MotorLife Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 Ja sem gledal cene samo kaj mi pomenijo cene, če ne poznam znamk. Najbrž je neka meja cene do katere gre kvaliteta in kakšen motor voziš? A Vanucci to je neka dobra firma ali bol tako?
BREITNER Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 Tudi v MBju se da naročit robo iz Luisa, ampak je res boljše se zapeljat gor in sprobat zadeve preden kupiš. Drugače pa je poštnina 7,95€ za Slovenijo, tako, da se ne splača preko posrednikov naročat, kateri sprovedejo naročila 1x mesečno, ko se jim zbere dovolj naročil.
pajkica Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 Nalepko na zadnji strani. pa en napis flikne gor da je drgačna.... no to pač vsi poznamo, sem res mislila da je kak spešl model
BREITNER Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 Ja sem gledal cene samo kaj mi pomenijo cene, če ne poznam znamk. Najbrž je neka meja cene do katere gre kvaliteta in kakšen motor voziš? A Vanucci to je neka dobra firma ali bol tako? Ja, to je poglavitnega pomena ... , če boš razkril, kakšen motor imaš namen vozit, ter koliko si pripravljen odštet za obleko, čelado, potem ti bodo fantje dosti lažje svetovali, kaj in kako. Tako, ko pa nič ne poveš razen to, da delaš izpit, pa je težko bilo kaj napisat. Poznamo znamke, ki so kvalitetne, ampak si tudi sam že napisal, da se pri nekaterih plača bolj ime, saj so si ustvarle nek renome, ki pa ni glavni pokazatelj, da je tudi oh in sploh kvalitetno.
motofrik Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 Ja, načeloma je večinoma tako, da je cena skoraj merilo za kvaliteto. Vsekakor so Alpinestarsovi škornji za 260 evrov kvalitetnejši od enih Hoferjevih za 39 evrov. Če pa gledaš ene za 130 evrov, pa ni nujno da so slabši od onih, ki stanejo 170 evrov.... Pri opremi se nekako ne splača varčevati, pri čeladi pa sploh ne. Sicer pa malo poglej po ostalih temah. O čeladah imaš milijontavžent strani. Naj ti ne bo škoda ure ali dveh, pa si temeljito preberi vse. Obišči par moto trgovin in si pusti svetovati. Potem se pa sam odloči in kupi v okviru potreb in zmožnosti. Z leti se ti bo itak nabralo kar nekaj robe...
BREITNER Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 Malo sem prebrskal in našel zanimivo trgovino. Plačilo: PayPal, Master, Visa ..... Za mali dnar se vrhunsko oblečeš! LINK: http://www.outletmoto.com/en/alpinestars-m-12.html pikolo 1
ciciban Objavljeno Maj 22, 2014 Opozori Objavljeno Maj 22, 2014 Prej je fajn probat. Tisto čelado iz lojza imam. Glede na izkušnje od prej mi je Nolan povsem vredu. So pa te lojzove nolanke precej oskubljene. Ni pinlock vložka, podbradnega dela proti vetru... Če bi še enkrat kupoval, bi počakal na jesenske akcije in raje pustil denar pri nas. Razlog tiči v korektni in dobri postprodaji.
MotorLife Objavljeno Maj 23, 2014 Opozori Objavljeno Maj 23, 2014 Delam za A2 se pravi do 35kW samo mam namen potem naredit še za A tako da za kakšen 60kW naked/sport motor opremo. Sej šparat ne mislm na opremi oz kvaliteti. Šparat mislm na znamki, če za dosti nižjo ceno dobim isto kvaliteto. A kdo pozna Clover opremo če je kvalitetna?
