jrk0 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 http://users.volja.net/jrkec/skuter vceraj slikal z nokio 7650 malo skuterja, da vidite novo podobo speedfighta 1,5 :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 dobro izgleda. 8) to si slikal s telefonom?! ....presenetljiva kvaliteta slik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2003 Z mobitelom ja:) so kar dobro slike uspele, jap. Lepo soncno vreme je blo in to dosti pomaga:) Pa Photographer 2 mam, en drugi program za fotoaparat, ki naredi slike malo lepse kot navadni se mi zdi (slika zasede z njim 2x velikost orginal fotoaparata...) hvala za pohvale:) Zaj pa se drugi nalepit slikice malo:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 ja 7650 je kr ql :) sej mojo RSo se pomojem že 100x vidli, tko da ni treba. Bom pa nove slike naredu, če se mi bo dalo. Če ne bo kdo prej kupu jo ;) Kolk si dal za tale filter, pa a paše na original frgazr? al je treba kej menat... Zvok mi gre že na jetra, treba malo globji dobit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 KKS, kateri je pa tisti vplinjač ? ... a rabiš večjega ? imam Del Lorto PHBL22 ... zamenjam za tvojega, če je manjši ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2003 filter mi je mare prodal...2k sit s sprejom vred:) drugace pa v mbju pride neki K&N celo 8k sit!! na ptuju so tile okoli 3k mislim da... pase pa tudi na navadni fergazer, ker itak pol skup zategnes tisto pa stisne... hotschko: fergazer mam del'orto phb...:) 17,5 v glavnem. Pa ne bi niti zamenjal, ker ze ta pije bencin prevec:)) mam pa se enega del'orto 18 doma... tvoj je 22 vlki al kak? to je prevec za mene:)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 ok thx. Pol grem jutr kupit :) Mogoče bojo potem psi manj vame skakali :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2003 Mogoce ja :twisted: v glavnem, meni je ze prej brez filtra precej ruzlo, zdaj pa...:) mi je sosolec reko, da se celi ptuj trese ko se jaz pelam 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 http://www2.arnes.si/~pmerte1/aerox_marec.htm tu gori pa so slike moje lubice št. 2 :) če smo pa že enkrat pri športnih filtrah, še bom te jas neke dodal :D jutri mi ga sosoleč prnese in bom jas tudi mel ornk zvok :P :P no upam da bom ga lahko gori mel brez da bi ke fergazer štelal al pa tote čudne stvari :x :x :x KKS tvoj skuter pa se po ptuje tak dere, da misliš da se pela kaka suzuki hayabusa :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Najbrž se boš moral malo z iglo zajbavat da bos dobu iste zmogljivosti kt z originalnim. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Najbrž se boš moral malo z iglo zajbavat da bos dobu iste zmogljivosti kt z originalnim. jas upam da tega nem rabo delat, ker je reko foter da lahko dam gor filter pod pogojom da nem rabo nix fergazera drkat :? :? :? :? :? :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 pomojem bo kr treba... men je že reku en, da naj še igle oz jet-e po ameriško zraven kupim. Teli američani so pa radi drkajo po frgazrju :roll: Kr ene velikosti.. 120, 180, 200. Jao :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mare20 Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 jaz z originalnim motorjem in fergazerjem nisem rabo nic nastavlat za sportni filter. je pa rabo ene 20km da se je vse skup ulavfalo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 jaz z originalnim motorjem in fergazerjem nisem rabo nic nastavlat za sportni filter. je pa rabo ene 20km da se je vse skup ulavfalo. kak to misliš ulaufat???? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 jaz z originalnim motorjem in fergazerjem nisem rabo nic nastavlat za sportni filter. je pa rabo ene 20km da se je vse skup ulavfalo. kak to misliš ulaufat???? :?: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2003 Jaz sem predvcerajsnim zamenjo filter za sportnega pa niti ene stvari nisem nastavo, dela pa boljse mislim da:) samo bom vseeno se pelo enkrat malo, naj mi nastelajo malo to... Na ptuji samo govori da ni sportni filter vredu... psy_hunter pa je reko, da je sportni filter bolj zdrav za 70ko... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno April 17, 2003 Deli Objavljeno April 17, 2003 Ejga a ti ta mobitel kej posojas? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 17, 2003 hehe, za predolgo ne, ker mam pre njega net naret -> gprs unlimited:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 hmm, jest pa rabm dizo drugo kot kaže. Ne paše filtr gor. Jeba :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Glej zarad filtra je bl tko.. Sportn filter da bl na zvok kukr pa na moc, ce nimas dirkalnga skuterja se ti bo zlooo mal poznal al pa sploh ne bos obcutu spremembe. Men je Lipnik reku da bi se na mojmu motorju(70malossi kit+navaden izpuh) zanemarljivo poznal, pa tud original filter nima negativnih ucinkov na agregat.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno April 18, 2003 Avtor Deli Objavljeno April 18, 2003 Jaz sem dobo mocnejsi zvok ja, pa malo boljse vlece pa tak... Ampak se morem fergazer nest prav nastelat nekomu, da vidim ce bo se kaka razlika... Pa ne trokira mi vec tolko, kot prej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 ja men se gre samo za zvok... sam problem je, da imam original frgazr gor pa polinijev filtr ne paše sploh. Zdej ne vem kaj nej nardim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Ja poglej iglo mors nastavt, razen ce mas vecji frgazr, pa skor nujno dizo vecjo dat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 Odstrani pokrov airboxa pa razpni čez najlonko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno April 18, 2003 Deli Objavljeno April 18, 2003 aha, dizo sem pozabu rečt, da mi da :) sam kakšno dizo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se