Kremšnitar Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Evo moj motorino :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 krasen styling!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 (popravljeno) Hum :hmm: :hmm: :hmm: Crte daj oranzne pa bo tako treba :) :) Popravljeno September 13, 2003. Popravil _Roba_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Obvezno oranzne crte. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 ja ful bi bol pasale oranžne črte :OK: zej dost pisano zgleda vse skup... sam je lep Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 vzemi dol oni spodni blatnik zadi pa bo še lepše zgledalo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Pa tablico na armotizer gor tako mam jaz pa bo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K4M1K4Z4 Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 K4M1K4Z4: a si ti slučajn tisti k je slikov od strani fazaniranje...s takmu srebrnmu aparatam se mi zdi...? ja... tm zadi sm biu na mizah :) pa rdec pulovr sm mu pomoje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 AHA!! pol pa vem ker si ti...Enkrat sm te že na bledu vidu pa pol nism bil zihr, da si to ti :blink: Dej, če se ti da pošl slike na orka@pinkponk.com :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OrkAA Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Ni treba več slik poslat, ker sm jih že vidu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 Malo zgodovine: moj skuter, kako je zgledal pred letom dni:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 Potem je sel cez fazo obdelave. (vzrok predvsem nesreca, sem dal nove plastike zadaj pa novo barvanje. Ceprav mi je bolj vsec cisto crna prejsnja barva.) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Cudn je bil :naughty: zdaj je bolsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 13, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 13, 2003 Potem je spet bla faza obdelave. (mrezice...) Faza "playboy logo" -> cisto levi speedfight je moj;) drugega SF-a tako ali tako ni:) Trenutna faza se ni poslikana. Bo ta teden. Odrezan blatnik in prestavljena tablica pa to.. vsekakor to ni zadnja faza:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto_freak Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Hmm...dokaj sexy :naughty: Mogoče bi ga "dekoriral" še s kakimi nalepkami, pa je to to :ph34r: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Zelo zanimivo. Vsekakor zgleda lepše kot pa prej :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Hmm...dokaj sexy :naughty: Mogoče bi ga "dekoriral" še s kakimi nalepkami, pa je to to :ph34r: LP Ne mara nalepk :) Jas tut ne, ko smo že pri tem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Lino lepo fazo si ti to opisal samo ce bi jaz to htel obisat bi dve starni ziher porabo :) Da ne govorimo o vseh podrobnostih....jojojoj pol pa se pridemo na masino pa je tak 5 starni samo mojih :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Lino, tole je pa za v zgodovinski učbenik :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 13, 2003 Deli Objavljeno September 13, 2003 Jaz bi mel enciklopedijo od nakupa do danes mogoce juter :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno September 14, 2003 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2003 Huh, ce bi vse faze od nakupa naprej opisal bi doolgo trajalo:) so vedno ble kake malenkosti. al pa se tehnicni tuning, huh:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 14, 2003 Deli Objavljeno September 14, 2003 Sej pravim...moj se v enem mescu ziher spremeni tako da nikol nimam pravih uradnih slik...al dodam nalepke al dodam stroboskope..vedno se nekaj najde... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 To so današnje slike, ko smo menjali jerem, katerega je "sleklo" :lol1: ter naredili "booze blick" na speedfigtu. Kolko tolko nam je ratalo ampak ni to to. Mormo še malo izpopolnit. To se je zgodlo s jermenom :xx: :xx: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Zelo precizno delo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 In končni rezultat: Nam je kar uspelo. Samo mormo še malo popravit robove pa tak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se