo vreme, vas prideva malo pogledat. Potem pa še malo na Bohinj, tam prespati, potem pa drug dan v Minimundus.
pero Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Cacy prosim Natašo zbrisat s seznama, ker žal ne more zravn!!! :( Zame pa še vedno velja!! ;) Hvala!! Ciao,by Pero
master 007 Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 (popravljeno) Tudi jest se bom naslikal v Ribnem! Prilepi me na seznam. ;) :rolleyes: B) Popravljeno Maj 8, 2003. Popravil master 007
Tatjana Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Daj se mene na seznam Sigurno pridem Tatjana
greenninja Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 C c c otog :P Za to pa res ne rabiš tak daleč it!!! :o hihi ;) LP Jaša, Honky Jasa, a bi ti men kozmetični kovček pelal? :P
Damian Objavljeno Maj 8, 2003 Opozori Objavljeno Maj 8, 2003 Mi je žal 200 %. ampak ne bom mogel prit, saj bo tašča na ta dan praznovala 80 let. Sej bi jo s seboj vzel, ampak ne bo hotla it ta prav cajt domov. Če ne bom v zidanc mesa peku, bo pa žena jezna.... Pa drugič... Lepo se mejte, vam bom ornk fovšn... LPD
šoško Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 Verjetno :D pridem tudi jz in moja polovica pogledat :D ........verjetno, ker imam rd pa je treba bit še na drugih koncih B)
VETER Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 ;) kaj pa spored ..se je že kaj spremenil? B)
Perla Objavljeno Maj 9, 2003 Opozori Objavljeno Maj 9, 2003 ;) kaj pa spored ..se je že kaj spremenil? B) mislim, da *kakor si bomo naredili, tako se bomo imeli* ... z zeljami in predlogi na plan! :)
gebre Objavljeno Maj 10, 2003 Opozori Objavljeno Maj 10, 2003 ena prošnja: a si bi lohka kje izprosu pr kermu ta zadn zic za tisto "ralaksacijsko" turco :unsure: :unsure: častim pjačo ali dve, pilotu, <ksesenismpelustapravmumotorjem> LP by gebre
erick Objavljeno Maj 11, 2003 Opozori Objavljeno Maj 11, 2003 Pridem....po vseh štirih... :o ....kolesih :P
VETER Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 ;) kaj pa spored ..se je že kaj spremenil? B) mislim, da *kakor si bomo naredili, tako se bomo imeli* ... z zeljami in predlogi na plan! :) kdaj se pa moramo kaj narisat B) na Ribnem..
Cacy Objavljeno Maj 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Fantje in dekleta sorry, ker tole čekiram bolj poredko, nekaj časa sem bil odsoten,... računalnik doma je omagal,..... v službi se šibim pod težo odgovornih nalog :rolleyes:..... Jaz predlagam takle spored, zberemo se do 11.00 ure, okol pol dvanajstih Climber s svojim "štrikom" organizira "tradicionalno" vlečenje. Okoli 12.00 pa gremo na eno krožno vožnje preko Boh. Bistrice - Pokljuke - mogoče do Pristave nad Jesenicami (narcise) in nazaj v Ribno. Pol pa tam na placu, kakor vsak hoče..... Ne vem, samo predlagam.........
master 007 Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Fantje in dekleta sorry, ker tole čekiram bolj poredko, nekaj časa sem bil odsoten,... računalnik doma je omagal,..... v službi se šibim pod težo odgovornih nalog :rolleyes:..... Jaz predlagam takle spored, zberemo se do 11.00 ure, okol pol dvanajstih Climber s svojim "štrikom" organizira "tradicionalno" vlečenje. Okoli 12.00 pa gremo na eno krožno vožnje preko Boh. Bistrice - Pokljuke - mogoče do Pristave nad Jesenicami (narcise) in nazaj v Ribno. Pol pa tam na placu, kakor vsak hoče..... Ne vem, samo predlagam......... verjetn sem zelo hitr prebral in sem spregledal - Kdaj je striptiz? :D :D :P <_< :rolleyes: B)
Nearrain Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 (popravljeno) ....dva......................va.... :rolleyes: Popravljeno Maj 12, 2003. Popravil Nearrain
twix Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Dejmo udart eno skupinsko voznjico do Bleda in pridmo skupi na piknik. Kdor je za in prihaja iz ali mimo Domzal, naj se ustavi na prvi bencinski crpalki (iz smeri LJ) da gremo skupi. Zbral bi se okolj 10.15 in nekje ob 10.30 pa jo mahnemo na cevape. Da se mal potreniramo skupinsko voznjo, pa da bo mal bolj pestro. Gremo pa cist lagano. Ce je kdo za, naj napise, da ne bom brez veze cakal :) Pa kopalk ne pozabt, se gremo kopat :P :lol: .
pero Objavljeno Maj 12, 2003 Opozori Objavljeno Maj 12, 2003 Dejmo udart eno skupinsko voznjico do Bleda in pridmo skupi na piknik. Kdor je za in prihaja iz ali mimo Domzal, naj se ustavi na prvi bencinski crpalki (iz smeri LJ) da gremo skupi. Zbral bi se okolj 10.15 in nekje ob 10.30 pa jo mahnemo na cevape. Da se mal potreniramo skupinsko voznjo, pa da bo mal bolj pestro. Gremo pa cist lagano. Ce je kdo za, naj napise, da ne bom brez veze cakal :) Pa kopalk ne pozabt, se gremo kopat :P :lol: . Glede na željo da smo okol 11 h tam bi bla ura 10.00 iz črpalke bol primerna!!!Če gremo res nalagano!!Sam predlog!!! :rolleyes: Kopalke so pa moja osnovna garderoba tako da..........................juhu kopal se bomo :rolleyes: B) ;) :P :D ..............................Pridem!!!!! Ciao,by Pero
AlterMann Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 Če bo res čist lagano pol pridem tud jast, čeprav mislm, da bo to zame še vseen mal prehitr. _______________________________________ Počasi se še v Ribno pride.....
ID Objavljeno Maj 13, 2003 Opozori Objavljeno Maj 13, 2003 No, zdaj ko gre zares, se prijavljam še jaz <_< .
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se