nofla Objavljeno Maj 23, 2014 Opozori Objavljeno Maj 23, 2014 Delam za A2 se pravi do 35kW samo mam namen potem naredit še za A tako da za kakšen 60kW naked/sport motor opremo. Sej šparat ne mislm na opremi oz kvaliteti. Šparat mislm na znamki, če za dosti nižjo ceno dobim isto kvaliteto. A kdo pozna Clover opremo če je kvalitetna? Žena ima jakno - zelo zadovoljna, po njenem mnenju boljša od Revit-a
kompi Objavljeno Maj 23, 2014 Opozori Objavljeno Maj 23, 2014 Cene čelade skupine Nolan so v Sloveniji praviloma nižje kot v sosednji Avstriji, Nemčiji …. Tudi modeli čelad, ki jih pri Louisu ponujajo z oznako »Louis special edition«, pri nas pa so na voljo v OUTLET ponudbi (npr. model N85 pri Louisu ->klik in pri nas ->klik). Gre namreč za ponudbo opuščenih grafičnih programov in modelov, z eno razliko: Louis jih še dodatno oskubi pripadajoče serijske opreme. To pa še ni vse. Pri nas se zavedamo, da le pravilno izbrana, pravilno uporabljana in tudi pravilno negovana čelada omogoči udobno vožnjo motocikla in rešuje življenja. Samo pri nas v Sloveniji vam zato ob nakupu nudimo strokovno podporo in pomoč, čelado posodimo za brezplačne testne vožnje, pozimi pa jo brezplačno preventivno pregledamo. Hitro rešujemo tudi morebitne reklamacije v sklopu 5-letne garancije in zagotavljamo nadomestne dele tudi za 15 let stare čelade … Lp, Boris Kompare Kmet2, ciciban, Scarabeo 500 in 4 others 7
MotorLife Objavljeno Maj 23, 2014 Opozori Objavljeno Maj 23, 2014 Ja kaj pa druga oprema razen čelade? Drugače sem opazil da Nolan nosijo rešilci tako, da more bit top ?
Tedybear Objavljeno Maj 24, 2014 Opozori Objavljeno Maj 24, 2014 (popravljeno) Ja kaj pa druga oprema razen čelade? Drugače sem opazil da Nolan nosijo rešilci tako, da more bit top ? Kje pa jih nosijo rešilci...prišraufane na vetrobransko steklo, ali pa na rotacijsko luč??. To, da jih nosijo reševalci in pa policisit, pa vojaški policisti, ki so vsi del javnega sektorja, predvsem pomeni, da je njihovo opremo dobavil najugodnejši ponudnik, ki ni nujno tudi najboljši. Ja, Nolanke niso slabe. Rabiš prevod? Popravljeno Maj 24, 2014. Popravil Tedybear
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2014 Opozori Objavljeno Maj 25, 2014 Medvedek ti pa ravno ne živiš v realnem svetu :grrrdobavil je javni upravi tisti ki je ponudil največjo provizijo in ne najugodnejši !!!
Demon Objavljeno Maj 26, 2014 Opozori Objavljeno Maj 26, 2014 (popravljeno) Ja kaj pa druga oprema razen čelade? Drugače sem opazil da Nolan nosijo rešilci tako, da more bit top ? Zato ker jo vozijo rešilci bi morala bit top?!? Hmmmm, lahjko bi bile tudi tiste, ki jih nosijo poštarji top, ali? Saj se šalim, to pa zato, ker namesto, da bi se spravil naokoli po trgovinah in fizično preizkušal opremo, ti misliš, da boš dobil vse odgovore na forumu in si na nikakršen način ne daš dopovedat, da dobra oprema je draga oprema! Popravljeno Maj 26, 2014. Popravil Demon
motofrik Objavljeno Maj 26, 2014 Opozori Objavljeno Maj 26, 2014 Verjetno že milijontavžentkrat napisano, pa še enkrat: ni vsaka čelada za vsako glavo. Ni rečeno, da ti bo ena superduper idealno sedla na glavo. Lahko ti bo ena čisto povprečna idealna. Pojdi v trgovino in poskusi. Nolanko (verjetno tudi kakšno drugo) lahko celo poskusiš na testni vožnji... Načeloma pa drži, da najcenejši nakup je ponavadi drag nakup. Investiraj v dobro čelado, da ne boš že v prvi sezoni menjal, ker bo neudobna, glasna in napol razpadla. Naj ne zveni kot reklama, z Nolanom ne moreš zgrešiti. Demon 1
