greenninja Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Vi mislit pa kmalu končat na bledu. A ni v popoldanskem času predvidena skupinska vožnja :unsure: Kdaj pa je dirka v Cerkljah. do tja je najmanj eno uro vožnje(SS) No upam da bo kdo po 4 še kdo gor :rolleyes: Če gremo tam okrog 6, 7- ih z bleda.. Spali bomo pa itq tam. Tako da če ti prideš ob šestih, lahko bp kaj častiš. :D
Vale Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 Po Ribnem gremo lahko tudi do Cerkelj na dolenjskem. Sem bil obveščen, da bo tam neki moto dogodek - moto dirke... Andy jaz sem mal zabluzla, jaz sem mislila v Cernkico it zvečer pogledat na zbor!
niet Objavljeno Maj 14, 2003 Opozori Objavljeno Maj 14, 2003 (popravljeno) ce bo lepo vreme bom naceloma sel tja. Popravljeno Maj 14, 2003. Popravil niet
SPIDI Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Jebisejavu :blink: Ups, sem mislil povedat da jaz tudi pridem.
lojzi Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Pihhhh, Lojzi v soboto ne more. Bom pa naredil vse, da pridem proti večeru vsaj pogledat, oz s tazadnjimi spit kakšen hmeljev sok. Če bo le šlo :angry: :(
Cacy Objavljeno Maj 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Dolzan sem vam se en odgovor in sicer za moznost kampiranja. Govoril sem z lastnico in pravi, da ni problema. Prosi le, da morebitni sotor postavite na delu, ki spada k njej in ne na sosednje nogometno igrisce. Se vidmo......
Noise Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Se vidmo...... Ja al ne, Cacy? Tudi jaz pridem! Okrog treh verjetno...
klimbra Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Pihhhh, Lojzi v soboto ne more. Bom pa naredil vse, da pridem proti večeru vsaj pogledat, oz s tazadnjimi spit kakšen hmeljev sok. Če bo le šlo :angry: :( Spet ŠTRAJKAŠ!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :o ;)
Cacy Objavljeno Maj 15, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Se vidmo...... Ja al ne, Cacy? Tudi jaz pridem! Okrog treh verjetno... Tud ce pridem, ne vem ce bom do treh, se bom potrudu.... :D
Manu Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 A bo ob 11h že kej za jest? :rolleyes: Al pa vsaj za pit? :rolleyes: p.s. Se vidmo. p.p.s. A panoramske vožnje pol ne bo?! :blink: :blink: :unsure: :unsure: :unsure: ;) p.p.p.s. Za vsak slučaj bova s Fiftyem ob 12h TAM B) B) B)
Noise Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 A bo ob 11h že kej za jest? :rolleyes: Al pa vsaj za pit? :rolleyes: Ja saj gostilna verjetno dela non-stop...
Brrrm Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Birtija dela non-stop. Hrana po želji (ni skupinskih kosil, pa vsi čakat) :)
fifty Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 A bo ob 11h že kej za jest? :rolleyes: Al pa vsaj za pit? :rolleyes: Ja saj gostilna verjetno dela non-stop... Tvoja informacija je šla iz tvojih ust v božja ušesa... al kako že.... :unsure: iz božjih ust v tvoja ušesa? :unsure: :rolleyes: ... Sicer me pa briga... :P Gostilna gor al dol :blink: Jaz mam piknik vedno s sabo :rolleyes: :D :D :D
Manu Objavljeno Maj 15, 2003 Opozori Objavljeno Maj 15, 2003 Jaz mam piknik vedno s sabo :rolleyes: :D :D :D O šit, a me boš SPET napikau???!!!! :blink: :blink: :blink: :P :P :P
MARJA Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Do zadnjega sem upal, da pridem. Žal moram odpovedati. :( :( Imejte se fajn!!!
pupa Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 No, mene ne bo, ker greva z mojim dragijem na morje...... žal!! Pa drugič!!
Ice Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 hja,sansa je se,da se z lady nariseva..... samo relativno majhna.raje kar odpovem. <_< :)
Dave Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 O kul... mal tko gausovo krivuljo delamo. Najprej mal ljudi prijavljenih, pol ful ljudi prijavljenih, pol se jih pa v zadnjem momentu ful odjav. Na koncu bom sam tm kampiru. Same p*cke ste, da veste (je rekel z jokavim glasom) :P
Perla Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Takole: kot vidite, sem nastela 81 prijav in 10 tistih z vprasajem - mogoce sem kaj zgresila, ampak nima veze - v glavnem: upam, da pridete vsi in tudi tisti, ki se niste prijavili, da osvojimo/presezemo 100tko. Vsem zelim srecno pot in se veselim srecanja! B)
Ice Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 O kul... mal tko gausovo krivuljo delamo. Najprej mal ljudi prijavljenih, pol ful ljudi prijavljenih, pol se jih pa v zadnjem momentu ful odjav. Na koncu bom sam tm kampiru. Same p*cke ste, da veste (je rekel z jokavim glasom) :P nope........biolosko sem ku*ac; pi*ka je lady....ce ze. :P osebno je raje ne bi tituliral na tak nacin (jevescazostrimipredmetipress :blink: ).
.T. Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 Midva z Misho prideva gor okoli 16-te ure. Tadej
AntiC Objavljeno Maj 16, 2003 Opozori Objavljeno Maj 16, 2003 jst pa moj frend prideva mogoče pogledat...pol pa letiva k se nama mudi
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Zahvaljujem se organizatorjem FS za dobro organizirano in zanimivo srečanje, vsem skupaj pa želim veliko lepih voženj z motorji do prihodnjič, ko se zopet kje dobimo. :)
Pravokotar Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Solidno je bilo. Najprej sem porival Klimbro. Potem sva skupaj s Horjotom porivala Lidijo. Nazadnje sem, spet sam, porival Horjota. Potem sem mu zapeljal ženo (Horjotu). Baje mu jo je kasneje zapeljal še Klimbra. Perla mi je popušila 1 cigareto. Skratka, bilo je pestro. Saj res, da ne pozabim: Robycop mi je darežljivo nudil kokakolo. 3 deci! Prisežem. Ostalo sem že pozabil, ampak gvišn je blo še kej. Se bom probow spomnit. Če se bom spomnil. Mejte se. Čimbolš. Deal?
Alla Objavljeno Maj 17, 2003 Opozori Objavljeno Maj 17, 2003 Blo luštno......drugič bom pa malo dalj časa ostala..... :rolleyes: Alla B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se