_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Kaj pa ta luč :naughty: :OK: Naročli smo preko interneta belo luč. Pa smo to dobli :devil: :OK: V nobenem katalogu je ni bilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 sam pa res hudo zgleda tole zej :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Skoraj bo v delavnici tolk skuterjev kot pri kakšnem pooblaščenem serviserju al pa ........ pri robeji :OK: :notworthy: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 sam so carski, kso usi rumeni, pa tut nasplošno tko :) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Zdaj ravno je dobo za onega speedfighta še tisti dekl "karobnski" ko se da na rit, da lahko potem blatnik čist bek vrežeš. O tem je bilo že govora v eni drugi temi. Samo mormo še nekje žmigave od novega megana dobit :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Hehehe....pocasi bo tako kot pri meni ja :) :) :) Mater ej dobrega ma zdaj protner ni kaj....samo avspuh se mu treba dobit nekje..... TOREJ CE KDO PRODAJA AVSPUH ZA SPEEDFIGHTA NAJ MI POSLE PM!!!! :) Da bo te mel denis masin tako treba Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Saj bi mel on zrihtanega, pa še kak. Samo kurac ker mu foter ne pusti. Saj to je pri vsakem problem. Moj tud ni bil navdušen pa verjetno še marsikateri drug. On ma dnar za predelavo že dolgo pripravljen. Če bi s tem šel v Italijo bi dobo kompet predelavo. Ja avuspuf pa rabi ja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 15, 2003 Deli Objavljeno September 15, 2003 Vse bo mel oki vse.....Ce ve kdo za kaki avspuh pa res....ma po moznosti da bi ga do sobote ze lahko meli.... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 to je pa moja skuta :D (saj bla nekoc) :D zej je mal popraskana na točno tej strani kokr sm slikov pa neonko sm tut razbov pa tut špeglov ni več (sm jh dol odmontirov) :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 se ene par slikc :) POSLEDICE PADCA!! :cry: :cry: :cry: no ja zej je tole mal s šmirgl papirjem pobrušeno in prebarvano prvo z belim nato pa z rdečim vodoodporcem in morm rect da se na 1m sploh nc ne pozna :D pa 1x do zdej sm ga oprov pa tut pikce barve ni šlo dol :D : D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 kaj sm jest delov :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 Uuuuuuu fajn si ga porajsal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 weeeeeeeee :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 :cry: :cry: boli me ko vidm tole :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 ups mal slikce zajebu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 ja000000 kaj si te delal?KI si ga te tak tresno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 _Roba_: posledica ja bla dirkanje z Benotm, in sva oba dva prisla v ovinek (180 stopnijsk) k ga z autotom ne morš zvozit vec kot z 30km/h no mi2 prgonva 60-70km/h (pred tem nama je 3x uspelo) in pride Beno po notranji strani jest sm se mu hotu umaknt in je glih naenkrt se je pred mano pokazov en kam na sred ceste in sm zapelov na un kamen ko sm ga skoraj do konca položu in sm šu u 3p.m........ :cry: :cry: jest sem mu odrgnine do mesa po levi roki levi rami levem kolenu in desnem komolcu, pa lih tisti dan nism nosil jakne :cry: :cry: ma BMK, je kr je :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 ja kr fajn si ga tukaj najebu!!kaj si drsel al kaj?? iz napak se učimo!!! :P :P :OK: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 ja kr fajn si ga tukaj najebu!!kaj si drsel al kaj?? iz napak se učimo!!! :P :P :OK: :OK: ja ene 10m sm drsel, sm pa drgac držu motor da mi nebi ušel v prepad!! in mej za sabo potegnu, tko da...ja tocno tako, iz napak se učimo :), samo zej mi ga pa ni skoda ce padem :P ceprov bog ne daj da bi ponovno padel! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 aja glede dirkanja, dirkat sem jaz hotel, tko da beno tko al tko ni nič kriv ker je blo use fairrace :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SeLoTeJp Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 bonzy, predstavlej si, kaj bi blo šele, če bi se ti po klancu zvalov.. bi ble pa VSE plastike fuč, ne samo porajasane, da o drugh stvareh sploh ne govorim ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 Sem že mislu da je tale runnerca od psyhota (ma tko polimanga ne poravsanga :D) Ja ful škoda, dobr si ga zravsu :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bOnZy Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 bonzy, predstavlej si, kaj bi blo šele, če bi se ti po klancu zvalov.. bi ble pa VSE plastike fuč, ne samo porajasane, da o drugh stvareh sploh ne govorim ;) to sm tut razmišlov in sm ugotvu da tm sploh ni ograje, ampk je ubistvu napol prepad, in bi se direkt pri Savi ustavu :) sava ja pa 30-50m nižje, pa še če bi držov motor bi me za sabo potegnil...jaooo jaooo :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno September 20, 2003 Deli Objavljeno September 20, 2003 hm, sem že gledal tole runnerco, moram rečt da z neonko, nepodrsan, pa z ogledali, da je to eden meni zelo lepih skuterjev :yea2: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno September 21, 2003 Deli Objavljeno September 21, 2003 Tak sem jaz v hajdosah za motorm leto pa not v ograjo z rebrami :cry: malo rebre premaklo pa na cajte me boli ko svija mogoce je kera pocena nevem :hmm: na motori pa sn samo rocko za predno bremzo zlomo pa nic porajsal :) :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se