Tedybear Objavljeno Maj 26, 2014 Opozori Objavljeno Maj 26, 2014 Medvedek ti pa ravno ne živiš v realnem svetu :grrrdobavil je javni upravi tisti ki je ponudil največjo provizijo in ne najugodnejši !!! Stari, saj se razumeva. Provizije naredijo, da je negdo najugodnejši. Kmet2 1
Miha X Objavljeno Maj 27, 2014 Opozori Objavljeno Maj 27, 2014 Preden sem nabavil novo opremo, sem preveril cene pri nas in v Avstriji (gre za Alpinestars), pa tudi e-bay.at in e-bay.de. Npr. usnjene hlače Missile, so bile pri nas vsaj za 10 EUR cenejše, kot drugje. Še v Louisu so imeli edini model usnjenih hlač Alpinestars Missile, pa še te so bile dražje kot v SLO. LP
brancisv Objavljeno Maj 29, 2014 Opozori Objavljeno Maj 29, 2014 (popravljeno) jaz kopujem opremo tako da prvo se odločil kaj bom sploh kupil potem pa malo pogledam kje bi dobil najceneje ponavadi pogledam tudi tujino ampak do sedaj sem se še z vsemi trgovci dogovoril za takšen popust da je bilo vse v sloveniji najceneje nekatere kr konkretno recimo yogi alpinestars raceteh R 280 e, seles moto shoei xr 1100 420e(ko je bila nov model sedaj mislim da bi jo dobil malenkost ceneje) motooprema alpinestars orbiter 580e,... ko pa nembom mel več denarja za najbolšo opremo pa tudi motorja nebom več mel Popravljeno Maj 29, 2014. Popravil brancisv
MilanAndonovski Objavljeno Junij 16, 2014 Opozori Objavljeno Junij 16, 2014 A ve kdo kje v Grazu majo kaj vec kombinezenov na zalogi? Moral bi sprobat nekaj razlicnih modelov na cim manj koncih. Zanima me bol AStar, Dainese, Berik, Arlen Ness in podobni. Torej...kake info? Sem nekaj googlal pa mi vrze vse zivo se zraven pa se na koncu nic ne znajdem ki je kaj Lp, Milan
daytona675 Objavljeno Junij 16, 2014 Opozori Objavljeno Junij 16, 2014 A ve kdo kje v Grazu majo kaj vec kombinezenov na zalogi? Moral bi sprobat nekaj razlicnih modelov na cim manj koncih. Zanima me bol AStar, Dainese, Berik, Arlen Ness in podobni. Torej...kake info? Sem nekaj googlal pa mi vrze vse zivo se zraven pa se na koncu nic ne znajdem ki je kaj Lp, Milan Zakaj bi kupoval dražje kot pri nas ob manjši ponudbi? Veliko Avstrijcev hodi v Mursko Soboto po kombinezone in ostalo opremo, ker je ena redkih prodajaln s cca 100 kombinezoni Alpinestars, Dainese na zalogi, pa še cene so boljše kot v Avstriji.
bajkr88 Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 louis celovec ma kaj izbire? ene jeans hlače bi šel probat... je to kaj večja trgovina in majo vse številke al je pajzl..?
baddad Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 louis celovec ma kaj izbire? ene jeans hlače bi šel probat... je to kaj večja trgovina in majo vse številke al je pajzl..? A v Celovcu je tudi Louis? V Beljaku imajo vse kar imajo veliki oz. vse kaj je v katalogu oz. na netu. Za vsak slučaj lahko pokličeš. Maria-Gailer-Straße / Gewerbezeile 5 A-9500 Villach Austria Phone 04242-32 181 Fax 04242-32 18 14
bajkr88 Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 no ja sej kle sm mislu.... dost blizu
stankolovski Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 Pozdrav.. Jutri grem v Beljak v Louis.. Zanima me ali tam lahko kupim vizir za veter, kratke bremz rocke, gumijaste rocke, stojala za motor..? Lp S. TOMCAT 1
TOMCAT Objavljeno Februar 5, 2016 Opozori Objavljeno Februar 5, 2016 pred 3 urami, stankolovski pravi: Pozdrav.. Jutri grem v Beljak v Louis.. Zanima me ali tam lahko kupim vizir za veter, kratke bremz rocke, gumijaste rocke, stojala za motor..? Lp S. če maš dosti €, seveda...... ....... lahko pa se zgodi, da česa nimajo na zalogi, naročiš pa pobereš ob naslednji priliki
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se